Ja sam ga pila pred.10ak godina...uvijek sam ga prije jela.pila jer ga moraš pocuclat a meni okus nikako nije bio fin,pa da klopa malo pobije okus
Ja sam ga prije 2-3 god pila ujutro nataste, ali mi nikako nije pasao pa sad kad mi je zeljezo pocelo padat napisao mi ginekolog heferol capsule.
Joj sad me tak to ubediralo i strah me da ne bu bebici kaj. Jedem SVE kaj ima puno željeza, samo čavle još ne jedem i nisam očekivala da će se spustiti..
Žene, danas prek Fejsa dobim sličicu s citatom:
"Toliko briga oko viška kilograma. Nitko se ne brine za manjak pameti"
Ja sam se sjetila vas s foruma i svih komentara od "dobronamjernih" koje ste se naslušale u ovim mjesecima i odvalila sam se smijati. Stvarno, to bi si morale naprintati na majicu, pa dok nam netko prokomentira samo pokažeš sliku.
Kad smo kod tih dobronamjernih savijeta, i ja bih nadodala jos jedan-ni slučajno da bebina roba pokisne, bit ce dijete pjegavo. Hahhahahah. Bas sam se smijala neki dan s mamom, pričale smo o tome, izgleda da je ona moju i sestrinu robicu stalno susila po kiši, jer smo pune pjegica.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam čitala da kad trudnici zec presijeće put ona mora zaderati neki komad svoje odjeće kako dijete ne bi imalo zečju usnu. I onak, nikad u životu mi zec nije prekoračio put jer živim u gradu i onak ne vidim baš zečeve tu i dva mjeseca nakon kaj to pročitam idem autom i zec pretrči cestu! Nisam niš zaderala nego mi je bilo smiješno kud sad odjenom zec mamicu mu! hahah
Hahahah Dea.... i meni je zeko par puta pretrčao ispred auta...a bome i srna...pitam se jel ima to kakvo značenje...
Marija...ako se odnosi i na madeže onda je i mojoj mami stalno kisnula moja robica
MarijaŠ-pjegice-hahahahahahahahahaha!!!!!! I mojoj mami je onda stvarno kisnula roba. A ovo za zeca... Dea-pa kud baš tebi pretrčao zec preko puta... meni su rekli da bebe imaju jamice na obrazima od seksa tokom trudnoće jer ih naši partneri alatom udaraju u obraz!!!!! Mislim, stvarno...
A to za seks se ne bojim! ahahah jer mi se muž zgraža da kak mi je sad do seksa i da kaj ja mislim da bude on djetetu po glavi skakao! Ja njemu- kaj ti misliš da bum ja 20 sati rađala? Proroštaj to dolje malo!
Sortiraj odgovore
Najstariji