Tina drzi se, najbolje je kad imate mir svoj izdrzi jos malo.. Di ste si nasli kucu, dodi tu meni u luku pa cemo se druzit sa curicama :)
zebrica
cure hvala vam puno...najvise na svijetu...
evo danas je muz na poslu i svako me malo zove kako sam... ludim sama doma i stvarno mi toga nije sila..
stvarno ne mogu zamislit kako jedna zena od toliko godina jednostavno mora gosppodarit sa svime pred sobom i misli da je boga za bradu primila.. sreca pa mi svekrva nije takva jer bi onda izludila... premda se ni njoj ne mogu pojadat jer nista ne zna i ne zelimo muzevim starcima nista govorit jer se naprave pametni da kud bi mi isli od kuce...a oni su otisli odavde iz istih razloga...
u ovim trenucima nemam pojma sto bih da nemam mamu i sestru... puno mi znace..stalno me zovu i u 80% slucajeva sam s Laurom kod njih dok mi muza nema..
Zebrice evo kupujemo kucu svega par metara od kuce di su mi roditelji.. sad cemo im bit u susjedstvu,ali to nam jako odgovara jer nam oni bas u svemu uvijek pomazu.. ne znam jesi li cula za mjesto Sekirišće...tamo di je coprnjasti put..
Laura 21.08.2014 :-*
Tina...bude se sve smirilo pa i ti kad se maknete...držim ti fige da sve uspijete izdurat i da ste što prije svoj na svome.
.i kao što kleaiva kaže...poslije ključ u vrata i to je to :)
Sortiraj odgovore
Najstariji