opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    12. Prosinac 2014. 17:22

tako je mene jedna pitala ocu se udat a ja kazem da necu a ona pocela: da kako to? šta sam si napravila? da je to teret itd itd i tek je zasutila kad sam joj rekla da ako  ce on pomagat u odgoju, priznat djete i bit tu za nju ( na sta je spreman bez obzira sta mi nismo skupa) da tu komad papira nista ne znaci nit ce mi pomoc u zivotu

crnamala
    12. Prosinac 2014. 18:09

Ma live and let live. A obicno totalno nezadovoljni ljudi zabadaju nos u tudje živote.  Ma neka svatko zivi kako oce to jesi li udana nikome ne bi trebalo stvarat probleme. Koliko ih je u braku pa nemaju potporu partnera. Ni brak ni zivot nemaju jamstveni list da ti netko garantira da ce sve funkcionirat pa bar zivim po svom.

Igorovabebica
    12. Prosinac 2014. 18:30

Moja svekrva isto tako zabada nos,a li sma ju danas dobro oprala, sada će i moja mama razgovarati s njom. Pazite ovo: kako sma mlada mama (23 su mi godine), veli ona meni da zašto nosim dugu kosu jer izgledam kao uličarka i neozbiljna. To sam rekla mami (danas sma se rasplakala dok smo bile same) i ona je poludjela. Još su mi pukli konci pa me sve boli, a ona se stalno pravi da nešto zna,a  ne zna ništa. Mislim, moja mam je radila sa djecom koju su mame ostavljale svega tri dana nakon poroda i jako se razumije u to što radi. Mome suprugu isto pametuje, stalno mu utjerava strah, ali smo mi popizdili i očitali joj danas bukvicu, kao i moja mama, ali pravi razgovor tek slijedi. Došli smo iz bolnice u subotu, po mene su došli moj muž i mama (jako smo povezane) i bila je  moja svekrva-stalno je nešto glumila, ali ne dam joj da dira maloga. Postala sam lavica! 

Igorovabebica
    12. Prosinac 2014. 18:37

Cloudy-napravite si onako kako vama odgovara, ne dajte da vam se itko miješa u život. Uostalom, bebe se ne bi smjele koristiti kao sredstvo i razlog za ženidbu... i zato se slažem s tobom.

Igorovabebica
    12. Prosinac 2014. 18:45

Tako je i s amnom! Već sam počela živčaniti zbog svekrve, a i znam da je ona zavidna što s emoj dragi druži s mojojm mamom više nego s njom. Ona je noblesa (bolje rečeno blesa), dok s mojom mamom dragi priča o svemu, idu na kavu, smiju se, on se osjeća sigurno kada je ona s nama...  To je usotalom vaše dijete i vi odlučujete o njemu, šta i kako, a njegovi neka se (znaš već), a vi samo uživajte. Pa i da pozoveš svoje, neka njegovi dižu nos u oblake. Boli te briga. Mislim, mene je porod i rođenje moga djeteta nevjerojatno osnažilo! I ne dam nikome da me gnjavi!

crnamala
    12. Prosinac 2014. 19:09

Ajoj igorova bebica nije ti lako! Koliko gidina ima ta zena tisucu???? Duga kosa ulicarka stvarno ne znam sto bih rekla. Izdrzi, imas ocito super muza i mamu i svoju bebicu pa imas sve razloge da pokusas bit sretna a nju pokusaj na finjaka izignoririrat kad ti pocne pi... meni u tim situacijama klimanje glavom i "aha  aha" pali a dalje opet picim po svom.

Igorovabebica
    12. Prosinac 2014. 19:20

Ma, baba kao da je zapela u srednjem vijeku. Imam zaista odličnog muža, još bolju mamu, ali iako sma možda na prvu nježna, znam itekako popi..... , osobito kada je u pitanju naše dijete. Dragi se zaljubio u maloga, ne može ga prestati gledati... kao ni ja... a njegova mama-u jedno uho uđe, drugo izađe. Rekla sam joj danas, a i moja mama ju je diplomatski oprala, jer je sada tako fina. Ona se želi meni približiti, ja joj ne dopuštam. I dragi joj isto kaže, bila se ona itekako miješala u našu vezu, ali nismo se dali. Ja imam 23, on 36 godina, nismo balavci... tako da s nama nema zezancije. Crnamala-samo lijepo izignoriramo i uživamo.

cloudy
    12. Prosinac 2014. 19:25

Igorovabebica...joj nije ti lako...nadam se da ste ju svi troje pošteno oprali....katastrofa...pa da i gola hodaš po gradu to ne znači jesi ok roditelj ili ne....al bitno da je dragi na tvojoj strani :) a kad ti digne živce znaš da se i nama možeš pojadat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.