opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 18:30

Pa koji kreteni, mislim stvarno! Bitno da je s mrvom sve dobro prošlo!  Uf, ja sam se sada tako zagrcnula da sam odmah osjetila lažne trudove... ni sada ne mogu prestati kašljati... jela sam mandarinu... ići ću malo odspavati, moram biti spremna za Seana Conneryja u James Bondu. Moj dragi i ja obožavamo te filmove. 

kleaiva
    28. Studeni 2014. 18:47

Kad je gužva svašta možeš očekivati....zato jedino što se molim je da ne bude gužva...ili da me sfrče po noći ili navečer kad barem nema indukcija koje pošalju ujutro iz trudničke. 

I ja se upravo naklopala mandarina.....i sad ću odmorit ravno pola sata dok moja curka gleda Hlapića i Mr Beana na Kockici. A kad oko 9 ide spat onda ja nastupam s uživancijom :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• ettaa
    28. Studeni 2014. 19:33

Meni je bebač u sad 37 tjednu procjenjen na 3340 g. Doktorica se isto iznenadila jer mi je trbuh relativno mali ( kao kod nekih trudnica u 7mj.trudnoce). 
    Izgleda da ocito ne vrijedi ono mali trbuh-mala beba. 
    Vec vidim da ce bit cili na tatu 

cloudy
    28. Studeni 2014. 20:01

Mene je neki dan žena kad sam joj rekla da imam još dva mjeseca,pitala jel nosim dvojke :P  a što se mandarina tiče i meni je stara danas uvalila jedno dve kile...bude bio vikend mandarina hahah

5ra3
    28. Studeni 2014. 20:08

Drage mame i trudnice,nove i one "stare"  evo i mene nakon duuuuuugo vremena.Ni sama neznam di da se javim,neke me mame znaju neke me čitaju po prvi put. :)
    Prvo čestitam svim novim mamama i trudnicama i želim svu sreću onima koje to žele postati. 
    Nema me tu od poroda (7.mjesec) zbog svakakvih razloga..najviše zbog "one" depresije koja me opasno primila i nije puštala dugo vremena pa sam bila nikakva i sama sebi previše.
    Porod je bio za poželjeti; sitna crna princeza došla je na svijet za sat i pol. :) (više na drugoj temi)
    Na svo to "crnilo" u glavi dobila sam napad žučnih kamenaca s tim upalu gušterače i jetre,završila na infuziji i kasnije na keksima i čaju danima...svo to vrijeme Katju sam dojila  (hvala bogu) i sve me to dodatno iscrpilo i  "bacilo natrag".  Sad sam donekle svoja,uhvati me još ponekad i grozno je al opet puno vedrije nego prije. :)
    Katja Ima 4 mjeseca, borimo se s grčevima još uvijek a i zubići su počeli polako...još je samo na prsima i lijepo napreduje što je najbitnije. :)))

cloudy
    28. Studeni 2014. 21:20

5ra

Drage mame i trudnice,nove i one "stare"  evo i mene nakon duuuuuugo vremena.Ni sama neznam di da se javim,neke me mame znaju neke me čitaju po prvi put. :)
    Prvo čestitam svim novim mamama i trudnicama i želim svu sreću onima koje to žele postati. 
    Nema me tu od poroda (7.mjesec) zbog svakakvih razloga..najviše zbog "one" depresije koja me opasno primila i nije puštala dugo vremena pa sam bila nikakva i sama sebi previše.
    Porod je bio za poželjeti; sitna crna princeza došla je na svijet za sat i pol. :) (više na drugoj temi)
    Na svo to "crnilo" u glavi dobila sam napad žučnih kamenaca s tim upalu gušterače i jetre,završila na infuziji i kasnije na keksima i čaju danima…svo to vrijeme Katju sam dojila  (hvala bogu) i sve me to dodatno iscrpilo i  "bacilo natrag".  Sad sam donekle svoja,uhvati me još ponekad i grozno je al opet puno vedrije nego prije. :)
    Katja Ima 4 mjeseca, borimo se s grčevima još uvijek a i zubići su počeli polako…još je samo na prsima i lijepo napreduje što je najbitnije. :)))

Vratila nam se i ti...ja te se sjećam jako kratko...žao mi je što te depresija uhvatila...ali drago mi je da je sad bolje...uživaj sa svojom princezom i samo pozitiva :)

Tina0208
    29. Studeni 2014. 14:51

5ra

Na svo to "crnilo" u glavi dobila sam napad žučnih kamenaca s tim upalu gušterače i jetre,završila na infuziji i kasnije na keksima i čaju danima…svo to vrijeme Katju sam dojila  (hvala bogu) i sve me to dodatno iscrpilo i  "bacilo natrag".  Sad sam donekle svoja,uhvati me još ponekad i grozno je al opet puno vedrije nego prije. :)
    Katja Ima 4 mjeseca, borimo se s grčevima još uvijek a i zubići su počeli polako…još je samo na prsima i lijepo napreduje što je najbitnije. :)))

dobro nam dosla natrag..

Laura 21.08.2014 :-*

5ra ;)

Zac11
    28. Studeni 2014. 21:29

pri kraju smo, sva sreca, zadnje je stigla kuhinja :) dobro podnosim, veselim se maloj curki :) pomazu mi frendice i sveki oko ciscenja, a muski rade ove neke teze poslove... Pripremila sve za bebu, samo jos stvari za bolnicu za sebe i kolica nisam rjesila...Jedino sto me muci je da nemogu spavati, neudobno mi je i muci me nesanica, dal je to normalno ili me lagano hvata panika oko svega, neznam...kako tebi idu pripreme? Pratim sto stignem ali nemogu sve pohvatati :)

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 21:43

Ni ja nemam veliki trbuh, još mi se svi čude kada im kažem da imam još dva tjedna do termina.  A i više nosim u leđima. Još malo i moj mrvi je tu! ne znam što mi je, ali me od jučer pere veliko uzbuđenje i euforija, kako će sve to izgledati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani