eee da...svekrvina svekrva..... e vis cloudy i moja svekrva ima zlocestu svekrvu...
Laura 21.08.2014 :-*
Kleaiva i moja tako izgleda sivi stof i bijela eko koza iz lesnine?!? Jos ce biti ista garnitura. Ma uopce me nije briga i da se unisti skroz ja san inace uvik bila zabrinuta za sve zivo prije a odkad sam trudna bas sam postigla nekakav zen brinem jedino oko zdravlja za najblize i bebicu a ostalo lova, posao, kuca i zavrsni radovi sve ce se rijesit. Zivot je prekratak da bi mi sitnice pokvarile dan.
Imam glupo pitanje! Imam glupo pitanje! Al dosada učini svoje, šta ćete
Jel se vama čini kad si pipate trbuh ko da je gore prazan? Kak bi vam rekla, tu ispod sisa negdje onak "napuhan" je al prst utone nutra, a mala ko da je skroz dole? Tek negdje oko pupka počinje bit tvrđi.
meni je pol trbuha prazno, pol nije xD točno se osjeti di je beba a di nije, tam di je tam je onak tvrdo, a di nije beba je "prazno" :D
Mi smo bile na kontroli sve super,ne trebam se više pikati doma,ali sam na dijeti do kraja.Idući tjedan idem u Vinogradsku na kontrole,uzeo je bris za streptokok
ajme cure sada sam na portalu dnevni.hr pogledala video kako se dadilja izivljaja nad bebom, nemojte ga gledat ako niste, bar ne preporučam. pišem ovo jer me stvarno pogodilo, jadna bebica, a tata je onda dailji vratio istom mjerom i svaka mu čast na tome.. grozno
Da, vidjela sam, žao mi je što mi se to uopće našlo pred očima, stvarno nemojte gledati.
Sortiraj odgovore
Najstariji