opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Prosinac 2014. 20:53

frencuska, rafaelo.. cure... ja ću morat do trgovine neke i to sad radit ako nastavite pričat... problem je što je 10 do 9 pa bi lako mogla i provalit u trgovinu za potrebnim sastojcima hihii 
    tena... kažem, i kod mene će biti tako narezano i to je to... što sam ja rekla svekrvi kad je ona o ručkovima počela fantazirat... ja sam rodila, dragi i ja smo postali roditelji... nas bi trebali častit, a ne mi njih hihi

crnamala
    11. Prosinac 2014. 21:10

Cloudy slazem se i ja frkcem na sve koji ocekuju da ja sad nakuhavam cuda za babine???
    Prsut, sir isl. Kolaci,  piće i amen i uz to sam svima rekla da prvih mjesec dana ignoriram svih pa nek se ljute.Najblizi ce biti kod nas za Bozic i novu, a dok sam ja u rodilistu dragi ce pocastit prijatelje doma malo zafestat i gotovo do babjna.Necu ni dite maltretirat prvi misec i vizitama.

cloudy
    11. Prosinac 2014. 21:27

eee tak i ja razmišljam... mogu naši starci i najbliži... i to je to....drugi će se morat strpit mjesec dana pa makar nikad više ne razgovarali samnom... kud će bit sredina 1. mj vrijeme gripe, viroze, prehlade, nema šanse...  s tim da ja onaj dan kad izlazim iz bolnice nikoga ne želim doma osim dragog... ak netko i dođe, brijem da ću ga kroz prozor izbacit van 

Sara9
    11. Prosinac 2014. 21:30

Ma lako je vama govoriti, ko ce meni braci I sestrama zabraniti da vide prvog nećaka :D

crnamala
    11. Prosinac 2014. 21:34

Ma ja pretpostavljam da ce moja i njegova najuza familija doc kad izlazimo iz bolnice i bar na kratko doma. Iskreno mi je nezamislivo drugacije jer sam jako vezana za obitelj. Doduse za klopu i to ce se dragi i oni sami morat snaci taj dan.

cloudy
    11. Prosinac 2014. 21:37

ma i ja ne planiram burazu svom zabranit, ni šogici, al stričevima od dragog, ujacima, ujnama i inoj rodbini ... e njima ide zabrana od mjesec dana... rekli smo ... u prvih tjedan dana mogu doć naši starci i moj buraz/šogica i to je to... onda tjedan iza naše bake i djedovi (prababe i pradjed zapravo će biti po novom) i to je to... i nitko više od sat, sat i pol ne može ostat... al prvi dan nitko... čak se i za drugi premišljam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.