kako je glupo od ljudi ako ne razumiju da u stanu gdje je trudnica ili beba nema pušenja pa šta to nebi trebalo biti jasno kao dobar dan, ja već razrađujem planove kako ću rasporedit bebu i pušače, jer evo u kući ih imam samo 5 i ja sam prije trudnoće bila šesta, moram im negdje ostaviti prostor za pušenje jer ne mogu se oni svi prilagođavat meni a opet ne mogu ni s bebom gdje se puši pa ćemo nekako po pola kuće za pušenje i ne pušenje.. jedini pravi problem mi je ljetna jer smo tamo svi često a ima samo jedna prostorija..
Ma ja da imam prostor i ja bi to organizirala. Moji starci puse i njegovi. Pa ono.. al ovako uopce me ne zanima
Imam jednu sobu gdje dragom dozvoljavam da zapali cigaretu ali ide zima i to mi već počinje smetati, mora se prozor otvarati .
Svekrva puno puši , neki dan je bila kod mene već sam ju htjela izbaciti van , jednu za drugom pali ostala sam pristojna ali to joj je zadnji put da je zapalila blizu mene ili u sobi u kojoj se ne puši. Već se sada živciram oko dolaska bebe i navika određenih ljudi koje ću bez imalo grižnje savjesti izbaciti van iz kuće ne budu li me slušali pa neka se nauče ponašati ili neka ne dolaze.
Cure samo ih sve stjerajte van ,zdravlje naših bebica je najbitnije !
Dea- probaj ovako: uzmi si neki čajnik ili kapaljku. Ulij si toplu vodu (ne uzimaj onu sa štednjaka da se ne opečeš), pomiješaj kuhinjsku sol sa vodom, nagni se i ulijevaj u nosnicu. Izlaziti će ti voda na drugu nosnicu-odmah ćeš prodisati i ponavljaj postupak na obje nosnice dva puta dnevno. Tako sam ja sebe liječila, već 5 godina ne koristim kapi za nos.
mali off čak i za ovu temu..
ne znam zašto nemogu postavit sliku profila, pa ak nije problem u kratkim crtama, jer ne vidim da nešto krivo radim..
Evo da se pohvalim, danas su mi rekli da u ponedjeljak se prijavim u bolnicu da će me poroditi na carski jer se mali nije okrenuo.
Nekako mi se čini da oni to rade po traci, idući tjedan je 39 pa sam ga pitala zašto ne čekati datum termina a doktor kaže da ja već jesam u terminu. Reko rado bi mu dala još malo vremena a kaže on meni da nema smisla jer se neće okrenuti....
Držite mi fige da sve prođe ok!
hvala Sara, ma ja sam izabrala jednu sliku 5 puta, smotana..
jojo sretno, bit će to sve super vidjet ćeš.. moja prijateljica je imala isti slučaj i na kraju je rekla da je sretna što nije morala ići na prirodni porod. iako kako kaže mmama nije mi jasno čemu to forsiranje..
Sortiraj odgovore
Najstariji