encianov čaj od brusnice je najbolji, ima ga i u mulleru isto.
Meni od njega sve upale prošle :)
crnamala, moja je isto sva nemirna i mene sve steže, ko da mi kroz pupak hoće van :D
Cure, cure :D
Ja zaspala u 6. Sad u 7 i 20 me pesek zbudil da oće van, digla sam se i osjetim nekaj mokro i ko da pišam, dođem na wc, pljus sluzni čep, i morke gaće. Ja gledam reko super, možda dođu trudovi (opće nisam tu vodu povezala s tim da je to vodenjak pukel) i kak sam se digla opet curi. I sad curi s mene, ja sam se spremila i sjedim na ručniku.
IDEM RODITI DANAS :D
woohoo! :D
Bum doma još malo :D
Ja zaspala u 6. Sad u 7 i 20 me pesek zbudil da oće van, digla sam se i osjetim nekaj mokro i ko da pišam, dođem na wc, pljus sluzni čep, i morke gaće. Ja gledam reko super, možda dođu trudovi (opće nisam tu vodu povezala s tim da je to vodenjak pukel) i kak sam se digla opet curi. I sad curi s mene, ja sam se spremila i sjedim na ručniku.
evo mene i tuuu ja sam tak uzbuđenaaaaaaaaaaaa, sretno, polako ne žuri, neka ti bude na bar 5 min trudovi ako osjetiš razmak kakav.. wwwwwwwwwww jooooj kak sam happy sadddddddddd
url=https://lilypie.com]
Ajmeeee MalaMuca sretnoooooo!!!! Držim fige! Javljaj stanje!!!!
Malanuca sretnoo!!!! Tena123 jos sam u jednom komadu al mislim da cu se raspast od bolova....tako sa se nadam sa cu i ja ubrzo put rodilista...sad u petak idem na kontrolu u bolnicu pa cemo vidjet zadnji put sam bila 4 cm otvorena
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Malamuca sretno :) držim ti fige draga za što brži i bezbolniji porod joj ja sam sad tak uzbuđena ko da i ja idem rodit hihi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji