opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    29. Studeni 2014. 22:20

Ja se osjećam ko da se bum raspala. 
    jučer sam spavala 2 sata, ako  i tolko, jer su me mučili lažni trudovi, pa se nikak nisam mogla složiti, pa se mala razbudila i počela štucati, pa gurkati itd itd. Na kraju sam zaspala, probudila se začas jer mi se piškilo  i onda žgaravica. I nikaj od spavanja. Cijeli dan sam radila nekaj, kuhala, ovo, ono, a lažni trudovi samo šibaju. Nemrem više, osjećam se tak slabo. Sise me bole na svaki dodir, ne znam kak da se složim, teško mi je sjediti, ležati, ma sve. 
    i s tim da se curka okreće stalno, evo danas se dva puta okrenula s glavom prema gore. jel to normalno uopće? 9 dana mi je do termina

crnamala
    29. Studeni 2014. 23:48

Malamuca tako ti i ja bas san krepana vise od trudnoće. Jedino sta ja uglavnom spavam noću vide sam cini mi se oguglala na njegova nocna divljanja iako moj divlja dva tri sata pa se smiri. A laznjaci me peru da svako malo pomislim sha krecemo.To sta ti se malena okrece ne mora nista znacit znam slucajeve da se beba tek na porodu okrenula kako treba. Vjerojatno ovisi i kolika je, moj mislim vise nema mista za takve manevre.  ma izdržat cemo jos ovo malo!

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 13:26

MalaMuca-znaaaaaaaaaaaaaaaam kako ti je! Mene su jako iscrpili lažni trudovi u četvrtak, trajali su cijeli dan i skoro sam pala u nesvijest od slabosti (ali to je vjerojatno jer se još nisam oporavila od temperature u nejdjelju). A danas se osjećam kao da sam pijana, ne mamurna, nego pijana i stalno mi se spava...i imam jak pritisak na crijeva... izdrži još malo. 

cloudy
    30. Studeni 2014. 13:33

joj curke... izdržite :) malamuca i igorovoabebica - nadam se da će vam lažnjaci uskoro postati pravi pa da grlite svoje smotuljke  mene danas ubija to što opet nema sunca, i opet mi se ništa ne da, i samo bi ležala.... al moram se natjerat da napravim makovnjaču :) baš mi se jede, maka imam pa ne bi bilo loše :D

Igorovabebica
    30. Studeni 2014. 13:42

Mmmm, makovnjača... smotuljak...  da, nema sunca, vrijeme je baš za spavanje... jedva gledma i babybonus na tv-u koliko mi se spava... uf, što me štresnulo u jajniku... 

cloudy
    30. Studeni 2014. 13:53

ja sam jučer ujutro uspjela uhvatit babybonus... preksinoć zaspala u 1 i jučer ujutro se u 8 probudila... odnosno curka me probudila svojom jutarnjom gimnastikom po mojim rebrima... ajd sinoć sam oko 11 zaspala i jutros do pol 9 uspjela :) al opet... kolko god spavala opet bi mogla...  a makovnjača će planut samo tako... baš sam se nabrusila na nju :D

MalaMuca
    30. Studeni 2014. 14:39

ja opet nisam cijelu noć spavala. Ovo vrijeme me ubija i tlak mi je niski. 
    Mačketine i ja cijeli dan samo ležimo i drijemamo. Ni curka mi nije previše aktivna danas, svi smo usporeni :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.