Ja sam bila nedavno prehlađena, pila sam šipak, šumsko, kamilicu..mislim da većinu možeš. Nemoj sad baš možda one koji se rijetko koriste pa nismo sigurni u njihovu upotrebu. Ja sam se kljukala šipkom s puno meda i limuna, limunadom i cjeđenim naranđama, kamilicom se inhalirala i evo me- ko nova!
A za grlo ne smijemo septolete pa sam ja cuclala bombone airways one s medom i limunom
ja sam od čajeva pila razne...i kamilicu i sve moguće voćne i mentu povremeno... jedino bi trebala izbjegavati zeleni, bijeli i crni čaj koji sadrže dosta teina. isto recimo ne bi trebalo piti čajeve od gospine trave i kadulje. ali recimo za prehladu možeš i šipak i kamilicu i sve čajeve takve vrste :)
Hvala vam puno! Trenutno pijem mentu i sljez, malo za promjenu ću piti kamilicu i šipak.
i ja sam isto nedavno bila prehlađena, pila sam šipak i kamilicu od čajeva (uglavnom u kombinaciji ).
od pastila samo one neke isla mint, a za začepljen nos sam se inhalirala.
i jedan prijedlog ako voliš: ocidit 1 limun, stavit veliku žlicu meda i prilit kuhanom vodom (cca 8-10dcl ovisi kako voliš i koliko je soka od 1 limuna) meni je to mmmmmm bolje od bilo kojeg čaja
Nos mi je za sada ok, jedino me to grlo zeza . Ajde probat ću taj recept
Thanks
Kak je ono mala muca rekla: "ja nikad nebum rodila"! Dosla sad iz TA, i dalje nakon 3tj otvorena prst, plodna voda mlijecna, ctg ok, u subotu opet pregled...41tt i stvarno vise jedva cekam porod a rekla mi je med sestra u ta da cu do kraja tj rodit, ja ju sad drzim za rijec
Kak je ono mala muca rekla: "ja nikad nebum rodila"! Dosla sad iz TA, i dalje nakon 3tj otvoreni prst, plodna voda mlijecna, ctg ok, u subotu opet pregled…41tt i stvarno vise jedva cekam poroda rekla mi je med sestra u ta da cu do kraja tj rodit, ja ju sad drzim za rijec
Ista stvar! sad vec mislim da me tjese u TA jer vide da je meni vise dosadilo stalno dolazit. Krajnji rok utorak ako ne rodim indukcija. Smrc nadam se da hoću do tad. Ja se dohivarsla s mslommucim za 10 da cemo zajedno po bebice al eto izdah dogovor!
16.12.2014 <3 Lena <3
Evo vidim da se ovdje piše o svemu i svačemu... A ja sam ovdje tek par dana pa da se malo upoznamo... Mlada sam mamica, tek su mi 23 :) Inače iz Zagreba, a trenutno u Njemačkoj živimo (tatica radi tamo). Imam 2 dječice, iako curku nisam ja rodila već sam ju dobila u paketu sa svojim mužićem. I da vam kažem da se malena i ja super slažemo. Ona na žalost nije s nama ali kad god se čujemo obavezno pita kako joj je braco! :)
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Dobrodosla tonka! Ja sam u paketu s dragim dobila 2 djece koja su sad vec tinejdzeri i jedva cekaju seku
16.12.2014 <3 Lena <3
tonka :) dobro nam došla :)
ninach... držim fige da curka dođe do kraja tjedna ... :) nisam znala da si ti već mama tinejdžerima :) baš lijepo :D
Tonka dobro dosla. Minach, nadam se da budes u dva komada do kraja tjedna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji