Bome sam i ja nestrpljiva....a još 10 tjedana..kad razmišljam čini mi se puno al znam da će to samo tako proletit....
e cure moje ja jos 4 tjedna, saaaaaamo 4 jedva cekaaaaaam
napokon sam ispeglala prvu rundu bodića, sad me jos ceka pranje 2 masine robice za curku i tek jucer dok sam peglala sam skuzila da je curka fakat blizu
16.12.2014 <3 Lena <3
Sigurno si jako uzbuđena kak će nam to proletiti,ja bih tako htjela da rodim na Božić ili Badnjak
uf, euforija samo takva, pogotovo jer je prva bebica
16.12.2014 <3 Lena <3
ja bi ipak htjela da rodim par dana prije Božića pa da smo za Božić kod kućeeee, i da to konačno prođe pa da sam više na miru s tim porodom jer sad me već malo izluđuje razmišljat o tome..
Ah, Ninach i druge mamice, znam kako vam je! I ja sam opeglala prvu rundu, sada pranje dvije mašine veša, kupili i složili kinderbet i kolica, u kući prava generalka, soba se uređuje, sve se dezinficira zbog dolaska bebe, pere, vješa, pegla, raspakirava... počele su pripreme, jer maleni kuca naveliko. Također, u kupaonici smo cijelu polici jučer opremili higijenskim stvarima za maloga. Ja bih voljela roditi prije Božića (termin mi pada 12. 12.), samo da ne prenesem, jer želim sa svojom obitelji biti za Božić doma...
ja bi isto prije Božića par dana pa da budemo domeka svi skupa.. al opet kad se odluči van to ne možemo znati
Istina! Još su meni rekli da se dečkima ne žuri van, a ovaj meni čačka dolje kao da mu se žuri. Pa zamisli, dođeš iz bolnice,a doma kolači sa cimetom, sve uređeno za bebu... ahhhh, za rastopiti se.
Nikada se ne zna, možda odluči izaći van kada tata bude tu. Držim fige da ti se želja ispuni.
Sortiraj odgovore
Najstariji