Tina, draga, suosjecam. Nadam se da cete uskoro moci uzivat u miru, punim plucima, bez stresa. Ja isto pucam po savovima. Skuplja se I skuplja I jednostavno se svega nakupi I puknem. I tako sve iz pocetka. Imam osjecaj kao da padam u rupu bez dna, sve dublje I dublje. I da to nikad nece prestat. Dode mi napravit svakakvih gluposti, al se nekako smirim radi bebaca. Ne zelim da osjeti .
14.06.2014. L ♥
problem i je u tome sto laura to sve osjeti... nemam pojma kako i kada ce bit bolje.... taj stari vrag bude i na drugom svijetu gazda... da ne pricam da ima 80...al zivjet ce bar jos 20 godina...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina kolko god ti bilo.teško ne daj da te muči,baš zbog laure... pošalji ju u rodni kraj...ili nek dragi to napravi...a ako se možete maknut od tamo samo naprijed...bolje i kredit neko vrijeme za vratom imati ako on donosi vlastiti mir.... mi smo recimo kuću kupili pred 5 godina,još nam je 5 ostalo..al koliko mi se živaca uštedilo u tih 5 godina ne želim ni razmišljati... držim fige da se što prije maknete u svoj mir
Ajoj tina bas mi je zao kad cujem sve tvoje brige. Ajde izdrzi jos malo pa cete imat svoj mir a to nitko ne moze platit. I mi smo u kreditu jos 7 godina ali mi je bilo bitnije da iman svoja vrata koja mogu zakljucat nego bilo sta drugo. Ja sam rekla i svojoj sveki i materi da ako iman ikakvog izbora necu zivit ni s jednom ni drugom i mislim da shvacaju. Mi smo eto uspili dignit kredu i sad sam bas sretna, nazalost to ne moze svatko. Nadam se da cete nekako izdrzat.
Curke ne znam dal ste vidjele al u konzumu je akcija pampersica giant pack 3+1 gratis 143.99 kn. Akcija traje jos 3 dana
http://www.popustolovac.hr/proizvodi/pampers-pelene-giant-pack-konzum-100347#ref-ProductsPopularCategory
16.12.2014 <3 Lena <3
a u plodinama 119.99, jel to sad ista kolicina pelena za manju cijenu ili je u konzumu paket vise?
http://www.popustolovac.hr/proizvodi/pampers-pelene-giant-pack-plodine-100708
16.12.2014 <3 Lena <3
U biti te dode skoro na isto. Posto su ove u konzumu skoro 30 kn skuplje po komadu od ovih u plodinama. 3+1 u konzumu je 450 kn, 4 u plodinama su 480 kn. Eto 30 kn razlike...samo pokazuje koliko muljaze rade s tim akcijama. S tim da su u konzumu medu najsukpljima po komadu kad bi se gledalo opcenito.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji