opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Studeni 2014. 21:44

Pa meni isto kolica trebaji stići al tek u 1. mj... idući tjedan kinderbet uzimamo i to je manje više to...isto mi je torba još ostala al ok..to stignem... a za spavanje mislim da je to normalno...ja mogu spavati al slabo spavam...čujem svaki šum i tak...

angie6
    28. Studeni 2014. 21:48

Pozdrav svima, stalno čitam forum, ali nikako da se i ja uključim :) Mislim da smo ettaa i ja otprilike sličnih termina, meni je termin 18.12. i baš sam jučer bila na pregledu i doktorica kaže kako je beba za 37 tjedana poprilično velika, imao je oko 3600g, a prvo sam dijete rodila na carski rez jer je bio na zadak. Rekla mi je da mi ne bi preporučila prirodan porod i poslala me na pregled kod doktora na odjel neka i on kaže svoje mišljenje. Sad ne znam što me očekuje... Iskreno, cijelo vrijeme sam mislila kako još ima vremena prije nego moj maleni dođe, a sad sam shvatila kako je to tu i udarilo me takvo uzbuđenje, onako pozitivno  Ettaa kad je tvoj termin?

ettaa
    29. Studeni 2014. 00:10

angie

Pozdrav svima, stalno čitam forum, ali nikako da se i ja uključim :) Mislim da smo ettaa i ja otprilike sličnih termina, meni je termin 18.12. i baš sam jučer bila na pregledu i doktorica kaže kako je beba za 37 tjedana poprilično velika, imao je oko 3600g, a prvo sam dijete rodila na carski rez jer je bio na zadak. Rekla mi je da mi ne bi preporučila prirodan porod i poslala me na pregled kod doktora na odjel neka i on kaže svoje mišljenje. Sad ne znam što me očekuje… Iskreno, cijelo vrijeme sam mislila kako još ima vremena prije nego moj maleni dođe, a sad sam shvatila kako je to tu i udarilo me takvo uzbuđenje, onako pozitivno  Ettaa kad je tvoj termin?

Meni je termin 17.12. al ja nekako mislim da bi maleni moga i prije.
    nek je ziv i zdrav, to mi je najbitnije, al isto se nadam da ce imat max 4 kg jer neznam kako cuizgurat ako bude vise.. malo me toga strah.

mmama2
    28. Studeni 2014. 22:45

haha MalaMuca ne znaš još da boli.. hihi.. 5ra samo polako, evo i mi mamo 4 mj i taman grčevi stali zubići krenuli, svaka čast na dojenju usprkos svemu ostalom.. cure kaj vas pere euforija, naš vam zavidim, to pozitivno uzbuđenje, to sitno sitno brojanje, baš mi fali ponekad

Zac11
    28. Studeni 2014. 22:53

da, pere me stvarno jedno pozitivno uzbudjenje i iscekivanje... Mislim da ce mi lagano faliti kad se curka rodi, ali onda ce sreca biti potpuna :)

url=https://lilypie.com]

Nalah
    29. Studeni 2014. 08:37

Ja sam postala jako nestrpljiva,ne mogu više dočekati,samo hoću da je više tu

MalaMuca
    29. Studeni 2014. 09:45

Ja sam isto nestrpljiva :D Svako jutro dok se probudim si mislim, joj da bar danas rodim :D 
    Inače, jučer na večer sam umrla od smijeha, idemo mi spavati i dragi meni veli, a kaj ako tebi pukne vodenjak u krevetu dok buš spavala, kaj veliš da stavimo foliju ispod plahte, jer kaj bum ja ak se madraci namoče? 
    i nikak ga uvjeriti da to nebu tak kak si je on zabrijal i da mi nebu pukel baš dok bum spavala i da to nebu potop xD

mmama2
    29. Studeni 2014. 10:34

MalaMuca

Ja sam isto nestrpljiva :D Svako jutro dok se probudim si mislim, joj da bar danas rodim :D 
    Inače, jučer na večer sam umrla od smijeha, idemo mi spavati i dragi meni veli, a kaj ako tebi pukne vodenjak u krevetu dok buš spavala, kaj veliš da stavimo foliju ispod plahte, jer kaj bum ja ak se madraci namoče? 
    i nikak ga uvjeriti da to nebu tak kak si je on zabrijal i da mi nebu pukel baš dok bum spavala i da to nebu potop xD

hahaha vidiš kako je on brižan, da ne bi još nove mradace kupovat trebali.. inače vodenjak ne puca baš tak da je poplava odmah ali eto meni je tako pukao pa sad.. valja razmislit

cloudy
    29. Studeni 2014. 11:10

MalaMuca

hahaha to ko da ovog svog slušam... to ih je filmska industrija uvjerila u krivo... tipa ono, baš si u šopingu i razgledavaš po trgovini kad ono pljus... 
    al nek je on brižan :) 
    moj je meni jutros iskomentirao a šta da ti sad krenu trudovi... ja onak, nemoj coprat čovječe... nisam još pol tog pripremila, a bome ni sebe psihički.... xD  tak me i jučer dr sablaznio kad je rekao vidimo se za 3 tjedna, tad ste 36 tt, onda još jednom za 2 tjedna u 38 da izmjerimo kolika je beba i onda što se mene tiče možete rodit... ne da sam ostala onak... wtf... pa to je skoro čovječe.,...nikak se naviknut na činjenicu da će za manje od 2 mjeseca ona biti kraj mene

Dea23
    29. Studeni 2014. 11:49

MalaMuca

Hahahah trebale bi otvoriti temu "Biseri muževa" jer zaista mogu izvaliti 

Dea23

MalaMuca

Dea23

MalaMuca

Nixie
    29. Studeni 2014. 10:38

A mi taman kupili nove madrace  Morat ću osim za kinderbet i za sebe uzet nepromočivu podlogu 

mmama2
    29. Studeni 2014. 10:47

Nixie

A mi taman kupili nove madrace  Morat ću osim za kinderbet i za sebe uzet nepromočivu podlogu 

haha, nezz kak bi se to u snu dogodilo, meni je pukao na pregledu u TA di sam došla radi trudova, tamannnnnn kada je doktorica pogledala koliko sam otvorena  ravno po njoj, filmski, sve odjednom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani