opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    11. Prosinac 2014. 16:44

raffaello kuglice sigurno, to sam ovisnik, a ostalo će dragi pa kaj bude, bude

url=https://lilypie.com]

cloudy
    11. Prosinac 2014. 16:46

ma znam da ih mogu i pečene zamrznut, al onda je procedura dok se otope... (bar mi se čini) ovak ću ih zamrznut, a dragi ih bubne na nižu temperaturu prvo i onda na višu onolko kolko se trebaju peć i to je to :D a i te pečene nekak mislim da ne bi preživjeli da su pečeni zamrznuti... ja bi to sve pojela hiihii

Sara9
    11. Prosinac 2014. 17:10

Aaa to je dakle problem :D

cloudy
    11. Prosinac 2014. 17:12

pa kad bolje razmislim mogao bi biti :) i za ove ne pečene ne jamčim da budu preživjeli :P

mum_to_be
    11. Prosinac 2014. 17:55

Pozdrav svim curama! Malo škicam po ovoj brbljaonici pa vidim da je trenutno riječ o kolačima! Pogledala sam na coolinararici obe staklene kuglice koje ti cloudy praviš, super mi se čini recept! Koliko ih se otprilike moze napraviti iz ovih mjera?

cloudy
    11. Prosinac 2014. 18:24

zavisi kolke ih radiš... ja sam ih prošle godine radila full sitne i ispalo mi ih je masa... a pred tjedan dana sam ih napravila velike i bilo nekih 15ak komada :)

mum_to_be
    11. Prosinac 2014. 18:37

Ok, hvala! Mislim da ću ih raditi za Božić, sviđa mi se recept! 
    A jel ove sastojke sjeckaš ručno ili mlinac mogu?

cloudy
    11. Prosinac 2014. 18:40

ja sam ih u blenderu sve skupa potrpala i samljela :)  ne fakat su fine, i možeš kombinirat i s drugim suhim voćem... ja sam stavljala bila i brusnice i ananas i papaju... kak naletim da ima u trgovini :) al kažem... budi oprezna kad ih radiš... šećer je fakat jako vruć i hoće pošteno spržit prste 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.