opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boška2
    11. Prosinac 2014. 18:45

Rafaelo zakoooon,mljac!!! A svidaju mi se i ove kuglice od cloudy! Ali ja ove godine ipak necu nista peci! Jednostavno uz malca ne stignem jer mi ga nema tko pricuvat( sami smo od podne do ponoci svaki dan). Ali zato moja sveki pece na veliko,slasticarka je tako da pece za prodaju,a ja cu naravno dobiti puuuno vrsta!

<3<3<3 Karl <3<3<3

cloudy
    11. Prosinac 2014. 19:14

boška :) da je moja curka stigla i ja mislim da ne bi ništa pekla... i ovak mislim da ću se morat natjerat da krenem radit neke kolače....

tena123
    11. Prosinac 2014. 19:35

ja planiram ispeći neke i stavit u duboko ali to koliko budem imala volje.. meni nema tko peći pa ću vjerojatno naručit od ovih sto prave za prodaju.. 

što se tiče zamrzavanja to je stvarno super stvar, i Cloudy narezani kolači se otope nakon niti sat vremena, ja isto nisam vjerovala ali nam je nakon svadbe ostalo dosta tacni koje mi je bilo zao bacit pa sam stavila u duboko, vjerujte mi da nikad ne bi skužile da su bili zamrznuti, okus isti kao i friški e sad jedino ne znam koliko treba ako je npr cjela pita da se odmrzne, jer sam znala ispeći po pitu ili dvije i stavit u duboko već narezanu..

cloudy
    11. Prosinac 2014. 19:44

hm..vidiš... mogla bi i tak napravit dio... ma ne da mi se da mi za babinje itko peče išta... da se ne bi kasnije pričalo (ne kažem da bi, al opet... znaš kakvi su ljudi)  kak je meni netko pomagao bla bla...  tak da bi volila imat nešto da on samo ispeče ili odledi... da nisu keksi kupovni uvijek... iako je nas moja sveki uvjeravala da bi trebali radit večere ručkove za ljude kad dođu u babinje, al nama to ne pada na pamet... bit će fešta kad ja rodim, počastit će se tada, a kad mi dođu u babinje kolači i eventualno naresci i gotovo... ak mi netko zbog jela dolazi ne mora ni doć

Neni5
    11. Prosinac 2014. 19:48

Jooojjjjj kolači mmmmmm  počela sam i ja o njima razmišljat i baš danas govorim ove godine moram raditi francusku, to je meni kao desert 
    bila sam pobornik kremastih kolača dok se nisam usavršila sa suhim, tako da sad radim uglavnom suhe i jedan kremasti ili tortu.

prošle god. sam prvi put radila šape, odlične su bile, mislim da ću njih ovih dana i imam jedno tijesto za suhe kolače koje podijelim na 3-4 dijela i u svaki dio umjesim kokos, sušene brusnice, čokoladu, mak... ono što mi se nađe pod rukom  mmmm 
    i mogla bi praviti božićni kruh sa razno raznim sušenim voćem, meni je jako fin zbog mirisa i aroma
    ko zna što ću još nabrojat, a pitanje je što će se na kraju spremati 

tena123
    11. Prosinac 2014. 19:49

e tak se i kod nas valjda očekuju ti ručkovi, večere ali ja isto to ne planiram radit, več ću imat zalihu narezanog mesa od salame do pršuta i sira, pa na tacne i čačkalice i divota.. tko će se još s kuhanjem za.....t!

Sara9
    11. Prosinac 2014. 20:26

Uuuu meni sad pada pannetone na pamet :)

Nalah
    11. Prosinac 2014. 20:29

Kolači,francuska,mlinci,meseko njaaaaaam  i rafaello obožavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.