Pa oni onda baš lijepo zarade....al ajmo bit realne 850 kn po danu je puno previše....za tu cifru bi mi sestre trebale bit stalno kraj mene na usluzi...
mislilm da nije vrijedno tih para, pa onda bi bolje te pare spiskala na bebu ili na neke tretmančiće nakon poroda.
Mene je samo strah da osoblje na porodu ne bude bahato i bezobrazno jer mi je i ovako porod stresan a kad se netko tako ponaša ja se ne znam nosit s tim i bude mi jako neugodno, nisam navikla na to i mrzim konflikte, a kasnije ako bude sve ok, ne mislim se baš puno družit s njma ta tri dana (nadam se). što se tiče cimerice dvije smo u sobi i planiram uzeti čepiće za uši zbog hrkanja..
Da, preskupo je to sve skupa, a I procitala sam negdje da su se neki razocarali apartmanom jer da uopce ne vrijedi tih para. Da je super ukoliko bi bila neka realnija I pristupacnija cijena.
Sto se tice spavanja, niti jednu noc provedenu u bolnici nisam spavala, niti dan, ali inace nemam problem sa spavanjem u buci, hrkanju I tako tome jer sam se navikla u 2 mjeseca provedena na obuci spavat u sobi gdje nas je bilo 13 zenskih :)
14.06.2014. L ♥
Meni je veći problem wc od spavanja...jer ja nigdje ne mogu prvih 5 dana dok se ne upoznam sa školjkom tak da...
Meni je veći problem wc od spavanja…jer ja nigdje ne mogu prvih 5 dana dok se ne upoznam sa školjkom tak da…
Ja sam se grozila pomisli od wc-a tih prvih dana, mjehuru sve po spisku kad bi me potjeralo, ne toliko radi skoljke jer je cisto, redovito ciste, vec radi savova I reza, cak sam trpila za veliku nuzdu pa kad mi je sestra tamo zaprijetila da nema otpusta iz bolnice dok je ne obavim, odmah sam otisla stavit onaj cepic da krene.
14.06.2014. L ♥
Meni je veći problem wc od spavanja…jer ja nigdje ne mogu prvih 5 dana dok se ne upoznam sa školjkom tak da…
I ja imam isti tvoj problem...ali dok sam bila u rodilistu sam si popila navecer jednu dulcolax tableticu i slijedeci dan obavila nuzdu bez problema (uz epiziotomiju radi koje sam jedva hodala jer me peklo). Uz to ti tvoji mogu donijeti kompot od suhih sljiva i jabuka sa malo vise secera jer pomaze kod zatvora.
Sara
Mene je samo strah tog odnosa osoblja prema meni i da budem totalno zbedirana tih par dana dok bi ubiti trebala biti super radi bebe.
Mene je samo strah tog odnosa osoblja prema meni i da budem totalno zbedirana tih par dana dok bi ubiti trebala biti super radi bebe.
Neces moci skinut pogled s bebe pa osoblje neces ni primjecivat. U mom slucaju je bilo kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. Ko u transu sam buljila konstantno u bebaca tako da me neke stvari na koje bi inace pukla uopce nisu dirale. Stalno sam sjedila na krevetu I gledala ga kako spava, koje grimase radi. :)
14.06.2014. L ♥
Amen!
Ma valjda neće svi bit katastrofa.... bar se nadam...jer i ja ne bi volila naletit na neke bezobrazne ili nešt takvo...
nego...što se tiče one love od hzzo.a i gradova...kome se to uplaćuje na račun,meni,dragom,svedno?
Ma valjda neće svi bit katastrofa…. bar se nadam…jer i ja ne bi volila naletit na neke bezobrazne ili nešt takvo…
nego…što se tiče one love od hzzo.a i gradova…kome se to uplaćuje na račun,meni,dragom,svedno?
Lova se uplacuje na tekuci racun onoga tko ostvaruje pravo na porodiljni I jednokratnu naknadu.
14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji