opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    06. Prosinac 2014. 15:43

Ja sam smazala cilu milku Tuc i baš sam malo sretno prase :D

ninach1903
    06. Prosinac 2014. 17:38

Cloudy bas sam gledala na fejsu kak ste aktivni, a onaj klokan kaj skakuce mi je mrak!
    ja bas razmisljam kak cu morat svog dagog angazirat da pozuri bebolinu, a i sam se jucer ponudio al ja nisam imala volje ni za prstom mrdnut  
    I za danas odustajem od cokolade jer od ovog kaj sam do sad pojela je bebacica postala hiperaktivna i moja rebra i jajnici to sve teze podnose 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    06. Prosinac 2014. 17:41

Meni je ostao još jedan seminar za napisati za faks :D Danas ga dovršavam i onda mogu ić roditi bez obaveza :D
    Još i kolače idem raditi jer mi dolazi mlađa seka s faksa, a bogec tam "nema" kaj za jesti i mala hoće kolače :D

cloudy
    06. Prosinac 2014. 18:11

ooo pa ti si Malamuca svoj plan napravila :)  ja bi do poroda volila riješit ta 3 projekta šta imam da odem u miru rodit... plus bi trebala za 3 napisat izvješća, al mislim da će mi minimalno 1 stvar ostat za dovršit nakon poroda... 
    kakve kolače radiš? :) ti stalno nešto pečeš hihi 
    ninach :) moramo biti hihi ... ma klokan onaj je moj dragi vidio i rekao da ga moramo imati i sad se stalno i on igra s tim... ko dijete je hihi ... a sad radi samostrel hahah 
    samo ti dragog potjeraj da požuri dijete van da se imamo bebici za veseliti :D

MalaMuca
    06. Prosinac 2014. 18:35

A ja fakat volim raditi kolače, to mi je baš gušt. Ovaj put radim lagane kolače jer nemam snage za stajati u kuhinji dugo. Dole petit keksi umjesto biskvita, skuhala jabuke, izgnječila ih i u toj vodi di su se kuhale sam dodala tri pudinga od vanilije, sjedinila to s jabukama, prelila po keksima  i sad čekam dok se ohladi da gore stavim šlag i naribam malo čokolade i to je to. 

Cloudy, super su mi stvari koje radite :D a ovo za izvješća i to, polako, budeš vidla da budeš stigla, a ako ne, ne sekiraj se.  Mene čeka 5 ispita krajem drugog mjeseca, toga me strah.

crnamala
    06. Prosinac 2014. 18:41

Moj se dragi danas uhvatio sredjivanja nekih sitnica po kuci koje su nam ostale pa ja za njim cistim cili dan. Kuhala rucak  pekla palaacinke, prravila arancine cili dan sam na nogama ne bi li krenulo al evi nis. A za sex stvarno se osjećam tako bljakasto da mi je to zadnja opcija. 

Cloudy sorry nisam upucena sta izradjujete igracke?

Zac11
    06. Prosinac 2014. 19:22

uuuu curke, evo da se i ja priključim, mislila sam do poroda riješiti još dva ispita koja su mi ostala ali nikako da se primim knjige... budem kao i MalaMuca u drugom mj. ako ću uopće moći izaći iz kuće zbog bebice :/ danas sam nešto umorna i neda mi se ništa, samo papam čokoladu i ležim, ide mi na živce ova kiša... mogla bi i ja sutra neki kolač s jabukama ili barem kompot napravit... :)
    cure bacite se s mužićima u akciju i možda ubrzate proces, iako kužim, meni se sad već neda imati odnose, a mjesec dana do poroda sam :(
    cloudy ove igračkice su vam mrak :)

cloudy
    06. Prosinac 2014. 19:53

Ma curke...to samo mislite da vam se ne da...tak i meni..mi onda kad me  ovaj moj nagovori se pitam zašto mi se nije dalo :)
    zac...fala :) eto,trudimo se hihi
    kako ti izdržavaš ovih zadnjih mjesec dana? Jesi sve riješila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.