raffaello kuglice sigurno, to sam ovisnik, a ostalo će dragi pa kaj bude, bude
url=https://lilypie.com]
ma znam da ih mogu i pečene zamrznut, al onda je procedura dok se otope... (bar mi se čini) ovak ću ih zamrznut, a dragi ih bubne na nižu temperaturu prvo i onda na višu onolko kolko se trebaju peć i to je to :D a i te pečene nekak mislim da ne bi preživjeli da su pečeni zamrznuti... ja bi to sve pojela hiihii
pa kad bolje razmislim mogao bi biti :) i za ove ne pečene ne jamčim da budu preživjeli :P
Pozdrav svim curama! Malo škicam po ovoj brbljaonici pa vidim da je trenutno riječ o kolačima! Pogledala sam na coolinararici obe staklene kuglice koje ti cloudy praviš, super mi se čini recept! Koliko ih se otprilike moze napraviti iz ovih mjera?
zavisi kolke ih radiš... ja sam ih prošle godine radila full sitne i ispalo mi ih je masa... a pred tjedan dana sam ih napravila velike i bilo nekih 15ak komada :)
Ok, hvala! Mislim da ću ih raditi za Božić, sviđa mi se recept!
A jel ove sastojke sjeckaš ručno ili mlinac mogu?
ja sam ih u blenderu sve skupa potrpala i samljela :) ne fakat su fine, i možeš kombinirat i s drugim suhim voćem... ja sam stavljala bila i brusnice i ananas i papaju... kak naletim da ima u trgovini :) al kažem... budi oprezna kad ih radiš... šećer je fakat jako vruć i hoće pošteno spržit prste
Sortiraj odgovore
Najstariji