hhaha Nalah... kak si me nasmijala... :D pa da je i moj takav ni ja ga ne bi vodila.. al valjda nije..redovno sudjeluje u kolinjima razno raznih vrsta, išao za veterinarskog tehničara i tak... a i nije mi tip osobe koji bi se skljokao u nesvjest :D
Curke ja sam ipak podigla Ferum lek tablete za željezo. Netko je bio spominjao, sad se ne sjećam ko, sirup na biljnoj bazi sa željezom i rekao da ništa ne valja i stvarno- ne valja! Popila sam bocu, pijem sok od cikle, rukolu jedem ko krava, pijem kupinovo vino, prenatal.. i željezo je palo! Šokirao me nalaz danas! I sad sam si podigla Ferum. Jel ima ko iskustva? Kaže teta apotekarka da mogu il na prazan želudac ili uz jelo. Jel pretežak natašte?
Ja sam ga pila pred.10ak godina...uvijek sam ga prije jela.pila jer ga moraš pocuclat a meni okus nikako nije bio fin,pa da klopa malo pobije okus
Ja sam ga prije 2-3 god pila ujutro nataste, ali mi nikako nije pasao pa sad kad mi je zeljezo pocelo padat napisao mi ginekolog heferol capsule.
Joj sad me tak to ubediralo i strah me da ne bu bebici kaj. Jedem SVE kaj ima puno željeza, samo čavle još ne jedem i nisam očekivala da će se spustiti..
Žene, danas prek Fejsa dobim sličicu s citatom:
"Toliko briga oko viška kilograma. Nitko se ne brine za manjak pameti"
Ja sam se sjetila vas s foruma i svih komentara od "dobronamjernih" koje ste se naslušale u ovim mjesecima i odvalila sam se smijati. Stvarno, to bi si morale naprintati na majicu, pa dok nam netko prokomentira samo pokažeš sliku.
Kad smo kod tih dobronamjernih savijeta, i ja bih nadodala jos jedan-ni slučajno da bebina roba pokisne, bit ce dijete pjegavo. Hahhahahah. Bas sam se smijala neki dan s mamom, pričale smo o tome, izgleda da je ona moju i sestrinu robicu stalno susila po kiši, jer smo pune pjegica.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam čitala da kad trudnici zec presijeće put ona mora zaderati neki komad svoje odjeće kako dijete ne bi imalo zečju usnu. I onak, nikad u životu mi zec nije prekoračio put jer živim u gradu i onak ne vidim baš zečeve tu i dva mjeseca nakon kaj to pročitam idem autom i zec pretrči cestu! Nisam niš zaderala nego mi je bilo smiješno kud sad odjenom zec mamicu mu! hahah
Hahahah Dea.... i meni je zeko par puta pretrčao ispred auta...a bome i srna...pitam se jel ima to kakvo značenje...
Marija...ako se odnosi i na madeže onda je i mojoj mami stalno kisnula moja robica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji