Zebrice tako i treba sada je vrijeme da ti i beba uzivate i odmorite se. Inace ne znam jesi li vec negdje pisala kakav ti je oporavak nakon poroda pritom midlim na punte, bolove, krvarenje i sl. Jesi pocela dolazit sebi? Mene je vise strah tog oporavka nego poroda. Muka mi je samo lezat jer nisan takav tip a znam da ce tijelo sigurno trazit oporavak. Koliko je potrebo da budes onak ok?
Crnamala to ti stvarno ovisi o svakoj rodilji, koliko imas punata, je li imas hemeroide, koliko ti je bio dug i tezak porod, jesi li puno iscrpljena itd.
Ja sam se nakon poroda super osjecala, iako mi je porod bio dosta dug i tezak, sve sam u rodilistu oko malene radila, bolilo me stiskanje maternice i punti, ali za 10 dana smo vec bili vani. Krvarila sam tocno 40dana, stala krvarit i za tjedan dana dobila menstruaciju, a malenu sam dojila godinu ipo! Dok mi je prija rodila u pola sata, ali poslije nije imala snage za nista, primala infuziju itd. Svaki slucaj za sebe! Najbitnije da prodje sve u redu, da bebica bude ziva, zdrava i da lijepo papa, oporavit ces se svakako! :)

Cloudy to tu je super, osim ako neces bit kao ja pa tek pred porod cistuckat..
Crnamala meni je porod trajao 10 sati, ali meni je pozlilo nakon poroda pa su mi malu dali tek popodne.. U bolnici sam bila iscrpljena nisam spavala svaku noc svega 2,3 sata.. Pa kad smo doma dosli od tog nespavanja mi je tlak i srce nalupavalo i tek kad su mi normabel dali da sam se ja naspavala onda funkciobiram.. Pokusaj spavat koliko god mozes kad tj beba spava u suprotnom stvarno ces tesko funkcionirat.. I pij tekućine puno.. Sta se rane tice ja vec sad skakucem po kuci neboli me nista osjecam samo zatezanje kod naglog dizanja ili sjedenja.. Meni se cini da brzo to prolazi, jedino kazem to sa spavanjem jos malo mi treba ali ja sam super inace
zebrica
Zebrice... pred porod ću čistiti jedino ako se niša ne krene događati ili ako će me uhvatit sindrom gnijezda ekstra jako :P al nadam se da neće hihi ... već sam dragom rekla da kad rodim da slučajno ne radi feštu kod nas doma, nego kod svojih da me dočeka sve lijepo sređeno kak sredim ja prije odlaska u bolnicu... da ne mora on se i s tim mučit (jer čistit će nakon poroda hihi) a da mi sveki slučajno ne dolazi čistiti i spremati jer još imam strahove kad se sjetim šta je bilo pred par godina dok smo mi na moru bili, a ona došla "proluftati" našu kuću.... tad me nisu hormoni šorali, a sad da se to desi, pogotovo nakon poroda, ne garantiram za ničiji život
Zebrice… pred porod ću čistiti jedino ako se niša ne krene događati ili ako će me uhvatit sindrom gnijezda ekstra jako :P al nadam se da neće hihi … već sam dragom rekla da kad rodim da slučajno ne radi feštu kod nas doma, nego kod svojih da me dočeka sve lijepo sređeno kak sredim ja prije odlaska u bolnicu… da ne mora on se i s tim mučit (jer čistit će nakon poroda hihi) a da mi sveki slučajno ne dolazi čistiti i spremati jer još imam strahove kad se sjetim šta je bilo pred par godina dok smo mi na moru bili, a ona došla "proluftati" našu kuću…. tad me nisu hormoni šorali, a sad da se to desi, pogotovo nakon poroda, ne garantiram za ničiji život
Ajmeee cloudy ja ne vjerujem to je ISTO i moja svekrva prije radila. Mi na moru, a ona meni ladice posprema. A prekipilo mi je jer smo imali punu vrećicu prezića, onak sigurno 50 kom i naravno to se sve po ladici rasteplo, a ona je to išla slagat. Onda sam rekla mužu, tada dečku, ili ćeš to riješiti ili ću ja. I ne radi to više moram reći. Nekad zna dati "savjet" koji naravno nije uvažen, ako on zapizdi da bi to mogli jer je mama tak rekla onda mu lijepo velim da može ići k mami i s njom se oženiti. A i dok je to radila uredno bi ja došla doma i opet sve premjestila. Mislim haloo ona meni presloži kuhinju jer kao tak bu mi lakše. Pa ak ja kuham u njoj valjda je onda sam si ja valjda složila da mi bude lakše
Hhahahahahha ta tvoja sveki,uvijek bolna točka...a čuj,možda ti je to prilika
jbg kad imam povremenih problema s njom i njenim poremećajem da sve mora biti po njenom... tak ti je ona te godine sve moje stvari u kuhinjskim ormarićima posložila kak je posloženo kod nje... s izgovorom da mom dragom bude lakše za snaći se kad nešto treba... neću ni napominjati da smo tad već više od godinu dana skupa živjeli i da se i on naviknuo na naš način slaganja
jbg kad imam povremenih problema s njom i njenim poremećajem da sve mora biti po njenom… tak ti je ona te godine sve moje stvari u kuhinjskim ormarićima posložila kak je posloženo kod nje… s izgovorom da mom dragom bude lakše za snaći se kad nešto treba… neću ni napominjati da smo tad već više od godinu dana skupa živjeli i da se i on naviknuo na naš način slaganja
Hahahahaha koji izgovor. Zena je bas control freak.

14.06.2014. L ♥
To je moja baka jednom mojoj staroj napravila,tatina mama...stvari od onda nisu iste
a izgleda ni one se nisu promijenile ... ja sam joj na nagovor dragog samo vratila istom mjerom i pravila se blesava... kao nisam ja ni bila kod nje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji