opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    01. Prosinac 2014. 12:45

Ma ne volim otkad sa trudna nikako po kafićima, jedino vani sjest :) Imam još jednu trudnicu u blizini pa ćemo napravit trudnica party :D

cloudy
    01. Prosinac 2014. 12:50

pa eto :) ni to nije loša ideja :) nek vas bolje polovice opskrbe sa svim finim šta vam se jede i milina :D

cloudy
    01. Prosinac 2014. 13:23

ne znam jeste vidjele   http://www.index.hr/black/clanak/nikolina-pisek-pokazala-kako-u-visokoj-trudnoci-izgleda-samo-u-grudnjaku-i-gacicama/787427.aspx   

ja sam tolka bila u trećem mjesecu trudnoće  mislim, nemam ništa protiv mršavih trudnica al čovjeće kak joj je trbuh tak majušan, a žena pred porod

crnamala
    01. Prosinac 2014. 14:19

I ja sam bas vidila te slike i sve si mislim nemoguce! Pa di joj je stala beba od 3 kg? Dobro kod mene bi stalo par beba od 3 kg  al ono zeno pojedi sendvič!  Tatjana Dragovic je bila prezgodna trudnica al je svejedno imala stomak.

cloudy
    01. Prosinac 2014. 14:42

da.... slažem se... ja da stanem pokraj ove ljudi bi pomislili da će biti nekoliko setova blizanaca... a još imam 7 tjedana do kraja  ja sam nedavno vidila fotke od marijane batinić i ona mi je isto baš slatka... i ima trbuh...  čak je i angelina imala trbuh

MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 14:49

ne kužim kak ima takav trbuh, di joj je beba? xD

Nalah
    01. Prosinac 2014. 14:58

Ja imam trbuh,ali nisam niš deblja od nje,rukice i nogice su mi tanke,a mislila sam da ću u 9 mj biti kao nasukani kit,nit su mi cice narasle,jedino mi je j.lo guzica ostala od prije

Vmnina
    01. Prosinac 2014. 15:01

Maaa ja sam se nazivcirala jutros kad sam vidjela tu sliku, moj je takav sada a ja sam tr 4mj.
    Fotosop je to tjesim se, il' se slikala prije par mjeseci
    Ako je istina, kolika cu ja to onda bit pred porod

cloudy
    01. Prosinac 2014. 15:14

ja sam baš gledala po webu njene fotke i mislim da nije photoshop...  ja eto imam sedam tjedana i isto mi je trbuh najviše dobio... ruke ne baš, u faci se nisam jako zdebljala (možda nešto malo) jedino trbuh, dupe i gornji dio nogu (iako mi ni gornji dio nogu nije previše dobio). 
    i ja se pitam di je bebu strpala.... kažem, ja sam tolka bila u 3 mjesecu trudnoće... al nema veze... ja se ponosim svojim trbuhom (i kilama :P  )

Vmnina
    01. Prosinac 2014. 15:28

Racunam da ce bebica imat oko 4kg, plus plodna voda i maloo samo da dobijem jos nesto usput, nemogu proc ispod novih 7,8 kg. Taaako da.
    Neznam kako je ona to izvela, al nije joj zdravo bas hahaha
    Pa daa bas i mislim da je sasvim okej da dobijes trbuh, dupe, bedra i sise.
    Iako dosta zena budu cijele napuhane od vode koja se zadrzava (dlanovi i stopala:( ),dosadna voda hihi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.