E, cure, nemojte zaboraviti bebi odmah zavezati crveni konac na zglob (lijevi? ili ne znam koji) - protiv uroka!
I zaboravila sam kak ju treba unositi u kuću da ju zaštitite (valjda od podzemnih voda ili neznam čega)
Plus, pretpostavljam da ako se poslije poroda, ili dok traje babinje pomazite sa mužem da mu najvjerojatnije odrveni i otpadne njegov "alat". bolje pričekati par godina. .. .
Kako kaže Cloudy: nema pranja. Ali čak i ako se svih praznovjerja pridržavate i dalje vam neće biti dobro ako vam namještaj nije feng shui
(hehe)
I beba ne smije van po mraku do 6.mjeseca jer će joj se nešto desit...nisam zapamtila točno što....
jojo...jesi i ti imala objašnjavanje sa sveki ili to samo općenito kažeš?
Ja se ne objašnjavam s njom . ona odlupeta svoje nešto tipa... kaj bu ti muž gledao kako se porađaš , nikada te više neće taknuti kada vidi gdje ti je djete izašlo i sto još neumjesnih komentara na temelju moje čučice pri porodu, ja kimam glavom i aha da super pa valjda skuži da ju ne doživljavam..
a ovo za izlazak do 6 mjeseca... e to je dragi bedak totalni, on ne bi djete pustio van valjda dok godinu ne napuni, neki dan sam mu morala objašnjavati koliko je blesav...
Hahahaha evo nama su bile svakodnevne vecernje setnje, od pocetka do prije par dana kad je vec zahladilo pa smo se prebacili na setnje u podne. Mali je gustao u tim vecernjim setnjama, cak bi I odspavao dok smo bili na picu I to nam je bila rutina. Kad bi bebo vidio kolica sreca neopisiva, a ako ne bi isli zbog loseg vremena bi protestirao. Obozavao je te vecernje setnje. :)))
14.06.2014. L ♥
i da diječija robica se ne smije prat petkom ili utorkom nisam sigurna..
Kada smo kod praznovjerja, nemam kinderbet jer je to loša sreća a jučer mi je dragi prigovorio što sam uopće robicu spremila i prala prije rođenja djeteta...??? ono stvarno.....Trebala bih poslje poroda valjda prati odjeću i djete u peleni iznjeti iz rodilišta...strašno
Tena...zašto? Ja sam već oprala,mislim još jednom ću prije nego beba dođe,pa da znam :)
jojo...tebi dragi prigovara? Moj se pukne smijat svaki put kad čuje neku takvu glupost i još meni govori da ne obračam pažnju na takve da ne kažem šta...
Sav se prepao i dosta je praznovjeran... kako trudnoća ide kraju ( još 4 tj ) to se on više boji i paničari hehehe konačno
kinderbet ne smije blizu stana doći evo ga na tavanu
I nemojte slucajno bebinu odjecu susit vani po mraku! Zacoprat ce ga netko!
:-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji