opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    26. Listopad 2014. 22:32

Luki...hvala...ma ja ću imat onaj zaßtičeni raču  pa pitam zato...a koliko vremena imam da se to ostvari?

cloudy
    27. Listopad 2014. 09:04

aaa ok :)

Pilici
    27. Listopad 2014. 12:05

Meni je veći problem wc od spavanja…jer ja nigdje ne mogu prvih 5 dana dok se ne upoznam sa školjkom tak da…

Haha sad si me nasmijala draga.. Ni ja ih nevolim, al sta se mora mora se 

zebrica

cloudy
    27. Listopad 2014. 12:08

a šta ću kad je tako... najgore mi je ak na more idemo 5 dana... to ti je praktički kod mene što sam odnijela doma to sam i donijela doma :P budem si ja fino ricinus ponijela baš sam otkrila da ga imam pa ću onda tog malo popit da si olakšam stvari ... kad moja guza ne može svuda di nije navikla  

kako si mi ti?  šta se radi? kod mene tako lijepo sunce na nebu, ali je vani hladnoooo

Pilici
    27. Listopad 2014. 12:20

Haha poznato :) 
    Super malo kucu cistila napravila jest sad odmaram , lijepo je vrijeme i kod mene sunce, nisam jos bila vani ali kad dragi dode izaci cu bar malo na dvoriste, mora cjepat drva pa cu malo setat po dvorištu 
    Sta ti radis

zebrica

cloudy
    27. Listopad 2014. 13:49

ja evo skidam novu epizodu walking deada :P isto malo usisala i oprala kupaonu i počela me leđa rasturat pa sam malo odmorila... sad eto čekam dragog da dođe s posla da se idemo nekud malo podružit, prošetat i tak :)

Pilici
    27. Listopad 2014. 14:26

Treba iskoristit dan bas je ljepo vani 

zebrica

cloudy
    27. Listopad 2014. 15:17

pa da :) ja sam ga upravo iskoristila šetnjom do pekare... nekih 15ak min u 1 smjeru, a bome sam se i nagradila s 2 piroške s čokoladom :D

Pilici
    27. Listopad 2014. 15:32

Mm..zvuci primamljivo, idem skoknut do fridzdera po nekaj slatko :)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.