opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 18:03

I ja sam ostala šikirana da je dobila jedan kilogram. Ako je sa trudnoćom sve u redu, onda je normalno da se udebljate (mislim, moja mama je imala 56 kada me rodila, a visoka je 175). Jela je normalno, ali je ipak dobila 8 kilograma-pa ona je očito držala dijetu, nemoguće da je tako mršava (Nikolina). Nije da sada morate biti kao kit, ali kada ostanete trudni, povećava vam se masno tkivo zbog bebe, da bi maternica mogla rasti i beba imati mjesta. Nečuveno mi je da je u 7. mjeseci trudnoće dobila jedan kilogram i ima tako maleni trbuh!!!

Dea23
    01. Prosinac 2014. 18:08

Ja sam evo u 34. tjednu i u plusu 9 kg. Nisam se ali ni najmanje ustručavala jest (evo sad dovršavam kutiju jaffe ). Inače sam sklona debljanju i ja sam misla da ću biti slonić tonić samo takav, ali eto, za divno čudo samo 9 kg ja presretna. Ali nema vezanja tenisica od bušice! heheh
    Najbolje je prirodno pustiti kak ide nek ide, bože moj, skinut ćemo. Osobno nisam baš za one opcije 30kg u plusu, mislim da se to treba malo regulirati, ne možemo se skroz opustiti.
    Ali ovo s Nikolinom i dalje nije ni zdravo ni normalno. U krajnjoj liniji, boli mene kaj ona priča okolo da je dobila 1 kg, al kaj radi budalu od nas normalnih trudnica, ko da mi ne znamo kak to ide hahah

Nalah
    01. Prosinac 2014. 18:09

Nikolina Pišek živi od svog izgleda,pa kako bi to izgledalo da se ona zdebljala više od kile,pa to bi bio škandal stoljeća...mene više šokirala Tanja Dragović kad je podnijela zahtjev za jednokratnu pomoć od grada za 3 dijete,a dan prije je harala s Ivaniševićem po dućanima u Italiji i da ne spominjem sve one pare koje joj je prepisao

Nalah
    01. Prosinac 2014. 18:10

(vidi se da sam na porodiljnom i u toku s tračevima  )

Dea23
    01. Prosinac 2014. 18:13

Da, Dragovićka je isto urnebesna! I onda se još nađe jedna poznanica koja to odobrava jer kao, zašto ona ne bi imala pravo na pomoć?! Pa zato glupačo jer ima majki s troje i više djece kojima zaista treba a ne dobiju je, eto zato ne treba ni njoj!

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 18:13

Ah, žena je iskoristila svoje pravo... mada mi s eta Tanja Dragović nikada nije dopadala... ali barem je zdravo "debela" u trudnoći. Ja sam 38+6 dobila 10 kilograma-rekla sam da ću jesti normalno-malo više voća i povrća, a ne držati nekakve dijete i praviti se utegnuta... bitno mi je da se dijete rodi živo i zdravo, a kilograme ću izgubiti za čas-od ustajanja da ga nahranim i neispavanosti-odmah ću smršavjeti, tako da ovo što celebrityji izvode je čista glupost.

Sara9
    01. Prosinac 2014. 18:14

Dea mislim da to svi dobiju, u tom slučaju je podržavam, zašto ne bi žena dobila, nek ima koliko god da ima.

Nalah
    01. Prosinac 2014. 18:14

Ono 54 soma kn?Wtf?A rodila je kod Podobnika za 30

Sara9
    01. Prosinac 2014. 18:15

30 čega??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.