opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Listopad 2014. 09:15

ja sam jednostavno rekla im da sam obavila sve, mislim ne mogu znat, a kada smo došli doma onda sam imala i mir i vrijeme i uspjela bez straha obaviti sve...

url=https://lilypie.com]

cloudy
    28. Listopad 2014. 09:17

ja se nadam da je tak i kod mene u sk... da daju tabletu, a ne čepić... 
    nego cure... kak sam ja u subotu čula glupih komentara o tati na porodu... bili smo na nekoj lokalnoj fešti i bio je lik kojem je žena rodila dan prije... i sad normano, čestitali mu bla, bla i veli on mom dragom kao pa i ti ćeš uskoro... i sad krenula priča i spomenem ja tečaj na koji idemo u utorak i veli on njemu pa nečeš valjda biti na porodu...i normalno da se uključilo još njih 100 u razgovor i svi su zaključili kak je to bezveze... praktički da će moj dragi biti neka vrsta papučara ak će bit samnom... ja ne kužim takav tip ljudi... i nije to prvi put da smo čuli takve komentare...i svi uvijek spominju da šta ak se on sruši u nesvjest ili neznam ni ja šta... tak su me isfrustrirali da bi ih najradije sve redom posložila i prešamarala.... mislim, ok... oni nisu za to.. ali dragi i ja smo se dogovorili da će on ić samnom... više mi je to zbog podrške ono vrijeme dok me trudovi budu držali i dok ne krene akcija, da nisam sama, da imam s kim popričat, zezeat se (ak mi bude do zezanja) da ga držim za ruku ak me bude bolilo... a svi okolo pričaju kak je to bezveze... a ja sam ziher da će i njemu to biti predivno iskustvo kad vidi našu curu po prvi put... bit će praktički prva osoba koja će ju vidit... sad kad pričamo o našoj curi on se tak sav rastopi da mogu mislit kak će btii kad ju vidi po prvi put... a svi okolo tupe (pa čak i njegovi starci i ostatak bliskih s njegove strane) kak je to bezveze i da zašto će ić.. on je muško pa bi valjda trebao bit u lokalnoj birtiji dok mu ja ne pošaljem sms da sam rodila.... sad sam malo razdužila, al morala sam 

Nalah
    28. Listopad 2014. 09:27

Totalne gluposti,pa kaj smo u pećini?I gdje piše da on mora stajati tebi ispod struka cijeli porod?I ja ne kužim,nek mi netko objasni,od čega oni to točno padaju u nesvijest?A ti likovi opravdavaju sebe,jer su oni obične papčine,pa im je lakše cugat u birtiji,nego biti na porodu.Normalno da nam svima treba podrška i pomoć,ali ja sam isto tako sa svojim imala razgovor i rekla mu-ak ćeš me nervirat s glupim pitanjima i komentarima,ideš doma :)))))treba ti netko pozvati sestru ako ne reagiraju,otići van nazvati familiju,masirati te,držati za ruku,pa najgore je valjda kad si sam

cloudy
    28. Listopad 2014. 09:35

pa da... meni, kud mi je to prvi put u bolnici, još bolove ne volim, a pogotovo mi je odbojna činjenica da budem sama... mi smo se na početku dogovorili da će bit samnom, eto na tečaj idemo za tjedan dana i on je ok s tom idejom... ok zna me zezat i pitat jel on za vrijeme poroda stoji na šanku ali to je zezancija... skuži po mom pogledu di će bit :D  samo nek mi stoji iza leđa, ili kraj mene i drži me za ruku i to je sve što ja trebam... a kad krene izgon, ak hoće nek se makne pa kad bebica izađe nek on dođe k nama... užasno me frustriraju te priče da je on manje muško ak je na porodu, a zapravo je baš to kao što ti kažeš ... još me njegova stara pitala bila kad smo pričali da će bit samnom, joj... pa jesi ti sigurna, ne znam ja hoće on to izdržat... ja onak helouu... ak je na praksi porađao krave i gurao im ruke da ne kažem di (vet.tehničar) pa valjda mu neće biti bed biti samnom dok mu se dijete bude rađalo... ekipa oko mene je tak nekad primitivna da mi je teško zamislit da ti ljudi žive s nama u 21. stoljeću... a njemu sam rekla da za slučaj da me trudovi uhvate dok je on na poslu, da me ne zanima ništa, nego da on ima završit s posolm uzet slobodan dan i vozite me u bolnicu... nikog drugog ne prihvačam...

MalaMuca
    28. Listopad 2014. 10:18

Ma mene isto fasciniraju takve stvari, a kaj opće imaju komentirati, već i ako se ne slažu, nek šute. Umjesto da vele kak je super to kaj hoće bit uz tebe i bebu, oni moraju kakati.
     To kad smo mi Hrvati primitivno društvo i bok. Nikad niš od nas nebu -.-

cloudy
    28. Listopad 2014. 10:33

to se i ja pitam... ali uvijek je tako s masom stvari... ak me pitaš nešto i ja ti odgovorim, a odgovor je suprotan tvom mišljenju ajmo odmah pljuvačina.... ne mogu ljudi reć ok super i gotovo nego moraju nametat svoje mišljenje ko da ćemo mi odmah svoje ideje/stavove promijenit zbog toga... al najjače mi je to da bi on trebao bit u birtiji i lokat i slavit dok ja rađam... kao neće biti dosta ona 3 dana dok sam ja u bolnici  za slavlje nego mora i moje trudove provest u slavlju...

LuKi5
    28. Listopad 2014. 11:01

Cloudy suosjecam u potpunosti. Ista stvar je bila I kod nas. Svi tupili kao zasto bi isao samnom, sto ce tamo, ja zivcanila na to I na kraju bila sama na porodu. Razocarala se zesce, ali prihvatila cinjenicu da je tako I nasla dobre strane toga sto sam sama, tako si olaksala. Mrzim te komentare tipa da nema sto muz radit na porodu, slazem se s Nalah, to komentiraju oni koji su bili preveliki trtarosi I nisu isli sa svojim zenama I onda pricaju svasta o necemu sto uopce nisu dozivili niti imaju pojima I opravdavaju sami sebe. Uf, pisala sam vec bila o ovome tokom trudnoce kad sam pukla jednom na takvo nesto.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    28. Listopad 2014. 11:12

ja sama ne planiram rodit... kao što sam rekla svekrvi ... i to bez pardona... ak je mogao bit samnom i napravit mi to dijete može bit samnom i dok to dijete izlazi van... ona sva u čudu bila kao kak sam ja to tak lijepo sročila... nemam pojma... al sve što mi duže traje trudnoća sve mi se više čini da sam meta za budale na koju se oni zaljepe i tupe gluposti... baš sad s frendicom pričam o količini gluposti koje sam u ovih 7 mjeseci (zapravo 4 mjeseca, jer smo šutili privih 12 tjedana) čula.. ne znam jel tak i vama ostalima ali ono... malo žešće zabrijavanje ljudi

LuKi5
    28. Listopad 2014. 11:44

A tek kad rodis koliko ce biti "pametnih" komentara I to vecinom komentara ljudi koji nikad nisu imali djecu, ne znas bi li se smijao ili jednostavno zalio covjeka. Uvijek se nadu ti tako pametni, kojima je najlakse komentirat I sulude savjete bacat jer nis korisnog nemaju za reci, pa se vode onim, eto cisto da pricam, nek me se cuje. Uf. Kroz jedno uho unutra, kroz crijeva van 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.