opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    10. Prosinac 2014. 15:07

mala muca nadam se da si do sad već u zagrljaju sa svojom bebicom, i sretnoooo..
    tina uzasno.. jadan muž i bebica strašno..

sandra već 4 centimetra, stvarno joj se žuri, nadam se iskreno da će ti krenit što prije, sretno

kleaiva
    10. Prosinac 2014. 17:22

dok ja stignem do kompa...mala muca je već sigurno rodila ili je barem pri kraju =) Neka je sa srećom. 

Što se tiče depresije i baby bluesa...susrela sam se s tim osobno nažalost iako sam kao osoba posebno karakterno, emocionalno i psihički čvrsta, i mogu samo reći da nije lako nimalo bilo meni koja sam kao jaka....a kamoli ženama koje su emocionalno labilnije. Taj period je valjda najosjetljiviji dio ženina života. Svakom mužu to treba naglasiti, da i on zna s čime će se morati i on nositi. 
    Ovo mi nije jedina priča slična koju sam čula...nažalost tako je i moja susjeda završila, isto je beba bila 3 mjeseca  Žalosno i tužno i curke moje pazite se, i o svakoj gluposti koja vam padne na pamet razgovarajte s najbližima jer vam je to jedini put da je se riješite ako se pojavi.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    10. Prosinac 2014. 18:02

da li se netko cuje s malom mucom jel rodila, baš sam nestrpljiva

tena123
    10. Prosinac 2014. 22:53

o joj nadam se da ce joj krenit brže i da će proći lagano (koliko porod može proći lagano), mala muca drži se uz tebe smo, možeš ti to

Zac11
    11. Prosinac 2014. 01:26

jooooj, ja tek sad vidjela novosti... nadam se da je malamuca već sad sretna i da se mazi sa svojom curicom :)

• MalaIvana2
    11. Prosinac 2014. 08:51

Cure pomoć! Koji se čajevi smiju piti u trudnoći? U 32 tj.sam i boli me grlo,čitala sam da mogu samo med i limun. Šta mi vi preporučujete? Hvala

Dea23
    11. Prosinac 2014. 09:01

Ja sam bila nedavno prehlađena, pila sam šipak, šumsko, kamilicu..mislim da većinu možeš. Nemoj sad baš možda one koji se rijetko koriste pa nismo sigurni u njihovu upotrebu.  Ja sam se kljukala šipkom s puno meda i limuna, limunadom i cjeđenim naranđama, kamilicom se inhalirala i evo me- ko nova! 
    A za grlo ne smijemo septolete pa sam ja cuclala bombone airways one s medom i limunom 

cloudy
    11. Prosinac 2014. 09:03

ja sam od čajeva pila razne...i kamilicu i sve moguće voćne i mentu povremeno...  jedino bi trebala izbjegavati zeleni, bijeli i crni čaj koji sadrže dosta teina. isto recimo ne bi trebalo piti čajeve od gospine trave i kadulje. ali recimo za prehladu možeš i šipak i kamilicu i sve čajeve takve vrste :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.