opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Listopad 2014. 11:53

hahah baš ... za sad su mi u top 10 ono da ne smijem kosu farbat dok sam trudna i da kosu nakon poroda ne smijem prati 40 dana !  kad bolje razmislim neću se ni tuširat, ni umivat a bome ni zube prati jer tko zna šta bi se moglo desit 

LuKi5
    28. Listopad 2014. 12:00

Hahahaha meni je bilo jako ono kao da trudnice si ne smiju kosu prat. Kad sam to cula sam pisala od smijeha. Ja sam se normalno farbala u trudnoci kao I prije I tusirala I kupala sve normalno kako prije trudnoce, tako u trudnoci I poslije poroda. Cak mi je jako godio tus nakon poroda. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    28. Listopad 2014. 12:08

čekaj, ni trudnice ne smiju kosu prati.... ooou shit ... ja svoju minimalno svaka 4 dana perem... nekad i češće... farbala sam se do sad 1 od kad sam trudna jer sam se bila ofarbala neposredno prije nego sam ostala trudna, onda su mi 2 mjeseca smrdili svi ti čudni mirisi pa nisam, a i bila sam blizu svojoj prirodnoj boji pa se nije kužio izrast... ali ziher ću se ofarbat još 1 prije poroda... mislim, ja sa svojom gustom grivom ne želim ni razmišljat na što bi to ličilo da ju ne operem 10ak a kamoli više dana... to za tuš vjerujem ... i već imam u planu čim stanem na noge i dokopam se bolničke kupaone (fala bogu i bivšoj županici na renoviranom rodilištu u sk i kupaoni u svakoj sobi) potrošit hektolitre vode... jer ako me nešto vrati u život to je topli tuš :D

Nalah
    28. Listopad 2014. 12:55

Hahahahahahahha koje p* da nadodam da ja svaka 3 tjedna idem na depilaciju,time sam sigurno nepovratno oštetila malu,baš sam loša majka.Naravno da ću se ofarbati (radim to cijelu trudnoću) i prije poroda,depilacija,pedikura,generalka

cloudy
    28. Listopad 2014. 13:00

možda ti mala ne bude imala kose kad se rodi jer se ti depiliraš 

Nalah
    28. Listopad 2014. 13:03

Hahahahaha bar ću uštedit na Musteli

mmama2
    28. Listopad 2014. 15:18

ok mora vam biti jasno da je porod prilično krvav, znači kada se priča o padanjima u nesvijest i sl misli se vjerojatno na to, sluzavo, da ne govorim o posteljici koju porodite nakon bebe, ja sam se skoro onesvijestila kako to izgleda hahahah, ono neka je dragi samnom ali ne ide mi ispod glave su je... gluposti da prostite jer koji će ti onda tamo k, niti ga vidiš, niti ga čuješ.. mene živciralo kaj mi je znoj brisao stalno sa lica, i nekaj šaputao daj ono wtf odljepi se od mene i hladi me sa nečim jer umirem od vrućine, koncentriram se na disanje, trudove i ostalo ne mogu razgovarat sad sa tobom ( pred kraj naravno) i daj mi da niko ne vidi vode..... odmah!!! hhehehe mislim ovak općenito da je frajerima najteže gledati nas dok se patimo, jer tu su, nisu zamišljali da toliko boli, a ne mogu nam pomoć.. znači stoji jadničak, prsti polomljeni od mog stiskanja ja se previjam a on ne može ništa u vezi toga.. i da gledao je dolje svakih malo, malo njemu to fascinantno i sad mi objašnjava kako je sve ustvari izgledalo.. i da idem još 100x rodit bio bi samnom još 100x a to kaj ljudi pričaju neću ni komentirat jer nemam ništa lijepo za reć..

url=https://lilypie.com]

cloudy
    28. Listopad 2014. 17:55

I najbitnije je da je preživio i da još uvijek hoda po zemlji iako je sve to vidio i preživio...

Jojo5
    28. Listopad 2014. 18:14

Jučer smo bili na trudničkom tečaju i dragi je sav nabrijan kao neki zaštitnik koji će me čuvati pri porodu sada sve zna, kaj je drip, vrste epiduralne i analgetika, kaj je ctg... Jedino ga brine da mu ne zamjene bebu pa sam mu rekla da ponese marker i jedno veliko X stavi na čelo čim se rodi
    Oko mene nitko ne komentira to da on ide u rađaonu a on i želi ići tako da.. super!  Osim svekrve... one uvijek imaju nekaj pametovati....

ninach1903
    28. Listopad 2014. 18:23

moj dragi je sve takve usutkao odmah na pocetku moje trudnoce kad je izjavio da on definitivno oce ic na porod jer je bio na porodu prvo dvoje djece (iz prvog braka) i da ce ic i samnom. kad su mu poceli prigovarat da kaj ce tam, da ce samo smetat reko im je da ak je mogo napravit to djete da moze prisustvovat i kad izlazi van! a ja sastrane smjesak od uha do uha i pucala od ponosa 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.