opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    10. Prosinac 2014. 10:27

bas... totalni sok i muk je jeknuo tu kod nas... mislim...25 godina ima... sa sestrom je vodila najpopularniju cvjecarnicu kod nas... otac im na godine vec ima pogrebno poduzece i mislis si onda kako?? u totalnom sam soku...
    upozorite muzeve ako vas zahvati depresija da vas ne smiju ispustit iz vida ni nasekundu... nemam pojma zasto nju jesu...

Laura 21.08.2014 :-*

crnamala
    10. Prosinac 2014. 10:29

Malamuca sreeetno, nadam se da cu ja tvojim stopama! Zelim ti brz i bezbolan porod.
     Tina grozno,  uzas kakva tragedija.

cloudy
    10. Prosinac 2014. 10:48

Nama su to na tečaju rekli bili...ubiti muževima... i da ak kažemo da bi skočile kroz prozor da ne misle da se zajebavamo nego da možda to stvarno mislimo

Tina0208
    10. Prosinac 2014. 10:54

cloudy

Nama su to na tečaju rekli bili…ubiti muževima… i da ak kažemo da bi skočile kroz prozor da ne misle da se zajebavamo nego da možda to stvarno mislimo

e da...bas to... upozorenje nikome nece skodit,a nikad ne znamo sto nas nakon poroda ceka... pogotovo carskog... jer kao kazu da je teze shvatiti zeni da je rodila jer doslovce izvade bebu van...

ena2203
    10. Prosinac 2014. 10:48

MalaMuca!!!!! Super, želim ti zdravu bebicu i najlakši porod!

ninach1903
    10. Prosinac 2014. 11:26

MalaMuca sretnoooooo!!!  
    Joj Tina, sva sam se najezila...bas mi je uzas kad cujem takve stvari pogotovo ksd su bebice u pitanju 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    10. Prosinac 2014. 11:28

Pa da...i grozno je to što to nitko ne spominje...ni post porođajnu depresiju ni baby blues...umjesto da nam na tečaju govore šta da jedemo bilo bi bolje da se o tome govori

Tina0208
    10. Prosinac 2014. 12:42

cloudy

Pa da…i grozno je to što to nitko ne spominje…ni post porođajnu depresiju ni baby blues…umjesto da nam na tečaju govore šta da jedemo bilo bi bolje da se o tome govori

SLAZEM SE...

LuKi5
    10. Prosinac 2014. 14:39

cloudy

Pa da…i grozno je to što to nitko ne spominje…ni post porođajnu depresiju ni baby blues…umjesto da nam na tečaju govore šta da jedemo bilo bi bolje da se o tome govori

Istina. Jako ruzan osjecaj.

14.06.2014. L ♥

Nalah
    10. Prosinac 2014. 11:29

Nisu ni na našem,a imali smo psihologicu

Vmnina
    10. Prosinac 2014. 13:24

MalaMuca eeto nista od Bozica u bolnici
    Sad ces moc kupit bor kakav zelis, hihi, sreeetno tii !!

Tina0208 uzas! Ko zna sta je njoj bilo u glavi. Jaadna obitelj, pogotovo mala bebica :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani