Hhahahahahaha, to si mu dobro rekla! Ima i moj da mi pomogne...joj ti muški, znaju li oni da njihov alat ne može doći do djeteta, pa nije kapitalac!!!! Ili kada kažu da ih dijete može rukom primiti za penis. Tako se prijatelj moga dragoga stalno gledao po penisu da možda ne bi slučajno ostala modrica jer ga je beba uhvatila, a on u tom činu nije to primjetio.
O bože! haha
E vidiš nisam se sjetila da mu spustim, da nema tak velikog da mi mogo do bebe
Hahahaha, idući put kada te odbije, to mu reci pa će ti onda odmah htjeti pokazati da može s njim do bebe. Uvjerena sam u to!
hahha cure... jeste me nasmijale ujutro :D fala bogu moj nema takvih fobija... očito je svjestan veličine
Darija :) slažem se s tobom u potpunosti... svi se čude i iščuđavaju ko da je rekao da će na mars otić... :) ja smatram da će ga to samo više povezati i samnom i s bebicom :)
skoro smo još uvijek na toj raspravi... malo smo se udaljli i došli do ostalih debilana koje se savjetuju trudnicama/novopostalim mamama :)
Kako V? uživate? baš sam neki dan razmišljala o vama i tome kak je sigurno sad već velika bebica
:) 2 mjeseca... kako to vrijeme leti, a ko da si neki dan i ti bila tu među nama trudnicama :D Ja sam ti ok, rastemo i Lotte i ja hihi... mala svakim danom sve više i više lupa i nabija unutra.. imam feeling ponekad da će mi sve organe razmjesti... još kad bi bila mirna tamo negdje od 4-pol 6 di bi nam bio kraj... to joj je valjda najnovija moda... krene oko 4 skakat po meni i onda sat, sat i pol igranja, a ja bi spavalaaaa ... ali dobro... preživjet ću i to
Sortiraj odgovore
Najstariji