opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    30. Listopad 2014. 11:02

Neka marka posebno?

cloudy
    30. Listopad 2014. 14:00

da... od sutra nam je 11 tjedana ostalo da nas je samo dvoje :) baš sad nešto s dragim pričam za iduću godinu i velim mi, a on će sav važan a dijete... pa i dijete spada pod mi... nikako ga naviknut :) valjda bi stalno trebala govorit nas dvoje i beba hihi... ajd me utješi pa mi reci da mu to noćno lumpovanje nije prešlo u naviku, da sad po noći spava :D 

MalaMuca
    30. Listopad 2014. 14:20

Ja sam danas opet zaglavila u šopingu i nakupovala hrpetinu stvari za Dunu. Mislim da pretjerujem, ali nemrem se obuzdati, ko manijak neki sam dok  vidim sve te slatke stvari. 
    I stalno mislim da mi bude falilo nekaj i da ne budem spremna, a već imam tolko stvari da ne znam kud bi više s njima :D
    zakaj mi se to događa?

kimito
    30. Listopad 2014. 14:39

Ista priča i kod mene! stalno mislim treba mi još samo nešto i na kraju kupim deset stvari.. pogotovo što nemam pojma koliko mi treba broja 56, stalno mislim kak nemam dosta bodića, odijelca i tak.. kao da veš mašina ne postoji! Jučer sam išla sebi nešto kupit za obuć jer sam stvarno sve majice "prerasla" i na kraju si nisam ništa kupila jer sam opet bauljala po dječjim dućanima!

cloudy
    30. Listopad 2014. 15:01

ima nas još.... ja sam si čak napravila popis šta sve imam da mi bude lakše, ali ne pomaže... sad apstiniram neko vrijeme ali bojim se da neću dugo ... a sebi uopće više ništa ni ne kupujem... ostanem na dječjem odjelu i dalje ne mrdam... kad je sve tako slatko i medeno i naravno da će mi sve to trebati

cloudy
    30. Listopad 2014. 15:08

nego... jeste vidjele ovo http://www.noona.hr/product/noona-komplet-koljevka-djecji-krevetic/   meni je fora... ali mislim da ćemo to preskočit ...

• paris
    30. Listopad 2014. 16:32

Cure drage, čitam vas i sjetim se sebe kad sam pripremala stvari za svog malca - svaki put bi se vratila s vrećicom za njega  I pripremite se jer će vam se to nastaviti i kad se rodi  Ja odem čak sebi nešto kupiti i mantram "ne idem na dječji odjel" i jasno odem i opet izađem s vrećicom. A šta b bilo da imam curicu ! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.