opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    29. Studeni 2014. 11:49

Jooj cure oprostite, sad sam poslala sto puta, nije namjerno

MalaMuca
    29. Studeni 2014. 12:18

Dea, meni isto nekad dupla postove, ne znam zakaj. 

ma da, to su oni totalno krivo zabrijali s tim vodenjakom. Sad bi baš bila fora da mi pukne dok ležim u krevetu prije spavanja xD

Nalah
    29. Studeni 2014. 12:35

Ja isto ne želim da se bilo što desi noću,po danu ću ipak biti nekak normalnija i pribranija

cloudy
    29. Studeni 2014. 12:53

ja sam čitala da curama koje rađaju prvi put najčešće pukne tijekom noći ili rano ujutro... al brijem da to nije poplavno odmah... al opet, tko će ga znati...

Dea23
    29. Studeni 2014. 13:32

Mogle bi proliti malo vode po podu. Čisto da vidimo reakciju muških hihihi

cloudy
    29. Studeni 2014. 13:50

hahaha misliš ono, kao trening za dan D 

dillb
    29. Studeni 2014. 14:03

he he he baš me zanima kako bi muž reagirao na malo prolivene vode po podu.... 

ja ne znam kako izgleda kad pukne vodenjak. meni je pukao za vrijeme pregleda u predrađaoni i ne sjećam se nikakvog curenja ili poplave. pretpostavljam da to zavisi i od položaja djeteta, mjesta puknuća i slično...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.