opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MalaIvana2
    11. Prosinac 2014. 09:10

Hvala vam puno! Trenutno pijem mentu i sljez, malo za promjenu ću piti kamilicu i šipak.

Bljubica
    11. Prosinac 2014. 09:28

i ja sam isto nedavno bila prehlađena, pila sam šipak i kamilicu od čajeva (uglavnom u kombinaciji  ).
    od pastila samo one neke isla mint, a za začepljen nos sam se inhalirala.
    i jedan prijedlog ako voliš: ocidit 1 limun, stavit veliku žlicu meda i prilit kuhanom vodom (cca 8-10dcl ovisi kako voliš i koliko je soka od 1 limuna) meni je to mmmmmm bolje od bilo kojeg čaja 

• MalaIvana2
    11. Prosinac 2014. 09:36

Nos mi je za sada ok, jedino me to grlo zeza . Ajde probat ću taj recept  Thanks

ninach1903
    11. Prosinac 2014. 12:07

Kak je ono mala muca rekla: "ja nikad nebum rodila"! Dosla sad iz TA, i dalje nakon 3tj otvorena prst, plodna voda mlijecna, ctg ok, u subotu opet pregled...41tt i stvarno vise jedva cekam porod  a rekla mi je med sestra u ta da cu do kraja tj rodit,  ja ju sad drzim za rijec 

16.12.2014 <3 Lena <3

• mama0309
    11. Prosinac 2014. 12:33

Evo vidim da se ovdje piše o svemu i svačemu... A ja sam ovdje tek par dana pa da se malo upoznamo... Mlada sam mamica, tek su mi 23 :) Inače iz Zagreba, a trenutno u Njemačkoj živimo (tatica radi tamo). Imam 2 dječice, iako curku nisam ja rodila već sam ju dobila u paketu sa svojim mužićem. I da vam kažem da se malena i ja super slažemo. Ona na žalost nije s nama ali kad god se čujemo obavezno pita kako joj je braco! :)

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

ninach1903
    11. Prosinac 2014. 12:54

Dobrodosla tonka! Ja sam u paketu s dragim dobila 2 djece koja su sad vec tinejdzeri i jedva cekaju seku 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    11. Prosinac 2014. 13:15

tonka :) dobro nam došla :) 
    ninach... držim fige da curka dođe do kraja tjedna ... :) nisam znala da si ti već mama tinejdžerima :) baš lijepo :D

• mama@
    11. Prosinac 2014. 13:36

Tonka dobro dosla. Minach, nadam se da budes u dva komada do kraja tjedna

kleaiva
    11. Prosinac 2014. 13:40

Bok Tonka i dobro došla 
    Ninach držim fige da te već danas ili sutra sfrče  Sutra je moj željeni datum iako mi je termin u pon. tek 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Sara9
    11. Prosinac 2014. 13:42

Tonka dobrodosla :) ja sam jutros bila na pregledu i ugodno se iznenadila kad sam stala na vagu :D u plusu sam 4 kila! I što je još bolje, doktorica mi je, nicim izazvana, napravila 3D ultrazvuk i muž I ja smo ostali šokirani kad smo vidjeli bebicu "uživo" :D preslatkooo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.