opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    05. Prosinac 2014. 22:40

Hahahaha :D 
    evo moj je danas isto pričal s trbuhom i pikal me s nekim penkalom po trbuhu i pitam ja njega, pa kaj radiš, a veli on, tjeram mucicu da ide van :D

E, a kaj nas sve mjehur zeza? :( Baš bezveze, meni muka više od čaja, ne paše mi uopće.

cloudy
    05. Prosinac 2014. 23:07

crnamala hahha :) 
    joj cure... ja vam želim da vam prođu problemi s mjehurom ... mene već dugo nije mučio (valjda se sad neću zacoprat), al kad to krene onda je katastrofa....

ninach1903
    06. Prosinac 2014. 11:01

Drage moje Nine, Nikoline, Nike i ine sretan vam imendan!!!! 

16.12.2014 <3 Lena <3

crnamala
    06. Prosinac 2014. 11:33

Pridruzujem se cestitkama! Moj ce bebac biti Nikolas kako je trebao doci oko sv.. Nikole sad razmisljam da prominim na Stjepan mozda izadje do Stipandana! 

cloudy
    06. Prosinac 2014. 12:35

I ja se pridružujem čestitkama :)  kako ste mi danas cure?

crnamala
    06. Prosinac 2014. 15:17

Ninach tako je i kod mene zivkaju svi zivi ima li napretka a ja ne  primjećujem nista, malo mi je bebac mirniji nego inace alii nista posebno. Jedina prednost je sta sam se ja nekako opustila pa si mislim bude kad bude.  Sutra opet plodna voda  ako budu mogli napravit sta.

kleaiva
    06. Prosinac 2014. 15:35

Curke mene samo lovi neka neobjašnjiva nervoza danas...mogla bi pojesti vola od čokolade 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ninach1903
    06. Prosinac 2014. 15:38

Ja isto imam navalu na cokoladu makar nisam nervozna, sva sreca pa su me danas opskrbili s milkama za imendan 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.