frencuska, rafaelo.. cure... ja ću morat do trgovine neke i to sad radit ako nastavite pričat... problem je što je 10 do 9 pa bi lako mogla i provalit u trgovinu za potrebnim sastojcima hihii
tena... kažem, i kod mene će biti tako narezano i to je to... što sam ja rekla svekrvi kad je ona o ručkovima počela fantazirat... ja sam rodila, dragi i ja smo postali roditelji... nas bi trebali častit, a ne mi njih hihi
Cloudy slazem se i ja frkcem na sve koji ocekuju da ja sad nakuhavam cuda za babine???
Prsut, sir isl. Kolaci, piće i amen i uz to sam svima rekla da prvih mjesec dana ignoriram svih pa nek se ljute.Najblizi ce biti kod nas za Bozic i novu, a dok sam ja u rodilistu dragi ce pocastit prijatelje doma malo zafestat i gotovo do babjna.Necu ni dite maltretirat prvi misec i vizitama.
eee tak i ja razmišljam... mogu naši starci i najbliži... i to je to....drugi će se morat strpit mjesec dana pa makar nikad više ne razgovarali samnom... kud će bit sredina 1. mj vrijeme gripe, viroze, prehlade, nema šanse... s tim da ja onaj dan kad izlazim iz bolnice nikoga ne želim doma osim dragog... ak netko i dođe, brijem da ću ga kroz prozor izbacit van
Ma lako je vama govoriti, ko ce meni braci I sestrama zabraniti da vide prvog nećaka :D
Ma ja pretpostavljam da ce moja i njegova najuza familija doc kad izlazimo iz bolnice i bar na kratko doma. Iskreno mi je nezamislivo drugacije jer sam jako vezana za obitelj. Doduse za klopu i to ce se dragi i oni sami morat snaci taj dan.
ma i ja ne planiram burazu svom zabranit, ni šogici, al stričevima od dragog, ujacima, ujnama i inoj rodbini ... e njima ide zabrana od mjesec dana... rekli smo ... u prvih tjedan dana mogu doć naši starci i moj buraz/šogica i to je to... onda tjedan iza naše bake i djedovi (prababe i pradjed zapravo će biti po novom) i to je to... i nitko više od sat, sat i pol ne može ostat... al prvi dan nitko... čak se i za drugi premišljam
Sortiraj odgovore
Najstariji