Meni je drago kaj nisam u licu podbuhla,frendici mi se sav nos bio raširio,usta naotekla
ma joj, ta pojede jedan jogurt, jednu jabuku , malo graška koji žvače pola sata i nacejava se vodom da bi tako izgledala, kada bi se i mi tako pazile upola bi manje kila imale, ali kako je netko spomenuo nije to za bebu baš najzdravije, ja joj se nimalo ne divim...
ja sam recimo isto bez te podbulosti uspjela evo doć do 33 tjedna... a bome ne zadržavam ni vodu šta mi je isto drago... ja kažem... meni ne smetaju kile, skinut ću ih kasnije... :D a i ovak mi se u trgovini ne miču da prije dođem na red, kad mi se trbuh vidi iz aviona...da ga nemam ne bi me nitko doživljavao
Ja sam naticala najgore u 4 mjesecu trudnoce tada sam bila cini mi se veca nego sada, pa su mislili da je secer ali valjda vrucine isl. Sada pred porod jos uvik slicim na sebe stomak mi je ogroman, dobila sam u bedrima i guzi, malo u licu ali na +17 kg moralo je otic sta i u druge djelove osim trbuha. Ma sisas kile dobit cu nadam se prekrasnog i zdravog bebaca i to mi je jedino bitno.
tak i ja razmišljam... a bome i ovih mojih 17 kg kolko sam ih službeno do petka prošlog bila natukla (iako su možda i tu dvije ili tri kile manje jer sam bubnula 56 kila da sam imala kad sam ostala trudna, kad su mi trudničku otvarali... al kasnije sam razmišljala da je možda bilo i više jer je to bilo vaganje negdje u 2 mjesecu hihi) moralo otić još negdje nego u trbuh... ma lako ćemo ih mi skinuti kasnije... dojenje, a i kad krenu šetnje na proljeće :)
meni je to nevjerojatno s Nikolinom Pišek, svaka čast ali stvarno je previše. pa meni je trbuh do pola nogu kada sjednem, puno ljudi misli kako nosim blizance, ovakakv ko ona sam ja imala u trećem mjesecu. Iako sam dobila dosta kila nije da mi se baš negdje posebno vidi, možda dupe i bokovi ali to sam oduvijek imala. jedno me pati što me sad već počinje oticanje ruku i nogu patit čim se malo više naprežem, do sada nikada takvih problema ali šta je tu je..
Ja sam vidjela jednu trudnicu u Vinogradskoj toliko mršavu i trbuha kao da je trudna 5 mjeseci-a bila je nekoliko dana od termina. Dok su me zadržali radi CTG-a, nisam mogla vjerovati koliko je mršava, mada meni nitko ne vjeruje da sam 10 dana od termina, jer im izgledam kao da sam trudna 5 i pol mjeseci. A dobila sam 10 kilograma i počela naoticati u prstima ruku... ma, samo neka se maleni rodi živ i zdrav!! To želim i vama i vašim bebama!
Meni ovo isto nije normalno. Ili je photoshop ili je ona vanzemaljac.
Nikolina mi se čini da malo pretjeruje.. ona je u sedmom mjesecu trudnoće navodno imala +1 kilogram. Halo! Čini mi se da je nezdravo za bebu (naravno ako je to istina) da se niti malo ne nadeblja mama.. A ona posebno me nervira šta govori da je dobila točno onoliko koliko je trebala dobiti... Da se razumimo, ja sam u 21-om tjednu i nisam se ništa nadebljala (zbog zdravstvenih problema) ali mi je stomak narastao! Tako da mi je ovo skroz čudno
Ma je! Sedmi mjesec +1! Fakat sere! Kaj beba je 150 g, plodna voda 100 g... za nju vrijede neke mini mjerne jedinice.
Sortiraj odgovore
Najstariji