Za sve koji trenutno imaju problema bilo kakvih moj je savjet da negdje pronađete snagu makar u svojoj djecici jer stvarno je istina da nakon kise dolazi sunce. Mislim da je svatko od nas prosao neka teska razdoblja u zivotu pa smo izasli kao pobjednici. Meni se u zadnjih 5-6 godina izdogadjalo skoro sve cega sam se bojala cijeli zivot i kad sam dosla do toga da mi se cini da se nista nece pomaknit klupko se odmotalo sredili smo stan, uselili otkrili da cekamo bebu i sve je sjelo na svoje mjesto i toliko sam sretna da bolje ne moze. Zato kad vam se cini da ste na dnu sjetite se da od tu ne mozete nigdje nego gore i naprijed i sve ce se riješiti s vremenom!
Malamuca i ja san kupila kutnu garnituru koja je pola oblozena bijelom eko kozom?!? Znam da ce biti ajme i razmisljala sam o pokrivanju ali sam odustala od toga kad joj se sta desi onda cu je prekrivat s necim! Jedva cekam da mi moj malis tu zalipi ruku umrljanu čokoladom!
Možeš brisati tu eko kožu do mile volje i uvijek je bijela, bar moja....a sjedište je od nekog sivog štofa i ništa se ne vidi ako se zaprlja malo :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Tina neznam di je to mjesto, ali muz sigurno zna kad su tu negdje po terenu stalno, ajde bit ce sve ok..zovi mamu i sestru kad ti se skupi svi moramo imati ispusni ventil.. :) vidim da vas svekrve bas gnjave haha,tak je i nama bilo don smo zivjeli na katu s njima otkad smo sami preporodili smo se i mogu rec sad da mi puno pomaze oko male negura se ali kad treba preko noci pricuvati cuva i kuha mi, jedan dan moja mama kojoj isto svaka pohvala kolko ti znaci mama kad ti je tesko jako puno i stvarno trebalo cjenit sve svoje tak mi bude zao kad znam nekad bit bezobrazna prema njima a koliko mi pomazu i uskacu..
zebrica
Tina,sad sam sve pročitala....baš mi je žao draga.Šaljem ti veliki zagrljaj i puseke!!!!!!!!
Baka.....da da one bi sve po svome kak je bilo prije.....baba zaguljena ha
Neznam ja di je al budem muza pitala on sigurno zna
zebrica
Tina jel to svekrvina svekrva ili? Nama su isto predlagali takvu soluciju ali moj dragi nije htio ni čut za to...najbolje sami pa makar se i mučili...draga izdrži
Sortiraj odgovore
Najstariji