Cure tak mi je žal kaj ste neke u tak groznim situacijama po pitanju stanovanja. Ljubim vas sve.
Mi smo skupa u kući sa mojim tatom i sekom, ali mi imamo stan u prizemlju, a oni su gore i super funkcioniramo tak.
nego, ovo nema veze s vezom niti s ničim, ali, bili svekar i svekrva tu neki dan s klincom i veli svekar da bi si trebali staviti nekaj na kutnu garnituru da nam se ne ošteti. Jer kao miceki s kandžicama ogrebu, ovo ono, neam pojma kaj... a birala sam baš takvu da se ne vidi ak mi miceki ogrebu kutnu. Sad si ja razmišljam i mislim si, a zakaj bi si ju pokrivala sad s dekicama ili s čim (nije mi jasno kaj da stavim na nju) kad je nova i da se ne ošteti, mislim onda sam ju mogla ostaviti zamotanu u najlon? sad je lepa i hoću da se vidi kak je lijepa, a dok se ošteti onda ju bum pokrivala ili?
ne kužim fakat. Vi pokrivate svoj novi namještaj da mu se nekaj ne dogodi? meni je to bizarno, pa kupila sam da koristim to, a ne da pazim da se nekaj ne dogodi.
da...muz mi je jeko dobar.. podrzava me u svemu i u svemu mi je velika podrska... cak se odrice i nasljedstva koji bi dobio njezinom smrcu samo da nam bude bolje...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji