:) ee super sara... hvala :) znači i to dodajem na popis šta se nosi u rodilište...
zebrice..ne da je primamljivo nego super primamljivo... masa čokolade/nutele nekakve fine unutra i još je lisnato mmmm najbolja stvar iz te pekare :D
Haha ko da si znala, namazane sam si dvije šnite nutelle i popila casu mljeka :)
A jel mozes trazit u bol ici tak neke tablete ili cepic?
zebrica
Meni su u bolnici dali cepic I tablete protiv bolova, sad to ja mislim zavisi od bolnice do bolnice.
14.06.2014. L ♥
Nama su u bolnici nakon poroda dali nesto u zadnjoj infuziji (bio je carski u pitanju) za poticanje probave, i čepic za svaki slučaj ako ne proradi. I ostale rodilje koje su rodile prirodnim putem su dobivale čepic ako je bilo problema sa stolicom...
Krešimir 19.08.2014. <3
pa kud čepić...? ja sa svojim gostom dole koji je sad već poveći ne znam šta bi s čepićem sad mi se sve to čini veća muka od poroda
kako god... ja nosim ricinusovo ulje sa sobom :D
Pa da...nekak mi se to najpraktičnije čini....a što se kupaone tiče...moja je i doma od svega 2 kvadrata praktički tak da sam ja na skučene navikla.. :)
Ja sam dobila i tablete protiv bolova kad sam trazila a dobila sam i dulkolax tabletu drugi dan nakon vizite jer na viziti pitaju jel bila stolica. Koliko sam imala prilike vidjeti to im je praksa da daju dulkolax drugi dan, ako ne uspijes prije sama obaviti wc.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji