ja sam jučer ujutro uspjela uhvatit babybonus... preksinoć zaspala u 1 i jučer ujutro se u 8 probudila... odnosno curka me probudila svojom jutarnjom gimnastikom po mojim rebrima... ajd sinoć sam oko 11 zaspala i jutros do pol 9 uspjela :) al opet... kolko god spavala opet bi mogla... a makovnjača će planut samo tako... baš sam se nabrusila na nju :D
ja opet nisam cijelu noć spavala. Ovo vrijeme me ubija i tlak mi je niski.
Mačketine i ja cijeli dan samo ležimo i drijemamo. Ni curka mi nije previše aktivna danas, svi smo usporeni :/
Ja sam prehlađena i sinoć sam se naparila na kamilici i valjda kak ona smiruje ja sam vam zaspala u pol 10 i oderala ujutro do 8! wuhuuu ne moram vam reći da već dugo nisam toliko spavala
Kaže muž da sam se nadrogirala kamilice hahaah
Drage majke i iskusne rodilje, molim za savjet:
Zanima me kad ste s vatenih uložaka prešle na “svoje”?
Da li ste koristile one s pamučnom podlogom (npr. Always sensitive)?
Da li su vas ulošci s krilcima smetali za šav?
Kad ste počele koristiti gelove/sapune? (i koje?)
Da li je išta od toga utjecalo na vaš oporavak?
Di si Dada?Kaj ima?Kak bebač?
koristila sam isto pamučne jedno dobra dva tj, onda sam probala always i nije mi smetao.. to ovisi o tebi i kako ti paše.. kaj se tiče pranja nikako se ne preporuča prati se osim čistom mlakom vodom.. dolje, i dobro posušiti ručnikom i što više na zraku držati kaj je nezz kak izvedivo :P a kaj se tiče ostatka tijela koristi što više onaj gel ili sapun koji si i u trudnoći i sad dok je beba mala jer taj miris prepoznaje
url=https://lilypie.com]
cijelo vrijeme sam koristila vatene dok nije stalo krvarenje.
nisam ni prestala koristiti dove plavo bijeli za tuširanje i ništa mi nije smetalo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Imam novi biser muža:
"Oš da ti uzmem neki ovaj paket za tv, kanale neke, da imaš kaj radit dok dojiš i to."
Ah, tko ga ne bi volio
Imam novi biser muža:
"Oš da ti uzmem neki ovaj paket za tv, kanale neke, da imaš kaj radit dok dojiš i to."
Ah, tko ga ne bi volio
a divno baš
super su ti muževi
Imam novi biser muža:
Ah, tko ga ne bi volio
Super ti je muž, stvarno pažljiv, ali teško da ćeš imati vremena gledati tv, bojim se da će jedno vrijeme skupljati prašinu, ili ćeš ga gledati onako između redaka!
Je li neko od vas imao napadaje tjeskobe u trudnoci? Ja za to pijem čaj od matičnjaka na večer i ne usudim se trazit ništa jače, strah me ali na dane se budim po noci bez zraka i disem ko uspuhani konj i malo me opere panični da ću se ugušit i te spike... Ali pretežno je samo tjeskoba bez paničnih. Imala sam panične prije 5 godina i uspješno ih riješila ali eto sad me malo zafrkavaju... Nisam presrašena preko dana nego isključivo iz sna me budi i uvečer me hvata tjeskoba ako mi je dosadno :D
Ah, muž ti je baš pažljiv. Meni je dragi nabavio tone časopisa da mogu čitati dok budem u bolnici, jer smo i on i ja duboko uvjereni da ću roditi idući tjedan, trga me doljeeeeee... ah... sve za bebu.
Ja sam isto imala napad panike, doduše imala sma noćnu moru i par puta sma se tako probudila i morala izaći na balkon, jer sam imala osjećaj da ne mogu disati. I više se nije pojavilo. Sve je to normalno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji