opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Studeni 2014. 22:45

haha MalaMuca ne znaš još da boli.. hihi.. 5ra samo polako, evo i mi mamo 4 mj i taman grčevi stali zubići krenuli, svaka čast na dojenju usprkos svemu ostalom.. cure kaj vas pere euforija, naš vam zavidim, to pozitivno uzbuđenje, to sitno sitno brojanje, baš mi fali ponekad

url=https://lilypie.com]

Nalah
    29. Studeni 2014. 08:37

Ja sam postala jako nestrpljiva,ne mogu više dočekati,samo hoću da je više tu

MalaMuca
    29. Studeni 2014. 09:45

Ja sam isto nestrpljiva :D Svako jutro dok se probudim si mislim, joj da bar danas rodim :D 
    Inače, jučer na večer sam umrla od smijeha, idemo mi spavati i dragi meni veli, a kaj ako tebi pukne vodenjak u krevetu dok buš spavala, kaj veliš da stavimo foliju ispod plahte, jer kaj bum ja ak se madraci namoče? 
    i nikak ga uvjeriti da to nebu tak kak si je on zabrijal i da mi nebu pukel baš dok bum spavala i da to nebu potop xD

Nixie
    29. Studeni 2014. 10:38

A mi taman kupili nove madrace  Morat ću osim za kinderbet i za sebe uzet nepromočivu podlogu 

Nixie
    29. Studeni 2014. 10:52

ahahahaha, svašta je moguće  ja ne znam kak ću ja kad mi se približi termin. Sad već kad vidim da su se dani do termina spustili ispod tri znamenke, polako me hvata panika :-/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.