I ja jedva čekam da dođe i da ju pošteno izmazim :) kod mene je situacija takva da je mora strana familije niska i mršava,a strana od dragog viša i jača... :)
Najbitnije je da su živi i zdravi. Nego, meni lažni trudovi nisu bili prestrašno bolni, ali sigurna sam da pravi bole još jače... čak su mi svi savjetovali epiduralnu, ali ipak želim osjetiti bebu dok izlazi van, a i ne volim baš da mi se daju svakakvi lijekovi-već sam pila Amoksicilin i Cefalin za ešerihiju i streptokok, tako da mi nije do toga da svašta unosim u organizam, a beba mi to dobiva. Moram pod hitno odlučiti kako će se maleni zvati. U nedoumici smo oko imena Filip i Dorijan!
Oba imena su mi super, i na mom popisu za naseg decka su bili na kraju mi je iz cista mira palo na pamet ime koje nije na popisu i rekla sam to je to. A sto se tice velicine bebe meni dr na pregledu prije 2 dana nije htjela mjerit kaže po velje vec prije dva tjedna mogao vm bolje a ne znas koliki je! prije skoro mjesec je imao 3100-3200 i 51 duzine. Mamin king kong
Ja neću nikakve ljekove, epiduralne, nikaj. Hoću to probati čim prirodnije, a i mislim da je bolje za bebu.
A da boli, jebiga, znam da boli :D
Ah, Bože, normalno da boli, ali kada primim to svoje malo zlato, kada me pogleda onim svojim okicama, odmah ću zaboraviti na bol. Ma, nije to ništa strašno!
Ma meni ta bol i nije bila prestrašna sve do samog kraja. Meni se dogodila glupost na kraju. Ostavili su me samu dok sam imala trudove za porađanje, kad su oni došli ja otupila na bol (imaju oni i neku stručnu terminologiju za to) i nisam više osjećala niti jedan trud...pa ti tiskaj napamet...doktor čita ctg i kad ide trud govori mi da tiskam...naravno da je bilo duplo teže i da se zakompliciralo...al srećom sve je na kraju s curkom za 10.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pa koji kreteni, mislim stvarno! Bitno da je s mrvom sve dobro prošlo! Uf, ja sam se sada tako zagrcnula da sam odmah osjetila lažne trudove... ni sada ne mogu prestati kašljati... jela sam mandarinu... ići ću malo odspavati, moram biti spremna za Seana Conneryja u James Bondu. Moj dragi i ja obožavamo te filmove.
Kad je gužva svašta možeš očekivati....zato jedino što se molim je da ne bude gužva...ili da me sfrče po noći ili navečer kad barem nema indukcija koje pošalju ujutro iz trudničke.
I ja se upravo naklopala mandarina.....i sad ću odmorit ravno pola sata dok moja curka gleda Hlapića i Mr Beana na Kockici. A kad oko 9 ide spat onda ja nastupam s uživancijom :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji