Ena - moram te razočarati da su mame curica u 95 posto slučajeva "bad cop"... To ti je tak, pomiri se sa time.. ali ovo sa kosturima, sorry ali hahahahhahahaha
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ti mamini dečkići, ponekad imam osjećaj da bez obzira što su odrasli su tako djetinjasti!!
Mislim ne mogu reći da je loša prema meni jer bi lagala, dala bi mi sve i kupi mi sve, od parfema od obleke i stat će UVIJEK na moju stranu. Ali, jednostavno se trebala naviknuti i još se navikava da svaka žena ima svoje i ako njoj paše nešto ne mora meni.
I moja je ok...možemo se mi i podružit i popit kavu i sve super al ima problem s tim miješanjem... i s tim da bi sve trebalo bit kak ona radi il.kak ona misli... recimo...stigle meni neki dan platnene pelenice i ja mislila.sad će ona popljuvat to...i reagirala žena ok,sve super...al trebala bi ih prati na 90 jer ona i ručnike i donji veš pere na 90.... inače valjda ne valja...al ajd...dragi joj je rekao da ove idu na 60 najviše pa je prestala.
hahah a da zabriju nekad skroz. ma samo da mi se u odgoj ne mješa i mila majka
I ja kažem.....al budem ja to srezala u startu sam nek krene...isto se ide i moje mame..
nas dve smo neki dan imale.raspravu oko davanja vode i čaja i nakon par sati je skužila da će bit po mom...
Sortiraj odgovore
Najstariji