Hahahaha :D
evo moj je danas isto pričal s trbuhom i pikal me s nekim penkalom po trbuhu i pitam ja njega, pa kaj radiš, a veli on, tjeram mucicu da ide van :D
E, a kaj nas sve mjehur zeza? :( Baš bezveze, meni muka više od čaja, ne paše mi uopće.
crnamala hahha :)
joj cure... ja vam želim da vam prođu problemi s mjehurom ... mene već dugo nije mučio (valjda se sad neću zacoprat), al kad to krene onda je katastrofa....
Drage moje Nine, Nikoline, Nike i ine sretan vam imendan!!!!
16.12.2014 <3 Lena <3
Pridruzujem se cestitkama! Moj ce bebac biti Nikolas kako je trebao doci oko sv.. Nikole sad razmisljam da prominim na Stjepan mozda izadje do Stipandana!
Ninach tako je i kod mene zivkaju svi zivi ima li napretka a ja ne primjećujem nista, malo mi je bebac mirniji nego inace alii nista posebno. Jedina prednost je sta sam se ja nekako opustila pa si mislim bude kad bude. Sutra opet plodna voda ako budu mogli napravit sta.
Curke mene samo lovi neka neobjašnjiva nervoza danas...mogla bi pojesti vola od čokolade
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja isto imam navalu na cokoladu makar nisam nervozna, sva sreca pa su me danas opskrbili s milkama za imendan
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji