opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    01. Prosinac 2014. 09:28

Imam ja jedno pitanje, gdje idu trudnince za novu godinu? :D Nekako računam da nisam previše trudna da ne bih mogla negdje otić, ali naravno ne mogu u klasične novogodišnje proslave. Prijedlozi?

Nalah
    01. Prosinac 2014. 10:54

Nadam se da ću biti doma sa svojim anđelčićem,ako ne onda smo u Vinogradskoj

cloudy
    01. Prosinac 2014. 10:58

ja, ako neću biti u bolnici, budem imala s dragim pizza party :) lijepo si ispeć doma pizzu... kupit cole (on će vjerojatno i nešto alkoholno i za mene i za sebe hihii) i nekih filmova naskidat i to je to... možda eventualno neke frendove pozovemo, ako ljudi ne budu imali planove iako su naši svi bez klinaca tak da mislim da ćemo biti nas dvoje i to je to :)

Pilici
    01. Prosinac 2014. 12:03

Drage majke i iskusne rodilje, molim za savjet:
    Zanima me kad ste s vatenih uložaka prešle na “svoje”? 
    Da li ste koristile one s pamučnom podlogom (npr. Always sensitive)?
    Da li su vas ulošci s krilcima smetali za šav?
    Kad ste počele koristiti gelove/sapune? (i koje?)
    Da li je išta od toga utjecalo na vaš oporavak?

Ja sam doma koristila prva dva tri dana chicco al posto nisam jako krvarila onda pola te pelene moram bacit haha, pa sam bila kojih tjedan dana na viru i onda na always nisu mi smetale(rezana sam), i tuširanje prvi tjedan samo sa vodom poslje polako skroz malo gel onaj za trudnice i tak sad radim i ok mi je, mogu sjedit mogu sve sad , tu i tam zategne malo rez ali nista strasno

zebrica

cloudy
    01. Prosinac 2014. 12:37

kad smo kod rezova i toga.... kad ti šavovi krenu ispadat? i jel se oni baš skuže da su ispali ili ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.