opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Listopad 2014. 15:17

pa da :) ja sam ga upravo iskoristila šetnjom do pekare... nekih 15ak min u 1 smjeru, a bome sam se i nagradila s 2 piroške s čokoladom :D

Pilici
    27. Listopad 2014. 15:32

Mm..zvuci primamljivo, idem skoknut do fridzdera po nekaj slatko :)

zebrica

sara85
    27. Listopad 2014. 15:34

Zaboravila sam napisati da dojilje smiju uzeti te tablete.

Sara

cloudy
    27. Listopad 2014. 16:11

:) ee super sara... hvala :) znači i to dodajem na popis šta se nosi u rodilište...

zebrice..ne da je primamljivo nego super primamljivo... masa čokolade/nutele nekakve fine unutra i još je lisnato mmmm  najbolja stvar iz te pekare :D

Pilici
    27. Listopad 2014. 18:24

Haha ko da si znala, namazane sam si dvije šnite nutelle i popila casu mljeka :) 
    A jel mozes trazit u bol ici tak neke tablete ili cepic?

zebrica

LuKi5
    27. Listopad 2014. 19:48

Meni su u bolnici dali cepic I tablete protiv bolova, sad to ja mislim zavisi od bolnice do bolnice.

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    27. Listopad 2014. 20:27

Nama su u bolnici nakon poroda dali nesto u zadnjoj infuziji (bio je carski u pitanju) za poticanje probave, i čepic za svaki slučaj ako ne proradi. I ostale rodilje koje su rodile prirodnim putem su dobivale čepic ako je bilo problema sa stolicom...

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    27. Listopad 2014. 20:41

pa kud čepić...? ja sa svojim gostom dole koji je sad već poveći ne znam šta bi s čepićem  sad mi se sve to čini veća muka od poroda  kako god... ja nosim ricinusovo ulje sa sobom :D

Dada32
    27. Listopad 2014. 21:20

cloudy

pa kud čepić…? ja sa svojim gostom dole koji je sad već poveći ne znam šta bi s čepićem  sad mi se sve to čini veća muka od poroda  kako god… ja nosim ricinusovo ulje sa sobom :D

Slažem se. Ionak sam si sad već tak nezgrapna, i dok se perem ne znam na koju bi se stranu izvinula da dođem do svih mjesta. Pa umetanje stranih tijela: obična kada mi je previsoka, a u bolnici su ionako tuš-kabine. Plus, ajd još doma je prostrana kupaona, a u bolnici metar sa metar. Ma, jooj...  Kak' kaže Cloudy, na gornju rupu ubaciš unutra, na donju lijepo izađe van...bez akrobacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani