pa gle... ona je kod mene sve premetnula da se nisam znala snaći, a nije žena ni razmišljala da za mjesec dana ona ide na more... pa je dragi predložio da ja njoj sve promijenim... i tako su se stvarčice iz špajze našle u kuhinji i obrnuto... jer i on je poludio kad je vidio šta nam je napravila bila... ajd ja kažem, bila je samo kuhinja u pitanju nije dirala ormare u spavaćoj sobi... iako sam nekak ziher da ih je sve redom pregledala
pa gle… ona je kod mene sve premetnula da se nisam znala snaći, a nije žena ni razmišljala da za mjesec dana ona ide na more… pa je dragi predložio da ja njoj sve promijenim… i tako su se stvarčice iz špajze našle u kuhinji i obrnuto… jer i on je poludio kad je vidio šta nam je napravila bila… ajd ja kažem, bila je samo kuhinja u pitanju nije dirala ormare u spavaćoj sobi… iako sam nekak ziher da ih je sve redom pregledala
Meni je to malo psiho. Ne mogu zamisliti da mi se ni moja ni njegova mama na taj način mješaju u život i kućanstvo.
Lily i zebrica hvala vjerujem da cu se oporavit samo bih zeljela sta prije cisto iz slicnih razloga kao u cloudy. Nije bas da se petljaju moja mama i svekrva ali vec vidim nagovjestaje kojih se bojim. Ok savjet prihvacam al kad pocnu s onim moras ovo jest moras ono, bebu treba obuci ovsko ne nego ovako vec siznem. Ja sam im rekla po tjedan dana max mi treba pomoc a onda smo solo! Nadam se!
Cloudy bas si me nasmijala!!
Ja sam se u startu postavilo kao kapo nase kuce sta se rice organizacije pa mi se bas i ne petljaju.

Kod nas je razlika jer smo 30 km daleko od.mojih i njegovih ali da....vole se upetljat...s mojom mamom mi je ok...ak i krene s pametovanjem i tak ja ju u startu spustim.i kažem kak ću i šta ću i žena ne navaljuje (pozna me i zna kak reagiram na pametovanje) al ova zna ne odustajat...a što se pomoći nakon poroda tiče mi smo rekli da nikoga ne trebamo i da želimo bit sami...mogu oni doći i vidjet bebu i sve ali nikakva čišćenja i spremanja ne dolaze u obzir.... a isto tako i pametovanje.... crnamala tak je i najbolje odmah u startu rješit to i mir :) jel živite s njima il sami?
Kod nas je razlika jer smo 30 km daleko od.mojih i njegovih ali da….vole se upetljat…s mojom mamom mi je ok…ak i krene s pametovanjem i tak ja ju u startu spustim.i kažem kak ću i šta ću i žena ne navaljuje (pozna me i zna kak reagiram na pametovanje) al ova zna ne odustajat…a što se pomoći nakon poroda tiče mi smo rekli da nikoga ne trebamo i da želimo bit sami…mogu oni doći i vidjet bebu i sve ali nikakva čišćenja i spremanja ne dolaze u obzir…. a isto tako i pametovanje…. crnamala tak je i najbolje odmah u startu rješit to i mir :) jel živite s njima il sami?
Kad ovo čitam, shvaćam kako sam sretna. Moja svekrva je divna, nenametljiva i draga žena koja bi sve napravila za nas. Moja mama bi se čak i upetljala, ali u startu sam joj dala do znanja da joj to ne smije padati na pamet bez moje molbe. Za sad je sve pod kontrolom. Ja imam drugi problem, moj muž se ponaša tako zaštitnički prema našoj nerođenoj curici i već vidim naznake toga da će ju on jako razmaziti, a da ću ja morati biti "bad cop". Neki dan mi je prigovorio što sam u majici koja ima malu kostursku glavu na sebi: Nemoj vješat kosture po mojoj kćeri!!! WTF!!!!?!!?!?
:) kažem...jedino je spas to što nas dijeli 30 km al opet...ponekad je žena čist ok al kažem..ponekad :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji