mala muca nadam se da si do sad već u zagrljaju sa svojom bebicom, i sretnoooo..
tina uzasno.. jadan muž i bebica strašno..
sandra već 4 centimetra, stvarno joj se žuri, nadam se iskreno da će ti krenit što prije, sretno
dok ja stignem do kompa...mala muca je već sigurno rodila ili je barem pri kraju =) Neka je sa srećom.
Što se tiče depresije i baby bluesa...susrela sam se s tim osobno nažalost iako sam kao osoba posebno karakterno, emocionalno i psihički čvrsta, i mogu samo reći da nije lako nimalo bilo meni koja sam kao jaka....a kamoli ženama koje su emocionalno labilnije. Taj period je valjda najosjetljiviji dio ženina života. Svakom mužu to treba naglasiti, da i on zna s čime će se morati i on nositi.
Ovo mi nije jedina priča slična koju sam čula...nažalost tako je i moja susjeda završila, isto je beba bila 3 mjeseca Žalosno i tužno i curke moje pazite se, i o svakoj gluposti koja vam padne na pamet razgovarajte s najbližima jer vam je to jedini put da je se riješite ako se pojavi.
dok ja stignem do kompa…mala muca je već sigurno rodila ili je barem pri kraju =) Neka je sa srećom.
Što se tiče depresije i baby bluesa…susrela sam se s tim osobno nažalost iako sam kao osoba posebno karakterno, emocionalno i psihički čvrsta, i mogu samo reći da nije lako nimalo bilo meni koja sam kao jaka….a kamoli ženama koje su emocionalno labilnije. Taj period je valjda najosjetljiviji dio ženina života. Svakom mužu to treba naglasiti, da i on zna s čime će se morati i on nositi.
Ovo mi nije jedina priča slična koju sam čula…nažalost tako je i moja susjeda završila, isto je beba bila 3 mjesecaŽalosno i tužno i curke moje pazite se, i o svakoj gluposti koja vam padne na pamet razgovarajte s najbližima jer vam je to jedini put da je se riješite ako se pojavi.
Slazem se. Jadan moj muz samnom u tim prvim mjesecima. Treba se nositi s tim. U jednom trenutku imas sve pod "kontrolom" dok u drugom mijenjas raspolozenja I stanja u roku keks I ne shvacas ni sam sto ti se dogada I zasto je to tako. Na dane je sve ok, a na dane ajme majko. Kao da ludis iz cista mira. Stvarno treba puno podrske I razumijevanja.
MalaMuca, nadam se da se vec mazis sa svojim zlatom I da je porod Iza tebe.
14.06.2014. L ♥
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
da li se netko cuje s malom mucom jel rodila, baš sam nestrpljiva
da li se netko cuje s malom mucom jel rodila, baš sam nestrpljiva
upravo mi se javila ... ništa još veli... trudovi su slabi, ali se nadaju da će do jutra biti sa svojom curom... i veli da su joj sestre ok i da joj pomažu... :)
o joj nadam se da ce joj krenit brže i da će proći lagano (koliko porod može proći lagano), mala muca drži se uz tebe smo, možeš ti to
jooooj, ja tek sad vidjela novosti... nadam se da je malamuca već sad sretna i da se mazi sa svojom curicom :)
Cure pomoć! Koji se čajevi smiju piti u trudnoći? U 32 tj.sam i boli me grlo,čitala sam da mogu samo med i limun. Šta mi vi preporučujete? Hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji