Neko bi trebal napisati knjigu o tome kaj ne smijemo raditi xD jer vidim da su posljedice opasne :P
Cloudy ti si vec u 7. mj. Kako to vrijeme leti. Sjecam se kad sam citala iz bolnice po klokanici dok sam cekala da mi bebaca dovezu kad si bila na pocetku trudnoce. Prebrzo to vrijeme leti
14.06.2014. L ♥
Dea....blago tebi..ak ti ikada.dosadi imat zakon svekrvu javi,posudim.ti ja moju :)
luki...da...baš jutros komentiram da sam od petka u 29 tjednu i da ih je još samo 11 ostalo...a ko da sam jučer test radila....
proudmomy...onda je kod mene bebica već zacoprana...kad sam bila.prala veš jedan dan mi ostalo preko noći ujuteo otišli od kuće,našli se s ekipom i plan nam se promijenio pa smo tek sutradan došli doma...znači 2 noći je bio vani...što ću sada
Sjetila se ja još jednog bisera koji sam čula prije nekoliko tjedana...trebam se puno smijat da beba bude vesela jer ak sam ozbiljna/tužna/nervozna takva će bit i beba...eto...pretpostavljam da sve vi cure koje imate bebače koji plaču ste plakale.svih 9 mjeseci :)
Ajme cloudy fakat ne znam sto ces sada, najbolje da to sve bacis i kupis novo! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja sam o tome razmišljala....ili je možda bolje da sve spalim na dvorištu? Hihi... kad razmišljam o tome nemogu vjerovat kak ljudi ponekad mogu bit glupi
moj muz je bio samnom na porodu i rekao je da si nikad nebi oprosto da nije bio.. kod mene nije problem svekrva...ona samo suti i uvijek se slozi s tom sto svekar veli..
aaaa svekar radi takvu budalu s mog muza da to ne mozete vjerovati... pazite otac sina pere zbog toga kaj je isao samnom na porod...
prije je bila prica da bu se srusil i da budu imali vise posla s njim nego samnom,a nakon kaj sam rodila ga svako malo s podsmjehom pita da kak je on to prezival..da kaj stvarno nije u nesvjest pao...aloooooo
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji