opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ettaa
    28. Studeni 2014. 19:33

Meni je bebač u sad 37 tjednu procjenjen na 3340 g. Doktorica se isto iznenadila jer mi je trbuh relativno mali ( kao kod nekih trudnica u 7mj.trudnoce). 
    Izgleda da ocito ne vrijedi ono mali trbuh-mala beba. 
    Vec vidim da ce bit cili na tatu 

cloudy
    28. Studeni 2014. 20:01

Mene je neki dan žena kad sam joj rekla da imam još dva mjeseca,pitala jel nosim dvojke :P  a što se mandarina tiče i meni je stara danas uvalila jedno dve kile...bude bio vikend mandarina hahah

5ra3
    28. Studeni 2014. 20:08

Drage mame i trudnice,nove i one "stare"  evo i mene nakon duuuuuugo vremena.Ni sama neznam di da se javim,neke me mame znaju neke me čitaju po prvi put. :)
    Prvo čestitam svim novim mamama i trudnicama i želim svu sreću onima koje to žele postati. 
    Nema me tu od poroda (7.mjesec) zbog svakakvih razloga..najviše zbog "one" depresije koja me opasno primila i nije puštala dugo vremena pa sam bila nikakva i sama sebi previše.
    Porod je bio za poželjeti; sitna crna princeza došla je na svijet za sat i pol. :) (više na drugoj temi)
    Na svo to "crnilo" u glavi dobila sam napad žučnih kamenaca s tim upalu gušterače i jetre,završila na infuziji i kasnije na keksima i čaju danima...svo to vrijeme Katju sam dojila  (hvala bogu) i sve me to dodatno iscrpilo i  "bacilo natrag".  Sad sam donekle svoja,uhvati me još ponekad i grozno je al opet puno vedrije nego prije. :)
    Katja Ima 4 mjeseca, borimo se s grčevima još uvijek a i zubići su počeli polako...još je samo na prsima i lijepo napreduje što je najbitnije. :)))

5ra ;)

Zac11
    28. Studeni 2014. 21:29

pri kraju smo, sva sreca, zadnje je stigla kuhinja :) dobro podnosim, veselim se maloj curki :) pomazu mi frendice i sveki oko ciscenja, a muski rade ove neke teze poslove... Pripremila sve za bebu, samo jos stvari za bolnicu za sebe i kolica nisam rjesila...Jedino sto me muci je da nemogu spavati, neudobno mi je i muci me nesanica, dal je to normalno ili me lagano hvata panika oko svega, neznam...kako tebi idu pripreme? Pratim sto stignem ali nemogu sve pohvatati :)

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 21:43

Ni ja nemam veliki trbuh, još mi se svi čude kada im kažem da imam još dva tjedna do termina.  A i više nosim u leđima. Još malo i moj mrvi je tu! ne znam što mi je, ali me od jučer pere veliko uzbuđenje i euforija, kako će sve to izgledati... 

cloudy
    28. Studeni 2014. 21:44

Pa meni isto kolica trebaji stići al tek u 1. mj... idući tjedan kinderbet uzimamo i to je manje više to...isto mi je torba još ostala al ok..to stignem... a za spavanje mislim da je to normalno...ja mogu spavati al slabo spavam...čujem svaki šum i tak...

angie6
    28. Studeni 2014. 21:48

Pozdrav svima, stalno čitam forum, ali nikako da se i ja uključim :) Mislim da smo ettaa i ja otprilike sličnih termina, meni je termin 18.12. i baš sam jučer bila na pregledu i doktorica kaže kako je beba za 37 tjedana poprilično velika, imao je oko 3600g, a prvo sam dijete rodila na carski rez jer je bio na zadak. Rekla mi je da mi ne bi preporučila prirodan porod i poslala me na pregled kod doktora na odjel neka i on kaže svoje mišljenje. Sad ne znam što me očekuje... Iskreno, cijelo vrijeme sam mislila kako još ima vremena prije nego moj maleni dođe, a sad sam shvatila kako je to tu i udarilo me takvo uzbuđenje, onako pozitivno  Ettaa kad je tvoj termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.