opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Listopad 2014. 09:04

:) 2 mjeseca... kako to vrijeme leti, a ko da si neki dan i ti bila tu među nama trudnicama :D Ja sam ti ok, rastemo i Lotte i ja hihi... mala svakim danom sve više i više lupa i nabija unutra.. imam feeling ponekad da će mi sve organe razmjesti... još kad bi bila mirna tamo negdje od 4-pol 6 di bi nam bio kraj... to joj je valjda najnovija moda... krene oko 4 skakat po meni i onda sat, sat i pol igranja, a ja bi spavalaaaa ... ali dobro... preživjet ću i to

DarijaZ
    30. Listopad 2014. 13:40

cloudy

:) 2 mjeseca… kako to vrijeme leti, a ko da si neki dan i ti bila tu među nama trudnicama :D Ja sam ti ok, rastemo i Lotte i ja hihi… mala svakim danom sve više i više lupa i nabija unutra.. imam feeling ponekad da će mi sve organe razmjesti… još kad bi bila mirna tamo negdje od 4-pol 6 di bi nam bio kraj… to joj je valjda najnovija moda… krene oko 4 skakat po meni i onda sat, sat i pol igranja, a ja bi spavalaaaa … ali dobro… preživjet ću i to

Daaa, jako brzo to ide...

Haha, sjecam se tog rondanja usred noci...tada je V bio najaktivniji..al jos malo pa nece imati toliko mjesta za lupanje, a onda jos malo i evo je 

Nalah
    30. Listopad 2014. 11:02

Neka marka posebno?

LuKi5
    30. Listopad 2014. 16:37

Nalah

Neka marka posebno?

Oni iz Lidla. Mislim da su obicni 50 kn, a ovaj body je 70 kn. Skroz su ok. Pise na njima da su neki masazni, al ja bas nisam osjetila neku masazu u njima hehe :) Al super su jer dosta brzo sam se vratila na svoje, sad samo cekam da miprode operacija pa da odem natrag vjezbat I ovu kozu vratit u normalu. :)))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    30. Listopad 2014. 14:00

da... od sutra nam je 11 tjedana ostalo da nas je samo dvoje :) baš sad nešto s dragim pričam za iduću godinu i velim mi, a on će sav važan a dijete... pa i dijete spada pod mi... nikako ga naviknut :) valjda bi stalno trebala govorit nas dvoje i beba hihi... ajd me utješi pa mi reci da mu to noćno lumpovanje nije prešlo u naviku, da sad po noći spava :D 

DarijaZ
    30. Listopad 2014. 22:11

cloudy

da… od sutra nam je 11 tjedana ostalo da nas je samo dvoje :) baš sad nešto s dragim pričam za iduću godinu i velim mi, a on će sav važan a dijete… pa i dijete spada pod mi… nikako ga naviknut :) valjda bi stalno trebala govorit nas dvoje i beba hihi… ajd me utješi pa mi reci da mu to noćno lumpovanje nije prešlo u naviku, da sad po noći spava :D 

Jos 11 tjedana?! Ajme , kak je brzo proslo!!!

Evo, ja se stvarno ne mogu zalit na nocno lumpovanje, malac se budi jednom do 2 puta po noci i ubrzo opet zacori na cici...i tako od prvog dana 

MalaMuca
    30. Listopad 2014. 14:20

Ja sam danas opet zaglavila u šopingu i nakupovala hrpetinu stvari za Dunu. Mislim da pretjerujem, ali nemrem se obuzdati, ko manijak neki sam dok  vidim sve te slatke stvari. 
    I stalno mislim da mi bude falilo nekaj i da ne budem spremna, a već imam tolko stvari da ne znam kud bi više s njima :D
    zakaj mi se to događa?

Tina0208
    30. Listopad 2014. 14:25

MalaMuca

Ja sam danas opet zaglavila u šopingu i nakupovala hrpetinu stvari za Dunu. Mislim da pretjerujem, ali nemrem se obuzdati, ko manijak neki sam dok  vidim sve te slatke stvari. 
    I stalno mislim da mi bude falilo nekaj i da ne budem spremna, a već imam tolko stvari da ne znam kud bi više s njima :D
    zakaj mi se to događa?

hehe...sasvim normalna i prirodna pojava... nisi jedina...

Laura 21.08.2014 :-*

kimito
    30. Listopad 2014. 14:39

Ista priča i kod mene! stalno mislim treba mi još samo nešto i na kraju kupim deset stvari.. pogotovo što nemam pojma koliko mi treba broja 56, stalno mislim kak nemam dosta bodića, odijelca i tak.. kao da veš mašina ne postoji! Jučer sam išla sebi nešto kupit za obuć jer sam stvarno sve majice "prerasla" i na kraju si nisam ništa kupila jer sam opet bauljala po dječjim dućanima!

cloudy
    30. Listopad 2014. 15:01

ima nas još.... ja sam si čak napravila popis šta sve imam da mi bude lakše, ali ne pomaže... sad apstiniram neko vrijeme ali bojim se da neću dugo ... a sebi uopće više ništa ni ne kupujem... ostanem na dječjem odjelu i dalje ne mrdam... kad je sve tako slatko i medeno i naravno da će mi sve to trebati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani