Tina...bude se sve smirilo pa i ti kad se maknete...držim ti fige da sve uspijete izdurat i da ste što prije svoj na svome.
.i kao što kleaiva kaže...poslije ključ u vrata i to je to :)
Tina…bude se sve smirilo pa i ti kad se maknete…držim ti fige da sve uspijete izdurat i da ste što prije svoj na svome.
.i kao što kleaiva kaže…poslije ključ u vrata i to je to :)
i daj boze da nikad ne sazna kud smo odselili...
Laura 21.08.2014 :-*
Cure tak mi je žal kaj ste neke u tak groznim situacijama po pitanju stanovanja. Ljubim vas sve.
Mi smo skupa u kući sa mojim tatom i sekom, ali mi imamo stan u prizemlju, a oni su gore i super funkcioniramo tak.
nego, ovo nema veze s vezom niti s ničim, ali, bili svekar i svekrva tu neki dan s klincom i veli svekar da bi si trebali staviti nekaj na kutnu garnituru da nam se ne ošteti. Jer kao miceki s kandžicama ogrebu, ovo ono, neam pojma kaj... a birala sam baš takvu da se ne vidi ak mi miceki ogrebu kutnu. Sad si ja razmišljam i mislim si, a zakaj bi si ju pokrivala sad s dekicama ili s čim (nije mi jasno kaj da stavim na nju) kad je nova i da se ne ošteti, mislim onda sam ju mogla ostaviti zamotanu u najlon? sad je lepa i hoću da se vidi kak je lijepa, a dok se ošteti onda ju bum pokrivala ili?
ne kužim fakat. Vi pokrivate svoj novi namještaj da mu se nekaj ne dogodi? meni je to bizarno, pa kupila sam da koristim to, a ne da pazim da se nekaj ne dogodi.
Cure tak mi je žal kaj ste neke u tak groznim situacijama po pitanju stanovanja. Ljubim vas sve.
Mi smo skupa u kući sa mojim tatom i sekom, ali mi imamo stan u prizemlju, a oni su gore i super funkcioniramo tak.
nego, ovo nema veze s vezom niti s ničim, ali, bili svekar i svekrva tu neki dan s klincom i veli svekar da bi si trebali staviti nekaj na kutnu garnituru da nam se ne ošteti. Jer kao miceki s kandžicama ogrebu, ovo ono, neam pojma kaj… a birala sam baš takvu da se ne vidi ak mi miceki ogrebu kutnu. Sad si ja razmišljam i mislim si, a zakaj bi si ju pokrivala sad s dekicama ili s čim (nije mi jasno kaj da stavim na nju) kad je nova i da se ne ošteti, mislim onda sam ju mogla ostaviti zamotanu u najlon? sad je lepa i hoću da se vidi kak je lijepa, a dok se ošteti onda ju bum pokrivala ili?
ne kužim fakat. Vi pokrivate svoj novi namještaj da mu se nekaj ne dogodi? meni je to bizarno, pa kupila sam da koristim to, a ne da pazim da se nekaj ne dogodi.
hahhahahahha...ti stariji ljudi....koji je to smijeh. Tak je i nama svekrva, pa kaj će vam to s bijelim, djeca će vam pošarati pa možete baciti, kaj će vam ovo kaj će vam ono...i meni je to bizarno :) I ona kupila novu garnituru pa pokriva da djeca ne zamažu, a to kaj te krpe non stop neuredno vise s nje je ne dira nimalo
Mislim ne volim ni ja da mi se uništi nešto novo i lijepo baš odmah...al baš ne želim ni biti rob stvari da si nekaj kupim pa da doslovno to ni ne koristim :) Ono kao to mi je garnitura samo za gledanje
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
nego, ovo nema veze s vezom niti s ničim, ali, bili svekar i svekrva tu neki dan s klincom i veli svekar da bi si trebali staviti nekaj na kutnu garnituru da nam se ne ošteti. Jer kao miceki s kandžicama ogrebu, ovo ono, neam pojma kaj… a birala sam baš takvu da se ne vidi ak mi miceki ogrebu kutnu. Sad si ja razmišljam i mislim si, a zakaj bi si ju pokrivala sad s dekicama ili s čim (nije mi jasno kaj da stavim na nju) kad je nova i da se ne ošteti, mislim onda sam ju mogla ostaviti zamotanu u najlon? sad je lepa i hoću da se vidi kak je lijepa, a dok se ošteti onda ju bum pokrivala ili?
hahhahahahha...ti stariji ljudi....koji je to smijeh. Tak je i nama svekrva, pa kaj će vam to s bijelim, djeca će vam pošarati pa možete baciti, kaj će vam ovo kaj će vam ono...i meni je to bizarno :) I ona kupila novu garnituru pa pokriva da djeca ne zamažu, a to kaj te krpe non stop neuredno vise s nje je ne dira nimalo
Mislim ne volim ni ja da mi se uništi nešto novo i lijepo baš odmah...al baš ne želim ni biti rob stvari da si nekaj kupim pa da doslovno to ni ne koristim :) Ono kao to mi je garnitura samo za gledanje
Mi imamo peseka koji ulazi unutra...ne bi smio na kutnu al ponekad se ipka.popne dok nas nema u sobi...i isto sam imala takve komentare...i isto mi kao ni tebi nije bilo jasno zašto..tak da ne..mi ne pokrivamo iako je isto nova..od kraja 8 mj...kad se pohaba onda će il doć nova il.se.ova bude pokrivala....to mene podsjeća na one američke serije di babe imaju kutne u najlonu
da...muz mi je jeko dobar.. podrzava me u svemu i u svemu mi je velika podrska... cak se odrice i nasljedstva koji bi dobio njezinom smrcu samo da nam bude bolje...
da…muz mi je jeko dobar.. podrzava me u svemu i u svemu mi je velika podrska… cak se odrice i nasljedstva koji bi dobio njezinom smrcu samo da nam bude bolje…
To ti je u cijeloj priči najvažnije i toga se drži :) Skidam mu kapu!
I ja imam takvog jednog i ne bih ga mijenjala za ništa na svijetu, danas naći čovjeka koji ima svoje ja je premija ili bolje rečeno Jackpot
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji