opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    22. Studeni 2014. 11:50

Cloudy to tu je super, osim ako neces bit kao ja pa tek pred porod cistuckat..
    Crnamala meni je porod trajao   10 sati, ali meni je pozlilo nakon poroda pa su mi malu dali tek popodne.. U bolnici sam bila iscrpljena nisam spavala svaku noc svega 2,3 sata.. Pa kad smo doma dosli od tog nespavanja mi je tlak i srce nalupavalo i tek kad su mi normabel dali da sam se ja naspavala onda funkciobiram.. Pokusaj spavat koliko god mozes kad tj beba spava u suprotnom stvarno ces tesko funkcionirat.. I pij tekućine puno.. Sta se rane tice ja vec sad skakucem po kuci neboli me nista osjecam samo zatezanje kod naglog dizanja ili sjedenja.. Meni se cini da brzo to prolazi, jedino kazem to sa spavanjem jos malo mi treba ali ja sam super inace 

zebrica

Nalah
    22. Studeni 2014. 12:22

Drago mi je da si bolje

cloudy
    22. Studeni 2014. 14:08

Zebrice... pred porod ću čistiti jedino ako se niša ne krene događati ili ako će me uhvatit sindrom gnijezda ekstra jako :P al nadam se da neće hihi ...  već sam dragom rekla da kad rodim da slučajno ne radi feštu kod nas doma, nego kod svojih da me dočeka sve lijepo sređeno kak sredim ja prije odlaska u bolnicu... da ne mora on se i s tim mučit (jer čistit će nakon poroda hihi) a da mi sveki slučajno ne dolazi čistiti i spremati jer još imam strahove kad se sjetim šta je bilo pred par godina dok smo mi na moru bili, a ona došla "proluftati" našu kuću.... tad me nisu hormoni šorali, a sad da se to desi, pogotovo nakon poroda, ne garantiram za ničiji život 

Nalah
    22. Studeni 2014. 14:13

Hhahahahahha ta tvoja sveki,uvijek bolna točka...a čuj,možda ti je to prilika

cloudy
    22. Studeni 2014. 14:21

jbg kad imam povremenih problema s njom i njenim poremećajem da sve mora biti po njenom... tak ti je ona te godine sve moje stvari u kuhinjskim ormarićima posložila kak je posloženo kod nje... s izgovorom da mom dragom bude lakše za snaći se kad nešto treba... neću ni napominjati da smo tad već više od godinu dana skupa živjeli i da se i on naviknuo na naš način slaganja 

Nalah
    22. Studeni 2014. 14:23

To je moja baka jednom mojoj staroj napravila,tatina mama...stvari od onda nisu iste

cloudy
    22. Studeni 2014. 14:42

a izgleda ni one se nisu promijenile ... ja sam joj na nagovor dragog samo vratila istom mjerom i pravila se blesava... kao nisam ja ni bila kod nje 

renata6
    22. Studeni 2014. 15:22

Ha ha cloudy ti si luda!!

cloudy
    22. Studeni 2014. 15:36

pa gle... ona je kod mene sve premetnula da se nisam znala snaći, a nije žena ni razmišljala da za mjesec dana ona ide na more... pa je dragi predložio da ja njoj sve promijenim... i tako su se stvarčice iz špajze našle u kuhinji i obrnuto... jer i on je poludio kad je vidio šta nam je napravila bila... ajd ja kažem, bila je samo kuhinja u pitanju nije dirala ormare u spavaćoj sobi... iako sam nekak ziher da ih je sve redom pregledala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.