Ja jos smisljam sta cu pec ovisno u kom stanju budem. A znam da ce mi i sveki i mater napec sve omiljeno kako bi me razmazile kad dodjemo doma.
Cloudy sta su staklene kuglice nikad nisam cula za taj kolac a stvarno volim i pec i kuhat? Mozda mi u dalmaciji zovemo drugacije.
Jucer sam pravila choco chip cookies i sve se mislim da bi mogla i za Božić ponovit.
i ja ću ovog Božića (za promjenu) kombinirat više vrsta keksića. medenjaka i sl. suhih kolačića.
inače je mama bila zadužena za takve, a ja za one kremaste, čokoladne,..
Curke hvala na dobrodošlici :) Kad mi je društveni život u živo na nuli bar ovako da imam s nekim brbljati hehe :P Curke koje čekate bebice ovih dan, držim fige da sve dobro prođe i da nam što prije javite sretne vijesti11 <3 :D
Kolačići kolačići... još nemam pojma šta ću raditi... kupila sam neke kalupe za kolače u obliku kućica pa cu to isprobati, javim kak je uspjelo :D
Cloudy, kolačiće možeš smrznuti i pečene. I to doslovno sve vrste, i kremaste i suhe. Osim onih sa šlagom... Ni ja to nisam baš vjerovala kad mi je šogorica rekla, ali dok sam ja bila u rodilištu ona je napekla hrpu kolača za nas i za babinjače da imamo i dio je smrznula. I iskreno, kad smo ih odmrznuli, nikakve razlike nije bilo kao da su friški :)
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
https://www.coolinarika.com/recept/staklene-kuglice/ eto recepta... samo pazi prste kad ih umačeš u rastopljeni šećer jer je jako vruće... ja sam svoje spalila skoro kad sam ih prvi put radila i od tad koristim 2 žličice... u jednu stavim kuglicu i drugom prelijevam :)
Dobrodošla Tonka
Super ste mi ideje dale,budem nešto iskemijala joj,obožavam choco chip cookies
eee ja uvik ubacim i nekakav kuglof ili roladu jer mi je to sekund posla, a ima nas dosta doma :D
eee ja uvik ubacim i nekakav kuglof ili roladu jer mi je to sekund posla, a ima nas dosta doma :D
Sortiraj odgovore
Najstariji