To mora ona odluciti, hoce li pokusati samo s ovim ili ce kombinirati i jedno i drugo. Smije ovo jesti i ako pije antibiotik. Ma da meni tih 20 dana antibiotika zvuci tako puno, ali jbg nekad ih jednostavno moramo piti.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
aha..oke... dakle nikako ne slatko... mislim da bas nebu odusevljena..
je...20 dana je puuuuuno puuuno...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam ju imala I izljecila antibioticima srecom. Nista slatko jest I izbjegavat kavu sto je vise moguce.
14.06.2014. L ♥
znači ona voli isto što i candida... o čovječe te beštije vole fakat ono najbolje
e bas sam i za kavu htjela pitat... ona ju pije u litrima... hvala Luki..
Laura 21.08.2014 :-*
Nema na cemu Tina ;)
Cloudy, nazalost sve te bestije vole najbolje stvari hehe :)) Meni je jos ginekologinja preporucila da nakon sto urinokultura ostane sterilna pijem secer demanozu, ima ih u obliku tabletica I u prahu. On je inace secer koji se nalazi u organizmu I sprijecava razmnozavanje bestija. Tako da je dobar kako se esherihija ne bi vratila jer je nazalost takva da se voli vracat. Esherihija se javlja u dva oblika, ona nekomplicirana I smrtonosna, kod smrtonosne je nemoguce bas izljeciti je samo antibioticima vec tu veliku ulogu igra alternativna medicina. Vecinom se javlja ona nekomplicirana ali je zeznuta jer se nekim zenama unatoc pustom lijecenju svako malo vrati. I da, hladnoca isto pogoduje tim bestijama, hladna pica isto izbjegavat. :)
14.06.2014. L ♥
Ja znam da se candida voli vraćati i da je katasrofa sama po sebi... za e coli fala bogu ne znam previše jer nisam imala posla s njom...ma užas...ja se ježim svih tih takvih dosadnih bakterija i ostalih infekcija
Ja sam polako postala nestrpljiva,ne mogu dočekati bebicu,još 7 tjedana
Koje pretrage su mi još ostale?Bris na streptokok u 36 tj.i kontrola-testovi senzibilizacije,još nešto?
Sortiraj odgovore
Najstariji