Ma ne volim otkad sa trudna nikako po kafićima, jedino vani sjest :) Imam još jednu trudnicu u blizini pa ćemo napravit trudnica party :D
pa eto :) ni to nije loša ideja :) nek vas bolje polovice opskrbe sa svim finim šta vam se jede i milina :D
ne znam jeste vidjele http://www.index.hr/black/clanak/nikolina-pisek-pokazala-kako-u-visokoj-trudnoci-izgleda-samo-u-grudnjaku-i-gacicama/787427.aspx
ja sam tolka bila u trećem mjesecu trudnoće mislim, nemam ništa protiv mršavih trudnica al čovjeće kak joj je trbuh tak majušan, a žena pred porod
I ja sam bas vidila te slike i sve si mislim nemoguce! Pa di joj je stala beba od 3 kg? Dobro kod mene bi stalo par beba od 3 kg al ono zeno pojedi sendvič! Tatjana Dragovic je bila prezgodna trudnica al je svejedno imala stomak.
da.... slažem se... ja da stanem pokraj ove ljudi bi pomislili da će biti nekoliko setova blizanaca... a još imam 7 tjedana do kraja ja sam nedavno vidila fotke od marijane batinić i ona mi je isto baš slatka... i ima trbuh... čak je i angelina imala trbuh
Ja imam trbuh,ali nisam niš deblja od nje,rukice i nogice su mi tanke,a mislila sam da ću u 9 mj biti kao nasukani kit,nit su mi cice narasle,jedino mi je j.lo guzica ostala od prije
Maaa ja sam se nazivcirala jutros kad sam vidjela tu sliku, moj je takav sada a ja sam tr 4mj.
Fotosop je to tjesim se, il' se slikala prije par mjeseci
Ako je istina, kolika cu ja to onda bit pred porod
ja sam baš gledala po webu njene fotke i mislim da nije photoshop... ja eto imam sedam tjedana i isto mi je trbuh najviše dobio... ruke ne baš, u faci se nisam jako zdebljala (možda nešto malo) jedino trbuh, dupe i gornji dio nogu (iako mi ni gornji dio nogu nije previše dobio).
i ja se pitam di je bebu strpala.... kažem, ja sam tolka bila u 3 mjesecu trudnoće... al nema veze... ja se ponosim svojim trbuhom (i kilama :P )
Racunam da ce bebica imat oko 4kg, plus plodna voda i maloo samo da dobijem jos nesto usput, nemogu proc ispod novih 7,8 kg. Taaako da.
Neznam kako je ona to izvela, al nije joj zdravo bas hahaha
Pa daa bas i mislim da je sasvim okej da dobijes trbuh, dupe, bedra i sise.
Iako dosta zena budu cijele napuhane od vode koja se zadrzava (dlanovi i stopala:( ),dosadna voda hihi.
Sortiraj odgovore
Najstariji