i ja sam na brusnici jer me počelo peckati dok piškim...
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hahahaha :D
evo moj je danas isto pričal s trbuhom i pikal me s nekim penkalom po trbuhu i pitam ja njega, pa kaj radiš, a veli on, tjeram mucicu da ide van :D
E, a kaj nas sve mjehur zeza? :( Baš bezveze, meni muka više od čaja, ne paše mi uopće.
crnamala hahha :)
joj cure... ja vam želim da vam prođu problemi s mjehurom ... mene već dugo nije mučio (valjda se sad neću zacoprat), al kad to krene onda je katastrofa....
Drage moje Nine, Nikoline, Nike i ine sretan vam imendan!!!!
16.12.2014 <3 Lena <3
Pridruzujem se cestitkama! Moj ce bebac biti Nikolas kako je trebao doci oko sv.. Nikole sad razmisljam da prominim na Stjepan mozda izadje do Stipandana!
I ja se pridružujem čestitkama :) kako ste mi danas cure?
I ja se pridružujem čestitkama :) kako ste mi danas cure?
Ja sam i dalje u iscekivanju trudova ili filmskog pucanja vodenjaka Jucer i danas sam ko telefonska centrala, od jutra mob zvoni, svi iscekuju jesam rodila
A ja sam mislila da sam ja nestrpljiva i da jedva cekam bebicu, a oko mene svi nestrpljiviji nego ja
Kakva je situacija kod tebe Cloudy?
16.12.2014 <3 Lena <3
Ninach tako je i kod mene zivkaju svi zivi ima li napretka a ja ne primjećujem nista, malo mi je bebac mirniji nego inace alii nista posebno. Jedina prednost je sta sam se ja nekako opustila pa si mislim bude kad bude. Sutra opet plodna voda ako budu mogli napravit sta.
Ninach tako je i kod mene zivkaju svi zivi ima li napretka a ja ne primjećujem nista, malo mi je bebac mirniji nego inace alii nista posebno. Jedina prednost je sta sam se ja nekako opustila pa si mislim bude kad bude.Sutra opet plodna voda ako budu mogli napravit sta.
ja sam danas bila vrijedna... predstavljala svoju udrugu i igračke koje radimo dio dopodneva... sad već čeprkam za nove projekte - a kao od 3.12. sam na porodiljnom hahah brijem da ću ja bebačicu dojit i pisat projekte sad sam opet u udruzi... dragi radi na novim igračkama, ja se bacam na marketing. al opet...doma nemamo što radit, kiša pada pa nam je bolje ovak iskoristit vrijeme nego sjedit doma i blejat u tv na kojem nema ništa... a bome i meni na slatko ide... smazala one chocholate chip cookies jedne cijele, a brijem da ću i druge kad dođem doma... a curka me svako toliko podsjeti na sebe bubanjem pod rebra :)
curke koje ste trebale ili trebate rodit... aktivirajte mužiće da bebice više izađu van :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji