Luki...hvala...ma ja ću imat onaj zaßtičeni raču pa pitam zato...a koliko vremena imam da se to ostvari?
Meni je veći problem wc od spavanja…jer ja nigdje ne mogu prvih 5 dana dok se ne upoznam sa školjkom tak da…
Haha sad si me nasmijala draga.. Ni ja ih nevolim, al sta se mora mora se
zebrica
a šta ću kad je tako... najgore mi je ak na more idemo 5 dana... to ti je praktički kod mene što sam odnijela doma to sam i donijela doma :P budem si ja fino ricinus ponijela baš sam otkrila da ga imam pa ću onda tog malo popit da si olakšam stvari ... kad moja guza ne može svuda di nije navikla
kako si mi ti? šta se radi? kod mene tako lijepo sunce na nebu, ali je vani hladnoooo
Haha poznato :)
Super malo kucu cistila napravila jest sad odmaram , lijepo je vrijeme i kod mene sunce, nisam jos bila vani ali kad dragi dode izaci cu bar malo na dvoriste, mora cjepat drva pa cu malo setat po dvorištu
Sta ti radis
zebrica
ja evo skidam novu epizodu walking deada :P isto malo usisala i oprala kupaonu i počela me leđa rasturat pa sam malo odmorila... sad eto čekam dragog da dođe s posla da se idemo nekud malo podružit, prošetat i tak :)
pa da :) ja sam ga upravo iskoristila šetnjom do pekare... nekih 15ak min u 1 smjeru, a bome sam se i nagradila s 2 piroške s čokoladom :D
Mm..zvuci primamljivo, idem skoknut do fridzdera po nekaj slatko :)
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji