opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    29. Listopad 2014. 14:09

Mislim to je više takvo kenjanje da oprostite,pa ako netkom smeta krv,kaj ima dolje gledati -da me izvještava kakav je pogled ili šta?Ok,dijete izvade krvavo i šta?Meni sigurno ne pada na pamet da si idem proučavati posteljicu i kažem dragom daj mi stavi dole retrovizor dok me šivaju da gledam.Ajde molim te,mi smo u stanju roditi dijete bez analgetika, a oni ne mogu preživjeti stajanje na nogama 10 sati,riga mi se više od tih komentara.Tko nas žali i pita nas kak smo preživjele?

Tina0208
    29. Listopad 2014. 14:18

slazem se nalah..
    moj muz je po pitanju toga fascinantan...prerezao je pupcanu vrpcu...vidio dok beba ide van,gledao posteljicu (ja ju nisam vidjela) i veli da je to nesto najljepse sto mu se u zivotu dogodilo,to sto je prisustvovao rodenju svoga djeteta..

Laura 21.08.2014 :-*

Nalah
    29. Listopad 2014. 14:25

Svaka čast i baš mi je drago što je tako,Najgori su mi oni kenjkavi tipovi,kaj padaju u nesvijet kad ubiju komarca i vide krv...ja da sam procijenila da moj nije za to ili da izričito kaže,ja to ne mogu- u redu,nikad ga ne bih forsirala,povela bih mamu ili prijateljicu i sigurno bih se osjećala sigurnije i smirenije,nego da mi netko tamo histerizira i pada u nesvijest,pa odrekla bi ga se preko novina  I ne kužim zašto ako žene znaju da im partneri to ne mogu i dalje forsiraju

Nalah
    29. Listopad 2014. 14:29

Koja korist kad će za pola sata biti na krevetu s infuzijom   i onda ti dete za 10 g.kaže- i tata kak je bilo na porodu,ne znam sine,pao sam u nesvijest

Nalah
    29. Listopad 2014. 14:36

A dobro,ustvari nismo sve iste...ja sam većinom sve u životu radila sama i ne bi mi bio bed ni biti sama na porodu,da nemam druge opcije,tak da eto-ja to ne kužim

kimito
    29. Listopad 2014. 14:53

Moj je taj tip kojem pozli od krvi i na tv-u, i od samih priča o operacijama, rezanju, šivanju mu nije dobro. Ne mislim da je zbog toga kenjkav ili manje muževan nego jednostavno nije taj tip.. tako da na porodu neće bit sa mnom i ne mislim da je to sad nekakva drama, dapače, ne bi ni htjela da bude jer mislim da bi mi bio samo dodatna briga. Mama i frendica su se nudile da idu sa mnom, ali sam odbila..nekako mislim da bi me bilo tko u tom trenutku živcirao! Tina, svaka čast mužu, meni je ta posteljica i na slici koju su nam pokazali na tečaju bila odvratna.

cloudy
    29. Listopad 2014. 14:54

hhaha Nalah... kak si me nasmijala... :D pa da je i moj takav ni ja ga ne  bi vodila.. al valjda nije..redovno sudjeluje u kolinjima razno raznih vrsta, išao za veterinarskog tehničara i tak... a i nije mi tip osobe koji bi se skljokao u nesvjest :D

Dea23
    29. Listopad 2014. 18:23

Curke ja sam ipak podigla Ferum lek tablete za željezo. Netko je bio spominjao, sad se ne sjećam ko, sirup na biljnoj bazi sa željezom i rekao da ništa ne valja i stvarno- ne valja! Popila sam bocu, pijem sok od cikle, rukolu jedem ko krava, pijem kupinovo vino, prenatal.. i željezo je palo! Šokirao me nalaz danas!  I sad sam si podigla Ferum. Jel ima ko iskustva? Kaže teta apotekarka da mogu il na prazan želudac ili uz jelo. Jel pretežak natašte?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.