Ja sam prehlađena i sinoć sam se naparila na kamilici i valjda kak ona smiruje ja sam vam zaspala u pol 10 i oderala ujutro do 8! wuhuuu ne moram vam reći da već dugo nisam toliko spavala
Kaže muž da sam se nadrogirala kamilice hahaah
Drage majke i iskusne rodilje, molim za savjet:
Zanima me kad ste s vatenih uložaka prešle na “svoje”?
Da li ste koristile one s pamučnom podlogom (npr. Always sensitive)?
Da li su vas ulošci s krilcima smetali za šav?
Kad ste počele koristiti gelove/sapune? (i koje?)
Da li je išta od toga utjecalo na vaš oporavak?
cijelo vrijeme sam koristila vatene dok nije stalo krvarenje.
nisam ni prestala koristiti dove plavo bijeli za tuširanje i ništa mi nije smetalo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Imam novi biser muža:
"Oš da ti uzmem neki ovaj paket za tv, kanale neke, da imaš kaj radit dok dojiš i to."
Ah, tko ga ne bi volio
Je li neko od vas imao napadaje tjeskobe u trudnoci? Ja za to pijem čaj od matičnjaka na večer i ne usudim se trazit ništa jače, strah me ali na dane se budim po noci bez zraka i disem ko uspuhani konj i malo me opere panični da ću se ugušit i te spike... Ali pretežno je samo tjeskoba bez paničnih. Imala sam panične prije 5 godina i uspješno ih riješila ali eto sad me malo zafrkavaju... Nisam presrašena preko dana nego isključivo iz sna me budi i uvečer me hvata tjeskoba ako mi je dosadno :D
Ah, muž ti je baš pažljiv. Meni je dragi nabavio tone časopisa da mogu čitati dok budem u bolnici, jer smo i on i ja duboko uvjereni da ću roditi idući tjedan, trga me doljeeeeee... ah... sve za bebu.
Ja sam isto imala napad panike, doduše imala sma noćnu moru i par puta sma se tako probudila i morala izaći na balkon, jer sam imala osjećaj da ne mogu disati. I više se nije pojavilo. Sve je to normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji