opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    11. Prosinac 2014. 21:39

Ma znaš kako ti ja razmišljam, ja bi da prvi dan moji najbliżi budu s nama, braća, sestre i roditelji, a za ostale se nadam da imaju mozga pa da neće odma prvi dan doc.

MalaMia
    11. Prosinac 2014. 21:41

Crnamala hvala puno za recept 

kleaiva
    11. Prosinac 2014. 21:42

Ma sve je to ustvari nebitno...samo da sve dobro prođe, a onda ćemo im šefovati kak nam se sprdne 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Sara9
    11. Prosinac 2014. 21:43

Eee pa to :D znaš da mi braća I sestre pričaju ko će prvi čuvat bebu :)

cloudy
    11. Prosinac 2014. 21:47

ja sam rekla da prvi dan ne želim nikoga osim dragog... jer nekak si želim da dođem doma s bebom i da se nas troje skupa navikavamo jedni na druge... i mazimo se i pazimo... najmanje šta mi treba je pametovanje da je bebi ovo ili ono, plus ja sam i sad dok sam trudna nabijena hormonima 100 na sat.. i znam poludit zbog gluposti tak da si mogu samo zamislit kak će to bit nakon poroda i još dodatnih hormona

mmama2
    11. Prosinac 2014. 21:56

jasno mi je kak razmišljate sad trudne, al kad rodite promjeni se kut gledanja..meni iz bolnice došli starci moji i donjeli sa sobom jest meni i malom i mužu pa su i oni jeli naravno.. za babinje je dragi radio, kako se ko najavio recimo kiflice, pa za nekog drugog, drugi dan kakav kolač i tak.. nema drame oko toga.. sad ste sve tak nabrijane hahah, kad rodite ulovi vas zen i sve bude ok  nezz ko je pitao, raffaello klasik hahah, mlijeko u prahu da

url=https://lilypie.com]

ninach1903
    11. Prosinac 2014. 21:57

Ja opce neznam k ce doc ko necebi kak ce to sve izgledat...sveki je kod nas od ponedjeljka pa naredna 3 mj (s tim da je rekla ako ce mi smetat nek ju stjeram :D). Ispod nas u stanu zive teta od dragog i deda tak da ce oni vjerojatno doc odmah, a za novu imamo obiteljski rucak s familijom od dragog. A moji...a ko zna kak ce se oni rasporedit  ugl, dragi ce profestat s ekipom dok smo mi u bolnici, tak da ko mi dođe doma moze dobit kavu, sok, rakijicu i to je to 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.