opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    24. Studeni 2014. 13:19

Za sve koji trenutno imaju problema bilo kakvih moj je savjet da negdje pronađete snagu makar u svojoj djecici jer stvarno je istina da nakon kise dolazi sunce. Mislim da je svatko od nas prosao neka teska razdoblja u zivotu pa smo izasli kao pobjednici. Meni se u zadnjih 5-6 godina izdogadjalo skoro sve cega sam se bojala cijeli zivot i kad sam dosla do toga da mi se cini da se nista nece pomaknit klupko se odmotalo sredili smo stan, uselili otkrili da cekamo bebu i sve je sjelo na svoje mjesto i toliko sam sretna da bolje ne moze. Zato kad vam se cini da ste na dnu sjetite se da od tu ne mozete nigdje nego gore i naprijed i sve ce se riješiti s vremenom!   

Malamuca i ja san kupila kutnu garnituru koja je pola oblozena bijelom eko kozom?!? Znam da ce biti ajme i razmisljala sam o pokrivanju ali sam odustala od toga kad joj se sta desi onda cu je prekrivat s necim! Jedva cekam da mi moj malis tu zalipi ruku umrljanu čokoladom! 

kleaiva
    24. Studeni 2014. 13:23

Možeš brisati tu eko kožu do mile volje i uvijek je bijela, bar moja....a sjedište je od nekog sivog štofa i ništa se ne vidi ako se zaprlja malo :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Pilici
    24. Studeni 2014. 13:44

Tina neznam di je to mjesto, ali muz sigurno zna kad su tu negdje po terenu stalno, ajde bit ce sve ok..zovi mamu i sestru kad ti se skupi svi moramo imati ispusni ventil.. :) vidim da vas svekrve bas gnjave haha,tak je i nama bilo don smo zivjeli na katu s njima otkad smo sami preporodili smo se i mogu rec sad da mi puno pomaze oko male negura se ali kad treba preko noci pricuvati cuva i kuha mi, jedan dan moja mama kojoj isto svaka pohvala kolko ti znaci mama kad ti je tesko jako puno i stvarno trebalo cjenit sve svoje tak mi bude zao kad znam nekad bit bezobrazna prema njima a koliko mi pomazu i uskacu..

zebrica

Nalah
    24. Studeni 2014. 14:13

Tina,sad sam sve pročitala....baš mi je žao draga.Šaljem ti veliki zagrljaj i puseke!!!!!!!!

Pilici
    24. Studeni 2014. 14:46

Baka.....da da one bi sve po svome kak je bilo prije.....baba zaguljena ha  
    Neznam ja di je al budem muza pitala on sigurno zna

zebrica

cloudy
    24. Studeni 2014. 15:07

Tina jel to svekrvina svekrva ili? Nama su isto predlagali takvu soluciju ali moj dragi nije htio ni čut za to...najbolje sami pa makar se i mučili...draga izdrži 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.