opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    29. Listopad 2014. 21:04

Hhahahahahaha, to si mu dobro rekla! Ima i moj da mi pomogne...joj ti muški, znaju li oni da njihov alat ne može doći do djeteta, pa nije kapitalac!!!! Ili kada kažu da ih dijete može rukom primiti za penis. Tako se prijatelj moga dragoga stalno gledao po penisu da možda ne bi slučajno ostala modrica jer ga je beba uhvatila, a on u tom činu nije to primjetio.

Dea23
    29. Listopad 2014. 21:06

O bože! haha 
    E vidiš nisam se sjetila da mu spustim, da nema tak velikog da mi mogo do bebe 

Igorovabebica
    29. Listopad 2014. 21:17

Hahahaha, idući put kada te odbije, to mu reci pa će ti onda odmah htjeti pokazati da može s njim do bebe. Uvjerena sam u to! 

cloudy
    30. Listopad 2014. 08:16

hahha cure... jeste me nasmijale ujutro :D fala bogu moj nema takvih fobija... očito je svjestan veličine 

cloudy
    30. Listopad 2014. 08:49

Darija :) slažem se s tobom u potpunosti... svi se čude i iščuđavaju ko da je rekao da će na mars otić... :) ja smatram da će ga to samo više povezati i samnom i s bebicom :) 
    skoro smo još uvijek na toj raspravi... malo smo se udaljli i došli do ostalih debilana koje se savjetuju trudnicama/novopostalim mamama :)
    Kako V? uživate? baš sam neki dan razmišljala o vama i tome kak je sigurno sad već velika bebica

Nalah
    30. Listopad 2014. 08:49

Cure,jeste nosile steznike poslije poroda?

cloudy
    30. Listopad 2014. 09:04

:) 2 mjeseca... kako to vrijeme leti, a ko da si neki dan i ti bila tu među nama trudnicama :D Ja sam ti ok, rastemo i Lotte i ja hihi... mala svakim danom sve više i više lupa i nabija unutra.. imam feeling ponekad da će mi sve organe razmjesti... još kad bi bila mirna tamo negdje od 4-pol 6 di bi nam bio kraj... to joj je valjda najnovija moda... krene oko 4 skakat po meni i onda sat, sat i pol igranja, a ja bi spavalaaaa ... ali dobro... preživjet ću i to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.