opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    09. Prosinac 2014. 20:21

Ja sam pila encianov caj od brusnice jedini koji sam nasla da je 100% brusnica a kupovala sam ga u velikim supermarketima + jela plod i ugl brzo rijesila sve probleme. Sad ga uvik imam doma.

Moze malamuca dogovorimo se za sutra da sve odemo pravac u rodilište po nase paketice srece!   drzim fige svima nama da sve prodje super.

tena123
    09. Prosinac 2014. 20:34

a nisam gledala cijene ostalih čajeva od brusnice (pod tim mislim na one koji stvarno sadrže plod brusnice) po supermarketima, a mislim da sam pročitala da du oko 5 ili 6 kn jeftiniji. 
    ja sam isto uvijek pojela plod kad bi popila čaj jer kupim dosta u rifuzi a bude stavrno jeftino pa ga dosta i natrpam u čaj

MalaMuca
    09. Prosinac 2014. 21:49

kaj onda crnamala, idemo sutra u rodilište? :D

tena123
    09. Prosinac 2014. 22:08

žene drage, pa gdje je sandra, nema je ni za lijek.. zadnje je rekla da je beba tri i pol kile i da joj je doktor prognozirao porod ovaj vikend ali vikend je već prosao, možda je rodila

kleaiva
    09. Prosinac 2014. 22:58

Ja cijeli dan dekoriram i uređujem po kući...neke stvari koje mjesecima stoje su konačno postavljene 
    Spavaću sam oribala kompletno, sutra kindić stiže s farbanja iz garaže u sobu...nadam se da će prizvati bebača barem na termin 15. ak ne prije 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Zac11
    09. Prosinac 2014. 23:16

meni se kindic bas danas posusio i ide sutra u sobu :) sutra moram urin nositi u laboratorij, nadam se da nije nista strasno :)

• tea024
    10. Prosinac 2014. 00:07

čaj od brusnice u encian dućanu 100 posto brusnica a drže ga i neki dm dućani, brusnicu plod što kupujete po dućanima vam nije dobro jer je kandirana tj ušećerena a sve slatko pogoduje bakterijama pogotovo escherichiji. plod jedino u bio i bio  je dobro uzeti ali je i dosta skupa

MalaMuca
    10. Prosinac 2014. 00:10

encianov čaj od brusnice je najbolji, ima ga i u mulleru isto.
    Meni od njega sve upale prošle :)
    crnamala, moja je isto sva  nemirna i mene sve steže, ko da mi kroz pupak hoće van :D

MalaMuca
    10. Prosinac 2014. 07:58

Cure, cure :D
    Ja zaspala u 6. Sad u 7 i 20 me pesek zbudil da oće van, digla sam se i osjetim nekaj mokro i ko da pišam, dođem na wc, pljus sluzni čep, i morke gaće. Ja gledam reko super, možda dođu trudovi (opće nisam tu vodu povezala s tim da je to vodenjak pukel) i kak sam se digla opet curi. I sad curi s mene, ja sam se spremila i sjedim na ručniku.
    IDEM RODITI DANAS :D
    woohoo! :D 
    Bum doma još malo :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.