opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2014. 10:35

To mora ona odluciti, hoce li pokusati samo s ovim ili ce kombinirati i jedno i drugo. Smije ovo jesti i ako pije antibiotik. Ma da meni tih 20 dana antibiotika zvuci tako puno, ali jbg nekad ih jednostavno moramo piti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    06. Studeni 2014. 10:38

aha..oke... dakle nikako ne slatko... mislim da bas nebu odusevljena..
    je...20 dana je puuuuuno puuuno...

Laura 21.08.2014 :-*

LuKi5
    06. Studeni 2014. 11:04

Ja sam ju imala I izljecila antibioticima srecom. Nista slatko jest I izbjegavat kavu sto je vise moguce.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    06. Studeni 2014. 11:15

znači ona voli isto što i candida... o čovječe te beštije vole fakat ono najbolje 

Tina0208
    06. Studeni 2014. 11:21

e bas sam i za kavu htjela pitat... ona ju pije u litrima... hvala Luki..

Laura 21.08.2014 :-*

LuKi5
    06. Studeni 2014. 11:34

Nema na cemu Tina ;)
    Cloudy, nazalost sve te bestije vole najbolje stvari hehe :)) Meni je jos ginekologinja preporucila da nakon sto urinokultura ostane sterilna pijem secer demanozu, ima ih u obliku tabletica I u prahu. On je inace secer koji se nalazi u organizmu I sprijecava razmnozavanje bestija. Tako da je dobar kako se esherihija ne bi vratila jer je nazalost takva da se voli vracat. Esherihija se javlja u dva oblika, ona nekomplicirana I smrtonosna, kod smrtonosne je nemoguce bas izljeciti je samo antibioticima vec tu veliku ulogu igra alternativna medicina. Vecinom se javlja ona nekomplicirana ali je zeznuta jer se nekim zenama unatoc pustom lijecenju svako malo vrati. I da, hladnoca isto pogoduje tim bestijama, hladna pica isto izbjegavat. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    06. Studeni 2014. 12:08

Ja znam da se candida voli vraćati i da je katasrofa sama po sebi... za e coli fala bogu ne znam previše jer nisam imala posla s njom...ma užas...ja se ježim svih tih takvih dosadnih bakterija i ostalih infekcija

Nalah
    07. Studeni 2014. 10:33

Ja sam polako postala nestrpljiva,ne mogu dočekati bebicu,još 7 tjedana

Nalah
    07. Studeni 2014. 11:10

Koje pretrage su mi još ostale?Bris na streptokok u 36 tj.i kontrola-testovi senzibilizacije,još nešto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.