opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    29. Studeni 2014. 16:53

Ja nikoga ne puštam u kuhinju! 

cloudy
    29. Studeni 2014. 16:55

Ja pustim dragog...i to je to...a bome će tako i nakon poroda biti.

Dea23
    29. Studeni 2014. 16:58

Ma njega pogotovo. A imamo fuuul malo kuhinju i najgore mi je kad nešto radim a on mi stoji iza guzice. Kao "pomaže", a zapravo zauzima i to malo prostora što imam za manevar 

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:58

Dragi joj je rekao da mora čistiti za sobom pa već dva dana kuha kod sebe doma. Mislim, mene su taj dan cijeli dan držali lažni trudovi, a ona meni ostavi suđe... dragi sada više pazi da ne napravi nered, što nije slučaj sa štednjakom-on je uvijek k'o svinjac pa stalno nosim Cif i ribam ga. Ali dobar je, hoće mi pomoći... njegova mama mi stalno govori da se odmaram, a onda zaprlja. Pa sam mu rekla da joj kaže, a i ja sam joj otvoreno rekla. Nema se meni tko motati po kuhinji, osim dragoga. Odlično kuha. 

Dea23
    29. Studeni 2014. 17:00

Pa i nek si joj rekla  Tak i meni moja, samo odmaraj. Onda bi išla u Ikeu, u Merkartone, u Pevec, u Arenu. Reku ženo jedva stojim u redu za kruh u Konzumu!

cloudy
    29. Studeni 2014. 17:01

:) i moj je super što se kuhanja tiče...i da ti iskreno kažem jedva čekam da rodim pa da on kuha svaki dan to prvo vrijeme :)

cloudy
    29. Studeni 2014. 17:03

Hahahah svekrve....jel ja moram išta dodati  moja tak voli reći da se ne živciram bezveze i onda krene piljugat sa svojim.fiks idejama

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 17:04

Točno tako Dea. Moja bi svuda išla i mene vukla za sobom... dođe tu kuhati i onda se umori, boli ju noga, ruka i ne može prati suđe... e pa izvoli! Rekla sma joj ako može doma prati, može i tu. Ali moja mama i ja radimo generalku i očekujemo čistoću. Kao da je mojoj mami lako stajati i grbiti se, jedan dan je jedva stajala koliko se sva iskrivila od ribanja. A da ste vidjele pećnicu kada smo muž i ja počeli hodati... mama i ja smo pale u nesvijest!!!!!

Neni5
    29. Studeni 2014. 18:39

Drage mame, trudnice  sve vas pozdravljam   nešto sam na preskakanje pročitala, ali tko će sve nadokandit 
    ja sam se satrala ovih dana, pituravali smo sobu, pa sve izbaci, očisti, vrati, uf baš sam koma koma   jutros sam se jedva pokrenula koliko me bolila "zdjelica" i sve oko nje. danas sam cijeli dan priležala. ali fala bogu gotovo je sa radovima, sad mogu počet laganini pripremat za svoju princezicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.