Lily i zebrica hvala vjerujem da cu se oporavit samo bih zeljela sta prije cisto iz slicnih razloga kao u cloudy. Nije bas da se petljaju moja mama i svekrva ali vec vidim nagovjestaje kojih se bojim. Ok savjet prihvacam al kad pocnu s onim moras ovo jest moras ono, bebu treba obuci ovsko ne nego ovako vec siznem. Ja sam im rekla po tjedan dana max mi treba pomoc a onda smo solo! Nadam se!
Cloudy bas si me nasmijala!!
Ja sam se u startu postavilo kao kapo nase kuce sta se rice organizacije pa mi se bas i ne petljaju.
Kod nas je razlika jer smo 30 km daleko od.mojih i njegovih ali da....vole se upetljat...s mojom mamom mi je ok...ak i krene s pametovanjem i tak ja ju u startu spustim.i kažem kak ću i šta ću i žena ne navaljuje (pozna me i zna kak reagiram na pametovanje) al ova zna ne odustajat...a što se pomoći nakon poroda tiče mi smo rekli da nikoga ne trebamo i da želimo bit sami...mogu oni doći i vidjet bebu i sve ali nikakva čišćenja i spremanja ne dolaze u obzir.... a isto tako i pametovanje.... crnamala tak je i najbolje odmah u startu rješit to i mir :) jel živite s njima il sami?
:) kažem...jedino je spas to što nas dijeli 30 km al opet...ponekad je žena čist ok al kažem..ponekad :)
Sad sam skužila da mi zadnja rečenica ima savršen redosljed riječi u rečenici, ali ja ne sumnjam da ste vi to shvatile ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji