opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    11. Prosinac 2014. 14:59

Dobrodosle nove cure! Sto nas je vise to bolje!  
    Jedva cekam informacije kako je mmuca prosla porod, nadam se super! 
    Sara ali si besplatno dobila 3d? Blago vam se.
    Meni je u kbc rijeka napravljen ali mi dr ni u jednom trenutku nije pokazao bebu smrc. Nema veze ovako ce biti iznenadjenje.

tena123
    11. Prosinac 2014. 15:04

joj cure nadam se stvarno da će vam uskoro krenit, eto kako je i mala muca kukala pa je evo konačno dosao i njen dan, 

ja sam danas išla na pregled i ultrazvuk i ctg pošto moja popišanka nije bila baš aktivna nakon dva sata sam morala ponovno na ctg, i tad je kao super bio.moram reći da sam se nadala da sam se bar malkico otvorila, ali ništa ja ko zacementirana.. posteljica 2 stupanj starosti što je kao normalno za 37+5, i beba je okrenuta baš kako treba, noćas sam cijelu noć sanjala kako idem rodit i mislim da me to stvarno već opterećuje i psihički.. ajde višeee

Boška2
    11. Prosinac 2014. 15:35

Tonka dobro dosla! I ja sam u paketu s muzicem dobila 2 djece. Samo ne zive s nama,ali su kod nas svaki vikend braco je 11 god i on ne ozbiljan,ne pokazuje osjecaje,a seka 6 god i obozava bracu! 
    Curke koje trebate roditi znam kako vam je,nikako se docekati,ali bude uskoro. Drzite se i sretno!
    Kleaiva ja sam rodila na svoj odabrani datum( 3 dana nakon termina) pa... mozda se i tebi ispuni!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Nalah
    11. Prosinac 2014. 15:38

Cure,koje kolače ćete peći za Božić?

Nalah
    11. Prosinac 2014. 15:48

Ja baš gledam neke recepte za suhe kolačiće,ako završim u bolnici da mogu stajati

Sara9
    11. Prosinac 2014. 15:51

Ma meni su za to najbolji ovi kokod keksi, iliti polumjeseci, u tijessto ide mast, tako da mogu dosta dugo ostati a da se ne razlome i ne osuše, a ima ih miljon i jedna verzija

cloudy
    11. Prosinac 2014. 15:54

ja ću razne kuglice :) staklene kuglice ziher... makovnjaču i one kekse na mašinu s tim da ću dio tih zamrznut pa da ih dragi ispeče kad krene babinje :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.