opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    12. Prosinac 2014. 20:06

Joj curke moje, kad ovo citam ja vidim da imam ZLATNU svekrvu  moja mene tetosi vise nego svog sina, i kaj je najzanimljivije s njom sam si cak bolja nego sa svojom mamom! Sa svojim starcima se nisam razgovarala 4 godine radi pametovanja i mjesanja u moje odluke na totalno glupe nacine. Umjesto razumnog razgovora njihove metode su bile - dok si  pod nasim krovom bice po nasem, pa sam ja spakirala stvari i odselila k dragom koji je jadan i bio razlog njihovog nezsdovoljstva (19 god je stariji od mene)   al eto kad su skuzili da sam ja stetna i zadovoljna smirili su se i sad je opet sve ok, al su svi shvatili da ce bit kako si ja odlucim-pa makar i krivo odlucila. Eto da vidite da nisu samo svekrve "vjestice", ima i kontra situacija 

16.12.2014 <3 Lena <3

ninach1903
    12. Prosinac 2014. 20:07

Joj curke moje, kad ovo citam ja vidim da imam ZLATNU svekrvu  moja mene tetosi vise nego svog sina, i kaj je najzanimljivije s njom sam si cak bolja nego sa svojom mamom! Sa svojim starcima se nisam razgovarala 4 godine radi pametovanja i mjesanja u moje odluke na totalno glupe nacine. Umjesto razumnog razgovora njihove metode su bile - dok si  pod nasim krovom bice po nasem, pa sam ja spakirala stvari i odselila k dragom koji je jadan i bio razlog njihovog nezsdovoljstva (19 god je stariji od mene)   al eto kad su skuzili da sam ja stetna i zadovoljna smirili su se i sad je opet sve ok, al su svi shvatili da ce bit kako si ja odlucim-pa makar i krivo odlucila. Eto da vidite da nisu samo svekrve "vjestice", ima i kontra situacija 

16.12.2014 <3 Lena <3

ninach1903
    12. Prosinac 2014. 20:07

16.12.2014 <3 Lena <3

mmama2
    12. Prosinac 2014. 20:14

ajde ovako mmama dva sina i jednog muža.. jako, jako pozitivna i optimistična i vesela, uvijek bila i ostala, jednim djelom se slažem sa renatom jednim sa ennom, onako je kako si napraviš u životu, ja sam si svoju dječicu jako željela i nitko na svijetu nije bio sretniji od mene kada sam za njih saznala i obje trudnoće savršene i oba poroda svaki na svoj način savršeni ( makar nekome ne bi bili jer bi si zamislili ili očekivali nezz ni ja kaj) i kada smo došli doma sa drugim mišom strava.. moj 2,5 godišnjak meni neprepoznatljiv, nakon tri dana kao da ga nisam tri godine vidjela, u bolnici okružena tako malim bebicama i D minijaturan pored mene spavao svaku noć u krevetu, onda kad smo došli doma Patrik kao div, al prije nego sam otišla u rodilište bio je on moja beba.. da skratim, nije ni fizički bio problem nego majčinski, neki osjećaj kao da sam ga izdala, kao da više nije moja najveća ljubav na svijetu ma svašta nešto po glavi i baš sam bila zbedirana.. naravno sve se vrlo, vrlo brzo izreguliralo ali hoću reći da nakon poroda ne znaš kaj te može snaći, hormoni su na 500 milijuna, nema spavanja, možda prvih tjedan, dva od adrenalina misliš da sve ide super, ko je ikada rekao da je majčinstvo teško, puca te adrenalin, ali onaj prvi neutješni plač bebe, ni cica ne pomaže, ni nošenje, skidaš ga i dalje plaće, oblačiš još više plaće, počinje panika zašto ne staje plakat, samo tu jednu sekundu sva pozitiva se može preokrenut, da ne govorim o fizičkim mogućim darovima posporođajnim od hemića na dalje.. jako je važno kako god bilo teško ostat pozitivan i znati da će drugi dan biti bolji, sto puta bolji da će se vratit i samopouzdanje i radost i sreća.. kaj se tiče hranjenja mislim niko još od sendviča nije umro ili pizze hallo, ako se suđe ne opere isti dan poslije ručka ne bude smak svijeta.. ja sam se sa dvoje tuširala svaki dan, tata pripazio, evo 5 mjeseci nakon dr poroda kada smo sami doma obojica me prate na wc, rade mi društvo.. ako me kužite, nema prevelike drame, sve se može, samo polako, opušteno, cool, nije majčinstvo znanstvena fantastika ali da nekad baca sa nogu baca to je najveća njegova čar.. sry kaj sam oduuuuuužilaaa

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    12. Prosinac 2014. 20:46

Bas to...hormoni nakon poroda luudujuuu...Nikad nisam osjetila veci strah od onog kad sam rodila I dok se nisam bar malo opustila. Strah da li radim sve ispravno. Koliko god citas, slusas, razmisljas o tome, tek kad imas svoje dijete ispred sebe, malo bice za koje si odgovoran shvatis kako te nista do tada nije moglo pripremitu na tu odgovornost. Vec iz dana u dan sto vrijeme ide I sto se vise stvara sklad taj strah popusta. Iako nikad u cijelosti. Jer briga za dijete nikad ne prestaje. Jos ako te sibne postporodajna depresija. Eh. Iskreno, prvih mjeseci nakon poroda sam se pitala tko je ta osoba u meni. Kada I sto me napravilo takvom kakva jesam. Da ne pricam u detalje. O tom potom.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    12. Prosinac 2014. 20:46

Mmama...vjerujem ti...i nekak mislim da je najbitnije ne stavrat si prije poroda iluzije u glavi da će porod biti savršen..da neće bolit...da beba kasnije neće plakat i da će bit idealna...jer ak imaš iluzije u glavi onda bi moglo bit problema kasnije...bar ja to tak mislim

kleaiva
    12. Prosinac 2014. 20:53

Što se tiče življenja sa svekrom i svekrvom...živjeli smo u zajed nici s njima i sa šogorom i šogoricom i njihovom curicom dvije godine, plus još naša curka, i ako sam to preživjela onda ću sve u životu :)
    Ali ni tad kad je bila jedna kuhinja i jedan frižider u kući nisam dala nikome da mi se petlja u život, i tako savjetujem svima...sve što mislite odmah u glavu pa kome pravo kome krivo, jedino tako možeš sačuvati zdrave živčeke

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

crnamala
    12. Prosinac 2014. 21:04

Pa upravo je ova klokanica dokaz da iza svake osoba stoji neka prica malo ruzna, tuzna, dramaticna ....pa iz tog razloga ne osudjujem nikoga ni njihove zivotne odabira. Svatko od nas mora naci neki ispusni ventil ili nekoga kome se moze izjadat makar si i sam svjestan da si totalno iracionalan u tom trenu. Svjesna sam da su mi ovo zadnji dani"opustanja" u zivotu jer cu biti odgovorna za nekog osim sebe i koliko god je to zastrašujuće toliko je i najljepše sta ce nam se dogodit pa jedva cekam. Ja sam jako vezana za svoju necakinju i znam sve faze koje je moja sestra prosla s njom od rodjena pa i nemam nekih iluzija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.