Eto mi odgovora zasto sam prenjela - neudana, sve za bebu pripremila prije njenog rođenja, jaooooooo nista, sutra na pregled skua s maticarem pa da curka u miru stigne
mene vise nervira to sto mi sad zvoni telefon svako malo i svi pitaju kad cu rodit - koda sam vidoviti milan majke ti! A poslje poroda kak bude, bude nek dođe ko kad oce, mislim da necu bit sposobna puno o tome mislit uz svoju mrvicu posto mi je to prva beba i apsolutno mi je sve novo
16.12.2014 <3 Lena <3
hahahaha vidoviti milan :D u mene padaju oklade, doktorica mi je dala dva termina 13. i 19.4., a na oba su mi datuma sestrama rođendani :D
evo i mene s pregleda iz trudničke ambulante, pa da vam javim :) moja curka ima 2720g i oko 50 cm, otvorena sam za prst... pa da vas pitam, dal je netko se od vas u 35. tjednu već lagno krenuo otvarati? nije da paničarim, rekla je doktorica da to ne treba ništa značiti, čisto ako netko možda ima slično iskustvo :) naručena sam opet za 10 dana
Jel znate što u nalazu znači, portio održana RP? Točnije ovo RP? Dosad su nalazi bili bez tog RP
I F=X/3?
imam 3 termina, po mesntruaciji 23.12 po uzv 5.1 i najnoviji 31.12 tako da neznam tocno, xD
al sam zbog toga bila u bolnici 2 tj skoro, zbog trudova mislim i izasla u petak
Glede otvaranja u 35 tj to ne mora znacit nista znam par trudnica koje su vec mj dana otvorene dva pa nitko nije dizao paniku i sve je ok i s bebicom i njima.
Ninach zar i ti sine brute?!
Ispast ce da se na klokanuci druze samo neudane stare cure. Hahahah
A i meni je vise dosadilo zivkanje i komentari da kad cu vise rodit. Puna mi je kapa vise same sebe kao da ja mogu kontrolirati trudove i otvaranje???? A tek savjeti pa kreci se, pa cisti po kuci.....
A stvarno cilu trudnoću na mene vicu jer sam stalno u pokretu i sve radim sama pa cu izazvat prerani porod. Koja ironija. Najbolja mi je sestra jucer u TA koja mi je rekla da drmnem koju rakijicu za opustanje pa cu lakse rodit.
Sortiraj odgovore
Najstariji