opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    07. Studeni 2014. 12:59

Bome sam i ja nestrpljiva....a još 10 tjedana..kad razmišljam čini mi se puno al znam da će to samo tako proletit....

ninach1903
    07. Studeni 2014. 13:04

e cure moje ja jos 4 tjedna, saaaaaamo 4  jedva cekaaaaaam  napokon sam ispeglala prvu rundu bodića, sad me jos ceka pranje 2 masine robice za curku i tek jucer dok sam peglala sam skuzila da je curka fakat blizu 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    07. Studeni 2014. 13:23

Sigurno si jako uzbuđena kak će nam to proletiti,ja bih tako htjela da rodim na Božić ili Badnjak

ninach1903
    07. Studeni 2014. 14:46

uf, euforija samo takva, pogotovo jer je prva bebica 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    07. Studeni 2014. 14:46

ja bi ipak htjela da rodim par dana prije Božića pa da smo za Božić kod kućeeee, i da to konačno prođe pa da sam više na miru s tim porodom jer sad me već malo izluđuje razmišljat o tome..

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 15:56

Ah, Ninach i druge mamice, znam kako vam je! I ja sam opeglala prvu rundu, sada pranje dvije mašine veša, kupili i složili kinderbet i kolica, u kući prava generalka, soba se uređuje, sve se dezinficira zbog dolaska bebe, pere, vješa, pegla, raspakirava... počele su pripreme, jer maleni kuca naveliko. Također, u kupaonici smo cijelu polici jučer opremili higijenskim stvarima za maloga. Ja bih voljela roditi prije Božića (termin mi pada 12. 12.), samo da ne prenesem, jer želim sa svojom obitelji biti za Božić doma... 

ninika11
    07. Studeni 2014. 15:58

ja bi isto prije Božića par dana pa da budemo domeka svi skupa.. al opet kad se odluči van to ne možemo znati

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 16:10

Istina! Još su meni rekli da se dečkima ne žuri van, a ovaj meni čačka dolje kao da mu se žuri.  Pa zamisli, dođeš iz bolnice,a  doma kolači sa cimetom, sve uređeno za bebu... ahhhh, za rastopiti se. 

Igorovabebica
    07. Studeni 2014. 16:35

Nikada se ne zna, možda odluči izaći van kada tata bude tu.  Držim fige da ti se želja ispuni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.