opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:26

Uf, ja sam danas očistila cijelu kupaonicu i kuhinju. Mama u ponedjeljak dolazi pomoći mi srediti dnevni boravak i spavaću sobu, jer moj muž i svekrva prave takav svinjac da je to strašno. Operem kupaonicu, a muž mi već za pet minuta uprlja zahod, pločice su pošpricane, njegova mama kada kuha napravi totalku u kuhinji, pipe u kupaonici su pune kamenca... stalno hodam s krpom u ruci... za maloga sve mora biti čisto. Bože, mislim da sam poludjela. 

Igorovabebica
    29. Studeni 2014. 16:42

Ooo, on me mazi i pazi, stalno se mota oko mene, ali mi ide na živce kada mu mama dođe, to je tona lonaca i tanjura, ostavi meni da ja sve operem pa po pola sata perem suđe. Vjeruj mi da umrem za to vrijeme. Više se želim posvetiti pranju dječje robice, slaganju... a ne da čistim za njom, stvarno... zato moja mama tu urgira, ona me najviše pazi i mazi. I ne da da mi prljaju stan, još je rekla ako netko misli prljati, da očisti za sobom. Odmah su postali bubice.  Pa mislim, moja mama se tu grbi i čisti da bi ona prljala. Još je rekla kako mi mama divno čisti. E pa ne bude mi radila nered. Sve mama i ja to diplomatski rješavamo.

cloudy
    29. Studeni 2014. 16:48

Ma ja bi joj rekla da ak će kuhat nek i pospremi za sobom....ubiti,vjerojatno bi prvo kukala dragom da nek ne kuha ak neće čistit poslije pa nek joj on objasni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.