tako je mene jedna pitala ocu se udat a ja kazem da necu a ona pocela: da kako to? šta sam si napravila? da je to teret itd itd i tek je zasutila kad sam joj rekla da ako ce on pomagat u odgoju, priznat djete i bit tu za nju ( na sta je spreman bez obzira sta mi nismo skupa) da tu komad papira nista ne znaci nit ce mi pomoc u zivotu
Ma live and let live. A obicno totalno nezadovoljni ljudi zabadaju nos u tudje živote. Ma neka svatko zivi kako oce to jesi li udana nikome ne bi trebalo stvarat probleme. Koliko ih je u braku pa nemaju potporu partnera. Ni brak ni zivot nemaju jamstveni list da ti netko garantira da ce sve funkcionirat pa bar zivim po svom.
Moja svekrva isto tako zabada nos,a li sma ju danas dobro oprala, sada će i moja mama razgovarati s njom. Pazite ovo: kako sma mlada mama (23 su mi godine), veli ona meni da zašto nosim dugu kosu jer izgledam kao uličarka i neozbiljna. To sam rekla mami (danas sma se rasplakala dok smo bile same) i ona je poludjela. Još su mi pukli konci pa me sve boli, a ona se stalno pravi da nešto zna,a ne zna ništa. Mislim, moja mam je radila sa djecom koju su mame ostavljale svega tri dana nakon poroda i jako se razumije u to što radi. Mome suprugu isto pametuje, stalno mu utjerava strah, ali smo mi popizdili i očitali joj danas bukvicu, kao i moja mama, ali pravi razgovor tek slijedi. Došli smo iz bolnice u subotu, po mene su došli moj muž i mama (jako smo povezane) i bila je moja svekrva-stalno je nešto glumila, ali ne dam joj da dira maloga. Postala sam lavica!
Cloudy-napravite si onako kako vama odgovara, ne dajte da vam se itko miješa u život. Uostalom, bebe se ne bi smjele koristiti kao sredstvo i razlog za ženidbu... i zato se slažem s tobom.
Tako je i s amnom! Već sam počela živčaniti zbog svekrve, a i znam da je ona zavidna što s emoj dragi druži s mojojm mamom više nego s njom. Ona je noblesa (bolje rečeno blesa), dok s mojom mamom dragi priča o svemu, idu na kavu, smiju se, on se osjeća sigurno kada je ona s nama... To je usotalom vaše dijete i vi odlučujete o njemu, šta i kako, a njegovi neka se (znaš već), a vi samo uživajte. Pa i da pozoveš svoje, neka njegovi dižu nos u oblake. Boli te briga. Mislim, mene je porod i rođenje moga djeteta nevjerojatno osnažilo! I ne dam nikome da me gnjavi!
Ajoj igorova bebica nije ti lako! Koliko gidina ima ta zena tisucu???? Duga kosa ulicarka stvarno ne znam sto bih rekla. Izdrzi, imas ocito super muza i mamu i svoju bebicu pa imas sve razloge da pokusas bit sretna a nju pokusaj na finjaka izignoririrat kad ti pocne pi... meni u tim situacijama klimanje glavom i "aha aha" pali a dalje opet picim po svom.
Ma, baba kao da je zapela u srednjem vijeku. Imam zaista odličnog muža, još bolju mamu, ali iako sma možda na prvu nježna, znam itekako popi..... , osobito kada je u pitanju naše dijete. Dragi se zaljubio u maloga, ne može ga prestati gledati... kao ni ja... a njegova mama-u jedno uho uđe, drugo izađe. Rekla sam joj danas, a i moja mama ju je diplomatski oprala, jer je sada tako fina. Ona se želi meni približiti, ja joj ne dopuštam. I dragi joj isto kaže, bila se ona itekako miješala u našu vezu, ali nismo se dali. Ja imam 23, on 36 godina, nismo balavci... tako da s nama nema zezancije. Crnamala-samo lijepo izignoriramo i uživamo.
Igorovabebica...joj nije ti lako...nadam se da ste ju svi troje pošteno oprali....katastrofa...pa da i gola hodaš po gradu to ne znači jesi ok roditelj ili ne....al bitno da je dragi na tvojoj strani :) a kad ti digne živce znaš da se i nama možeš pojadat
Sortiraj odgovore
Najstariji